Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίζε συνέχεια randomly χωρίς όμως να σκοτώνεις ή να σκοτώνεσαι από captains, μέχρι να μάθεις καλά τα buttons και να κάνεις καλά combo, rolls, evade, stealth κτλ. Κάνε και τα πρώτα main missions για abilities και health όπως είπαν και τα παιδιά. Αφού αποτυπωθεί καλά στο μυαλό σου το gameplay και συνηθίσεις, μετά πλάκωσε τους στις σφαλιάρες είτε κάνεις missions είτε παίζεις free roaming. Το χέρι σου θα πηγαίνει μηχανικά πλέον και θα θερίζεις.

Η πλάκα είναι, ότι αν σκοτώσεις έναν captain χωρίς να είσαι σε αποστολή, δηλ όντας σε free roam, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ξαναγυρίσει πιο δυνατός. Όπως όταν σε σκοτώνει ένας δηλ. Έτσι την είχα πατήσει εγώ όταν το ξεκίνησα το game. Είχα πλακώσει όποιον captain έβρισκα μπροστά μου και μετά κανα 2 απο αυτούς είχαν γίνει γομάρια και combat masters. Μετά τους άφησα στην ησυχία τους και τους έσκισα όταν ήρθε η ώρα τους στις αποστολές γιατί μετά σπάνια να ξανακάνουν respawn.

εγω τα εχω κανει αχταρμα θα το ξεκινισω απο την αρχη για να εχω μια ρεγουλα γιατι ολοι οι αρχηγοι εχουν γινει θηρια και εγω ειμαι ακομα στα 3% 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για να είσαι 3%, αυτό σημαίνει ότι δεν άγγιξες τίποτα από main missions. Έκανες βόλτες στο χάρτη και έτρωγες ξύλο από τους captains.

Προτεραιότητά σου να βγάλεις όλες τις αποστολές με το Γκόλουμ για να αποκτήσεις πολύ χρήσιμες δυνάμεις.

• Like 3

καλο παιγνιδάκι να περνάει η ωρα,με ωραία γραφικά αλλα καταντά κουραστικό κι επαναλαμβανόμενο,σε σημείο που δεν εχει νόημα απο ενα σημείο και μετα,χώρια που ο χαρακτήρας γίνεται εντελώς ΟΠ..

ξεμεινα απο main missions εχει καποιοα που ειναι κλειδωμενα στον χαρτη. τι παιζει? πρεπει να αρχισω τους κοκκινους? το προβλημα ειναι οτι με τους κοκκινους τρωω πολυ ξυλο και δεν παιζει να καθαρισω ευκολα καποιον.

Οι κύριες αποστολές είναι οι κίτρινες. Οι δευτερεύουσες αποστολές είναι άσπρες. Τα κόκκινα είναι ανεξάρτητα από την ιστορία του παιχνιδιού και δεν ασχολείσαι μαζί τους αν δεν θές.

• Like 1

και τι κανω τοτε? δεν εχω ουτε μια κιτρινι. λεει να καθαρισω 4 αρχηγους και δεν μπορω να σκοτωσω ουτε εναν παλι γιατι πεθανα πολλες φορες παλι. και γιναν πολυ δυνατοι.

και εκτος αυτου πως γινεται να παλεψω μονο με τον αρχηγο χωρις να σκανε 15-20 γκομπλινς?

• Moderators

και τι κανω τοτε? δεν εχω ουτε μια κιτρινι. λεει να καθαρισω 4 αρχηγους και δεν μπορω να σκοτωσω ουτε εναν παλι γιατι πεθανα πολλες φορες παλι. και γιναν πολυ δυνατοι.

και εκτος αυτου πως γινεται να παλεψω μονο με τον αρχηγο χωρις να σκανε 15-20 γκομπλινς?

Παίρνε information από τα "πράσινα" (σε wraith mode) goblins και δες τι weakness έχουν οι αρχηγοί. Στην αρχή μπορούν να τελειώσουν με ένα βέλος ή sneak attack.

• Like 3

Εγω παιδια προσωπικα προσπαθω πολυ να δω ακομη και απο magnified screenshots σε reviews τι βλεπουν και δεν το βλεπω εγω ειλικρινα.. Απορω πραγματικα πως ειναι και εμφανεστατο κιολας τι να πω παιζει και να στραβωθηκα!

