Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 σε λίγες μέρες 60 χρόνια από το Lotr, το Hobbit είναι σχεδόν στα 77 1
wazzaa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Εγώ δεν κοίταξα στο Wiki αλλά τα βιβλία που έχω στο ράφι μου... Για αυτό ίσως "έπεσα" έξω......Copyright by George Allen and Unwin (Publishers) Ltd, London, 1966Ξέρω ότι το copyright σημαίνει αντιγραφή αλλά και εγώ άνθρωπος είμαι. Πάνω στην βιασύνη μου να πω κάτι αστείο έγραψα αυτό που είδα αλλά εσύ μην χάσεις ευκαιρία, να με διορθώσεις.... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 tolkien nerd rage ήταν 2
Millennium Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Νέα ημ. κυκλοφορίας 3 Οκτωβρίου http://www.dsogaming.com/news/middle-earth-shadow-of-mordor-releases-one-week-earlier/ 1
Millennium Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Story trailer. http://www.youtube.com/watch?v=I2QkPufpVH0
ThOmPsOn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 τελεια .. ελεγα να τερματίσω παλι το ac2 για 5 φορα... αλλα τωρα δεν θα χρειαστεί.. θα παιξω το Shadow of mordor.
wazzaa Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Φοβερό φαίνεται. Πάλι καλά, έχουνε την "κανονική" φωνή του Golum.Φαίνεται φοβερό και ίσως να γεμίζει κενά από τα Lord of the rings. Να δούμε.
naruto14 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Φοβερό φαίνεται. Πάλι καλά, έχουνε την "κανονική" φωνή του Golum. Φαίνεται φοβερό και ίσως να γεμίζει κενά από τα Lord of the rings. Να δούμε. Δεν είναι ο ίδιος ηθοποιός με τις ταινίες για τον Golum. Ωστόσο πλησιάζει αρκετά. Καλή δουλειά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Φαίνεται φοβερό και ίσως να γεμίζει κενά από τα Lord of the rings. Να δούμε. nerd rage inc... 1
Tobajara Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Φαίνεται φοβερό και ίσως να γεμίζει κενά από τα Lord of the rings. Να δούμε. Να γεμίζει τι από πού??? Έχει που έχει κάνει το lore και την αισθητική μπάχαλο, ας μην τα κάνουμε χειρότερα τουλάχιστον. Μένει να δούμε αν είναι διασκεδαστικό και κυρίως αν είναι επαναλαμβανόμενο, από εκεί και πέρα το σενάριο είναι της πλάκας.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Μένει να δούμε αν είναι διασκεδαστικό και κυρίως αν είναι επαναλαμβανόμενο, από εκεί και πέρα το σενάριο είναι της πλάκας. Θα είναι, γιατί πολύ απλά πιο game δεν ήταν? (Ίσως το GTAV) Περί σεναρίου θα συμφωνήσω απόλυτα.
wazzaa Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Για το θέμα του Story που λέω ότι γεμίζει, αναφέρει στο βιντεο για έναν smith ο οποίος ήτανε αυτός που έφτιαξε τα δαχτυλίδια....Στις ταινίες δεν αναφέρει κάτι και αν δεν κάνω λάθος, ούτε στα βιβλία.... Αυτό εννοώ. μήπως υπάρχουνε και άλλες τέτοιες αναφορές.... Μπορεί να μην στέκουν αλλά θα έχουνε τον χαβαλέ τους για εμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα