Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

He made you think that you did, he is the master of lies

μαλιστα.. με λιγα λογια (και καλα τον σκοτωσα. παλι θα εχω να κανω μαζι του!? με το ζορι τα εβγαλα περα με αυτον φανταζομαι πως θα ειναι στο τελος :fear:  :fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

g2a 23€ premium edition πιστεύω είναι καλά!

τί τακτική να ακολουθήσω με τους chief;

Για κάτι τέτοιους λέγατε νομίζω,να μην τους σκοτώνω στην αρχή και να κάνω lvl up? ή κάτι άλλο;

g2a 23€ premium edition πιστεύω είναι καλά!

τί τακτική να ακολουθήσω με τους chief;

Για κάτι τέτοιους λέγατε νομίζω,να μην τους σκοτώνω στην αρχή και να κάνω lvl up? ή κάτι άλλο;

Θα σε καθοδηγησει μονο του το παιχνιδι τις περισσοτερες φορες,απλα διαβαζε μεσα κιολας και λιγο τα apprendices να ξερεις τι κανει το καθετι. Να βγαζεις στην αρχη τις αποστολες για να κανεις level και να κερδισεις mirian (coins)  για attributes/skills και θα καταλαβεις μονος σου ποτε μπορεις να αρχισεις το free roaming χωρις σκοπο ή για side missions. Ουτως ή αλλως απο ενα σημειο και επειτα θα πρεπει να ασχοληθεις μαζι τους, οποτε μην βιαστεις να το κανεις.. Προσωπικα αν μπεις στο νοημα του παιχνιδιου, θεωρω οτι θα σου αρεσει αρκετα, αν σου αρεσει το ειδος, εχει παρα πολλα να κανεις, να φανταστεις οτι εγω το τελειωσα στο 70% και ειχα παιξει πανω απο 35 ωρες, στο τελειως χαλαρο. Και οταν το τελειωσεις μπορεις να συνεχισεις να ολοκληρωσεις ολες τις αποστολες.

• Like 1

εγω τρελαθικα ασχημα! 

και βαριεμαι να το ξανααρχισω ΓΜΤ!!! εκανα ενα υπερβιλικο OC για ενα valley bench και ξεχασα να επαναφερω τα ρολογια στα στοκ ο χαζος.

επαιξα το παιχνιδι oced και κρασαρε!!!!! ετσι μετα εχασα το save μου! :cry:  :angry:  <_<

Θα σε καθοδηγησει μονο του το παιχνιδι τις περισσοτερες φορες,απλα διαβαζε μεσα κιολας και λιγο τα apprendices να ξερεις τι κανει το καθετι. Να βγαζεις στην αρχη τις αποστολες για να κανεις level και να κερδισεις mirian (coins)  για attributes/skills και θα καταλαβεις μονος σου ποτε μπορεις να αρχισεις το free roaming χωρις σκοπο ή για side missions. Ουτως ή αλλως απο ενα σημειο και επειτα θα πρεπει να ασχοληθεις μαζι τους, οποτε μην βιαστεις να το κανεις.. Προσωπικα αν μπεις στο νοημα του παιχνιδιου, θεωρω οτι θα σου αρεσει αρκετα, αν σου αρεσει το ειδος, εχει παρα πολλα να κανεις, να φανταστεις οτι εγω το τελειωσα στο 70% και ειχα παιξει πανω απο 35 ωρες, στο τελειως χαλαρο. Και οταν το τελειωσεις μπορεις να συνεχισεις να ολοκληρωσεις ολες τις αποστολες.

μα μου το έβαλες σε spoiler,και λέω πάει θα λέει τίποτα για το story και δεν το άνοιγα να διαβάσω.Έβαλα έναν φίλο που έχει παίξει το παιχνίδι να το διαβάσει και μου πε οκ,  δεν έχει τίποτα που θα χαλάσει την πορεία :P

καλώς,περιμένω τα HD textures να κατέβουν και θα το ξεκινήσω,ευχαριστώ για το tip.Οπότε τους σφάζω χωρίς δισταγμό..

Προτείνεις να κάνω τα side quests στο τέλος όπως λες,μετά το main story; ή όλα μαζί;

εγω τρελαθικα ασχημα! 

και βαριεμαι να το ξανααρχισω ΓΜΤ!!! εκανα ενα υπερβιλικο OC για ενα valley bench και ξεχασα να επαναφερω τα ρολογια στα στοκ ο χαζος.

επαιξα το παιχνιδι oced και κρασαρε!!!!! ετσι μετα εχασα το save μου! :cry:  :angry:  <_<

κάηκε ο σκληρός;

μα μου το έβαλες σε spoiler,και λέω πάει θα λέει τίποτα για το story και δεν το άνοιγα να διαβάσω.Έβαλα έναν φίλο που έχει παίξει το παιχνίδι να το διαβάσει και μου πε οκ,  δεν έχει τίποτα που θα χαλάσει την πορεία :P

καλώς,περιμένω τα HD textures να κατέβουν και θα το ξεκινήσω,ευχαριστώ για το tip.Οπότε τους σφάζω χωρίς δισταγμό..

Προτείνεις να κάνω τα side quests στο τέλος όπως λες,μετά το main story; ή όλα μαζί;

Ε το εβαλα γιατι μερικοι ειναι υπερευαισθητοι λολ.. Βασικα κανε οτι σου ειναι απαραιτητο για να περνεις αρκετα mirian και να δυναμωνεις σε attributes/skills και καποια runes. Τα side missions τα κανεις και μετα, αλλα να περνεις πληροφοριες απο τους ρουφ και τα τζαμπε μιριαν.. :P

Θα σε παει μονο του το παιχνιδι, ντοντ γουορυ..

• Like 1

κάηκε ο σκληρός;

οχι βρε εφαγε σκαλωμα το save. (crached). γινονται συχνα αυτa τa προβληματα οπως ειπε ο φιλος μας Qsis  κυριως στα autosave. και σε αλλα παιχνιδα συμβαινει.

Τέλος και από μένα, ωραίο παιχνιδάκι αλλά το story ήταν από λίγο έως πολύ ότι να 'ναι.Σε κάποια battles ήταν λίγο κουραστικό, θα μπορούσαν να σκεφτούν πιο έξυπνα-γρήγορα tactics για κάποιους συγκεκριμένους warchiefs αλλά 'ντάξει.Τα γραφικά του καλά ήταν, αλλά πολύ μονότονα τα textures στα περισσότερα σημεία παρ' όλο που τα είχα στο ultra.Από ότι είδα στο τέλος και το δεύτερο μέρος όταν βγει, θα συνεχίσει το ίδιο μοτίβο στο story δηλαδή ότι να 'ναι.

Καλησπέρα παιδιά. Ειχα και γω main mission "Brand 5 warchiefs". Εκανα 4 στους 5 αλλά τον τελευταίο τον killara. Στο μενού των εχθρών δεν έχει ψηλά άλλον warchief να επιλέξω. Να συνεχίσω τις άλλες κίτρινες αποστολές μήπως και μου βγάλει κανα warchief για να κανω brand και ολοκληρώσω την αποστολή ?

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά. Ειχα και γω main mission "Brand 5 warchiefs". Εκανα 4 στους 5 αλλά τον τελευταίο τον killara. Στο μενού των εχθρών δεν έχει ψηλά άλλον warchief να επιλέξω. Να συνεχίσω τις άλλες κίτρινες αποστολές μήπως και μου βγάλει κανα warchief για να κανω brand και ολοκληρώσω την αποστολή ?

Πετα κανα σποιλερ γιατι θα μας φανε.. :P

Λογικα τωρα πρεπει να αφησεις turn στο nemesis για να ανεβει καποιος στην ιεραρχια σαν warchief και μετα πιθανολογω οτι θα ακολουθησεις την ιδια τακτικη που σκοτωσες τους υπολοιπους.

• Moderators

Πήγαινε στον χάρτη και βάλε τον cursor πάνω από έναν πύργο και κάνε advance time.

Θα μπουν νέα orcs στις κενές θέσεις της ιεραρχίας. :)

Πήγαινε στον χάρτη και βάλε τον cursor πάνω από έναν πύργο και κάνε advance time.

Θα μπουν νέα orcs στις κενές θέσεις της ιεραρχίας. :)

Αυτο. Η να σκοτωθει.. λολ

• Like 1

• Moderators

Απολύτως off-topic:

ΥΓ πάντως βρε παιδιά ο ένας μου έλεγε τις προάλλες ότι το '97 το ff vii δεν είχε καλά γραφικά, τώρα μου λές εσύ ότι το '06 το oblivion δεν είχε καλά γραφικά..