Μιλαμε ΜΟΝΟ για τα textures και ολα τα αλλα ειναι στο ultra, που αλλωστε και οι ιδιοι συνιστουν για να μπορεις να παιξεις χωρις καρτα με vram 6Gb.. lolol καθε φορα που το λεω γελαω μονος μου.. Ελεος..

Εν παση περιπτωσει το παιχνιδι τα σπαει, και μιας και αναφερθηκαμε στον γραφικο τομεα εχει γινει αρκετα καλη και προσεκτικη δουλεια. Η Monolith εχει μια ελαφρα προιστορια με τις απαιτησεις οπως με τα F.E.A.R,αλλα τουλαχιστον εκει ηταν θεμα που ειχε και ενα νοημα (soft shadows,particle fx etc)  και οχι για τετοιους γελοιους πραγματικα λογους οπως με την vram, που δεν εχουν καν σοβαρη υποσταση και εχουν γινει και της μοδας.. /sigh

Just my 2 cents φυσικα, αλλoς μπορει να βλεπει διαφορες οπως ειπα.. ;)

• Like 1

Υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα Ultra Textures σε σχέση με τα High;

Οσες φορες και να το εψω ψαξει το game, δεν εχω παρατηρησει διαφορες απο high σε ultra. Ισως μια μικρη "καθαροτητα" παραπανω στα ultra στα ρουχα του Talion, στο περιβαλλον δεν φαινεται να εχει διαφορα. Αμφιβαλλω αν υπαρχουν, εχει πεσει πολυ δουλεμα οσο αφορα τα tex στα τελευταια games και τις διαφορες μεταξυ high και ultra και βρειτε την διαφορα..

Υπάρχουν ''αισθητές'' διαφορές μεταξύ High και Ultra σε κάποια σημεία.

http://www.dsogaming.com/screenshot-news/middle-earth-shadow-of-mordor-ultra-versus-high-textures-comparison/

Ναι το εχω δει σε αυτο βασιστηκα και ειπα οτι εγω προσωπικα δεν βλεπω τετοια textures οπως δειχνει του high.. Παιζει βεβαια και να μου εχουν διαφυγει τι να πω; Εμενα η δουλεια μου μυριζει πιο πολυ uncompressed pile of shiet στα ultra πιο πολυ παρα higher resolution texture maps.. 6Gb ενω εχουμε δει κατι δουλειες απιστευτες στο Skyrim.. λολολ

Εγω ρε σεις δεν βλεπω διαφορες οπως δεν ειδα και στα very high tex του Ryse. Οπως και με αλλα Games μπορει να ειναι τοσο μικρες που να χρειαζομαι δεκαπεντε screenshots για να καταλαβω διαφορα. Και δεν μπορεις ευκολα να με πεις μη παρατηρητικο σε αυτα τα θεματα. Σε αλλα games οπως το ακατανομαστο και τρισκαταρατο ( ξερετε σε ποιο game της ubisoft αναφερομαι)  ειχα παρατηρησει οντως διαφορες μικρες λεπτομερειες που ξεχωριζαν τα ultra με τα high. 

Στο shadow of mordor μονο στον χαρακτηρα βλεπω λιγη διαφορα. Ακομα και στα screenshots που παρεθεσε ο psycho δυσκολευομαι να βρω διαφορα. Στο δικο μου συστημα στα 1080p δεν μπορω να διακρινω. Mπορει τα ultra να δειχνουν καλυτερα σε 1440p ή και 4K αναλυση, ποιος ξερει..

• Like 1

Ακόμα και αν τα ultra έχουν μια μικρή διαφορά (πολύ μικρή για την ακρίβεια), ποιο άτομο θα παρατηρήσει διαφορά εν ώρα gameplay σε τέτοιου είδους παιχνίδι? Ακόμα και αν υπήρχε αισθητά παρατηρήσιμη διαφορά, και πάλι στη ροή του παιχνιδιού δεν γίνονται πάντα αντιληπτά..Οπότε..bollocks.

• Like 3

Στο δικο μου συστημα στα 1080p δεν μπορω να διακρινω. Mπορει τα ultra να δειχνουν καλυτερα σε 1440p ή και 4K αναλυση, ποιος ξερει..

Η αναλυση του παιχνιδιου δεν επαρκει για να κανει τις υφες να δειχνουν καλυτερες αν τα mipmaps δεν ειναι υψηλης αναλυσης απο μονα τους και καλοσχεδιασμενα. Η αναλυση βοηθαει στην καλυτερη ευκρινεια στο IQ, και στην πραγματικοτητα οταν τα textures ειναι χαλια κανουν μπαμ..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...