Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

σαν το σπασμένο σπαθί του Talion...

είχε σπάσει και δάχτυλο του ποδιού στα γυρίσματα του Two Towers :P

Ναι, στην σκηνή που κλωτσάει το κράνος και μετά ουρλιάζει και το κράτησαν. :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν λεει "Kill 5 supporters with combat or ground executions" Τι ειναι αυτα τα 2? Ground execution θεωρει οταν εχει πεσει στο εδαφος και εσυ πατας RT+X ? Το combat ποιο ειναι? Γιατι σκοτωνω αλλα δεν τους μετραει..

• Moderators

Οι supporters είναι μαρκαρισμένοι κίτρινοι στο wraith vision.

Και ναι, θέλει ή ground εκτέλεση ή όταν είσαι στην μέση της μάχης και έχεις γεμίσει το combo. :)

παιδια εχει 3 μερες που το αρχισα. ρε δεν μπορω να καταλαβω lord of the rings? AC creed? οραιο πολυ μου αρεσε αλλα ρε σεις πολυ δυσκολο! δεν μπορω να καταλαβω κατι. καθε φορα που σκωτονομαι απο μια μαχη με καποιον μεγαλο.. γινεται ολο και πιο δυνατος? ουτε αποστολη δεν μπορω να κανω πανω σε μια αποστολη σε περιπτωση μαχης σκανε και κανα 2 αρχηγοι και σκοτωνομαι συνεχεια!!

περιττο να πω οτι παρολο που ειμαι στην αρχη ακομα...δεν μπορω να σταυρωσω κανεναν αρχηγο :( στην αρχη δεν ηξερα οτι αν πεθαινεις ανεβαινουν σε αξιωμα και μαμηθηκε ο διας...τωρα πλεον σκανε 200 ατομα και με κανουν τρενακι :P

• Like 2

παιδια εχει 3 μερες που το αρχισα. ρε δεν μπορω να καταλαβω lord of the rings? AC creed? οραιο πολυ μου αρεσε αλλα ρε σεις πολυ δυσκολο! δεν μπορω να καταλαβω κατι. καθε φορα που σκωτονομαι απο μια μαχη με καποιον μεγαλο.. γινεται ολο και πιο δυνατος? ουτε αποστολη δεν μπορω να κανω πανω σε μια αποστολη σε περιπτωση μαχης σκανε και κανα 2 αρχηγοι και σκοτωνομαι συνεχεια!!

Παίζε συνέχεια randomly χωρίς όμως να σκοτώνεις ή να σκοτώνεσαι από captains, μέχρι να μάθεις καλά τα buttons και να κάνεις καλά combo, rolls, evade, stealth κτλ. Κάνε και τα πρώτα main missions για abilities και health όπως είπαν και τα παιδιά. Αφού αποτυπωθεί καλά στο μυαλό σου το gameplay και συνηθίσεις, μετά πλάκωσε τους στις σφαλιάρες είτε κάνεις missions είτε παίζεις free roaming. Το χέρι σου θα πηγαίνει μηχανικά πλέον και θα θερίζεις.

περιττο να πω οτι παρολο που ειμαι στην αρχη ακομα...δεν μπορω να σταυρωσω κανεναν αρχηγο :( στην αρχη δεν ηξερα οτι αν πεθαινεις ανεβαινουν σε αξιωμα και μαμηθηκε ο διας...τωρα πλεον σκανε 200 ατομα και με κανουν τρενακι :P

Η πλάκα είναι, ότι αν σκοτώσεις έναν captain χωρίς να είσαι σε αποστολή, δηλ όντας σε free roam, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να ξαναγυρίσει πιο δυνατός. Όπως όταν σε σκοτώνει ένας δηλ. Έτσι την είχα πατήσει εγώ όταν το ξεκίνησα το game. Είχα πλακώσει όποιον captain έβρισκα μπροστά μου και μετά κανα 2 απο αυτούς είχαν γίνει γομάρια και combat masters. Μετά τους άφησα στην ησυχία τους και τους έσκισα όταν ήρθε η ώρα τους στις αποστολές γιατί μετά σπάνια να ξανακάνουν respawn.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...