ή σε παράλληλο σύμπαν ζούσα εγώ τότε ή τα παίξατε πέρισυ, ας συνεννοηθούμε σας παρακαλώ μπας και βγάλουμε μια άκρη για το τι μιλάμε

Επειδή τώρα το είδα αυτό και επειδή φαντάζομαι ότι λες για μένα (μπορεί και να κάνω λάθος και απλά να έχω μύγα), εντελώς off-topic και μόνο για τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, δύο μέρες αφού έκανες αυτό το ποστ (χωρίς να το έχω διαβάσει όμως) είχα γράψει στο αντίστοιχο νήμα:

Ακριβώς. Το είχα παίξει όταν είχε πρωτοβγεί. Με μια μικρή λεπτομέρεια όμως: δεν ήταν το πρώτο που είχα παίξει. Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να είχε παίξει το 4, το 5 και το 6 και να εντυπωσιάστηκε από το 7. Είχες παίξει το 4 πριν το 7; Αν είχες παίξει με τον Cecil δεν γίνεται να εντυπωσιάστηκες από τον φλούφλη τον Cloud. Αν είχες δακρύσει με την ιστορία της Terra τα γεγονότα του FF7 θα σε άφηναν παγερά αδιάφορο. Αν είχες βιώσει το job system του (γιατί για την εποχή του ήταν βίωμα αυτό το έπος) του FF5 θα γέλαγες με τα Materia του FF7 (βέβαια το 5 βγήκε μετά το 7 στα μέρη μας, αλλά το επιχείρημα παραμένει).

Φυσικά μπορεί να είχες παίξει τα τρία προηγούμενα FF και απλά να κάνω λάθος, αλλά το FF7 είναι ο ορισμός του υπερεκτιμημένου παιχνιδιού imho. Κατά βάση για δύο λόγους: ένας ήταν τα γραφικά που ήταν όντως γαμάουα για την εποχή και το δεύτερος ήταν το hype που έκανε η Square για να δικαιολογήσει την απουσία της από το N64. Κατά τ' άλλα δέχομαι το να εντυπωσιάστηκε κάποιος από το FF7 αν ήταν το πρώτο FF που είχε παίξει ή το πρώτο j-rpg που είχε παίξει και τώρα το αναπολεί με νοσταλγία. Αντικειμενικά όμως, από όποια σκοπιά και αν το εξετάσουμε και απολύτως μη συναισθηματικά, το FF7 είναι το χειρότερο από τα FF.

Αν πιστεύεις κάτι διαφορετικό, θα χαρώ πολύ να ακούσω επιχειρήματα. Γιατί το FF7 είναι καλύτερο από τα υπόλοιπα FF;

Ποτέ δεν είπα ότι το FF7 δεν είχε καλά γραφικά. Ποτέ όμως, ούτε καν θα υπονοούσα κάτι τέτοιο.

Και επίσης επειδή πολλοί μπορεί να μην θυμούνται το Oblivion δεν έτρεχε καν maxαρισμένο στα pc's της εποχής.

/off-topic

In other news, τέλειωσα το παιχνίδι στο 100% μετά από 52 ώρες περίπου. Θα μου έπαιρνε λίγο λιγότερο, αλλά σε κάποια άσχετη στιγμή  αποφάσισα να φάω warchiefs για να μαξάρω τον χαρακτήρα μου. Αρκετά καλή απόδοση του κόσμου του Tolkien μπορώ να πω και πολύ καλός γραφικός τομέας. Μου άρεσε που ακολούθησαν γραμμή gore που πλέκει ωραία με τα γραφικά και το setting (σε αντίθεση με το Ryse που είχε ηλίθιο gore εντελώς, μόνο και μόνο για να γουστάρουν τα 12χρονα).

Καλή η ροή στο gameplay, μου άρεσε η επιλογή ταυτόχρονης εναλλαγής μεταξύ melee και ranged battle. Το σενάριο συμπαθητικό απλά, ελπίζω στα επόμενα να το φτιάξουν λίγο. Σε γενικές γραμμές πάντως, το βρήκα χειρότερο από το πρώτο και το δεύτερο Batman. Δεν μου άφησε το ίδιο συναίσθημα μετά τον τερματισμό. Δεν μου κάνει κλικ να το ξαναπαίξω τώρα που το έφτασα 100%, ενώ άνετα τερματίζω το Arkham Asylum για 5η φορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...