Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ δεν κοίταξα στο Wiki αλλά τα βιβλία που έχω στο ράφι μου... Για αυτό ίσως "έπεσα" έξω......

Copyright by George Allen and Unwin (Publishers) Ltd, London, 1966

Ξέρω ότι το copyright σημαίνει αντιγραφή αλλά και εγώ άνθρωπος είμαι. Πάνω στην βιασύνη μου να πω κάτι αστείο έγραψα αυτό που είδα αλλά εσύ μην χάσεις ευκαιρία, να με διορθώσεις....

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φοβερό φαίνεται. Πάλι καλά, έχουνε την "κανονική" φωνή του Golum.
Φαίνεται φοβερό και ίσως να γεμίζει κενά από τα Lord of the rings. Να δούμε.

Δημοσ.

Φοβερό φαίνεται. Πάλι καλά, έχουνε την "κανονική" φωνή του Golum.

Δεν είναι ο ίδιος ηθοποιός με τις ταινίες για τον Golum. Ωστόσο πλησιάζει αρκετά. Καλή δουλειά.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

nerd rage inc...

• Like 1
Δημοσ.

Να γεμίζει τι από πού???

Έχει που έχει κάνει το lore και την αισθητική μπάχαλο, ας μην τα κάνουμε χειρότερα τουλάχιστον. Μένει να δούμε αν είναι διασκεδαστικό και κυρίως αν είναι επαναλαμβανόμενο, από εκεί και πέρα το σενάριο είναι της πλάκας.

Δημοσ.

Μένει να δούμε αν είναι διασκεδαστικό και κυρίως αν είναι επαναλαμβανόμενο, από εκεί και πέρα το σενάριο είναι της πλάκας.

Θα είναι, γιατί πολύ απλά πιο game δεν ήταν? (Ίσως το GTAV) Περί σεναρίου θα συμφωνήσω απόλυτα.

Δημοσ.

Για το θέμα του Story που λέω ότι γεμίζει, αναφέρει στο βιντεο για έναν smith ο οποίος ήτανε αυτός που έφτιαξε τα δαχτυλίδια....
Στις ταινίες δεν αναφέρει κάτι και αν δεν κάνω λάθος, ούτε στα βιβλία.... Αυτό εννοώ. μήπως υπάρχουνε και άλλες τέτοιες αναφορές.... Μπορεί να μην στέκουν αλλά θα έχουνε τον χαβαλέ τους για εμένα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...