Greygore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ειμαι στην αρχη ακομα και εχει σαν objective να σκοτωσω τους 4 warchiefs...Παω σε εναν Kubrik the biter καπως ετσι λεγεται... Λεει οτι μπορει να σκοτωθει instantly απο branded beast αλλα ταυτοχρονα εχει rage σε monsters LOL Βαζω ενα τετοιο branded monster να κανει την δουλεια και δεν τον σκοτωνει...Του χανει καποια ενεργεια, μετα απο λιγο κανει regenerate wtf?! Το ιδιο και αν του κανω εγω damage (δλδ κανει regenerate μετα απο λιγο) και το ιδιο και οι bodyguards του! Εντωμεταξυ ο δικος μου ο χαρακτηρας δεν κανει regenerate....χαχχαχαχαχαχα γελοιο Τι στο διαολο θελει να κανω? Το "Vulnerable to Mounted Beasts" δουλεύει μόνο όταν ο captain/warchief έχει γίνει knocked down, είτε απο κάποιο combo του Talion, είτε απο έκρηξη/επίθεση απο NPC/environmental damage. Αν χρησιμοποιήσεις το Bite attack του Caragor όσο είναι knocked down, θα πρέπει κανονικά να τον κάνει one-shot. Παίζει κανά screenshot με τα Strength/Weakness του Warchief πάντως; Εϊναι πιο εύκολο να απαντήσουμε αν τα δούμε μαζεμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Τέλος λοιπόν, το παιχνίδι all in all ήταν αρκετά καλό όπως ξαναείπα με μια μικρή ένσταση στα main missions που θα μπορούσαν άνετα να είναι και τα 2πλάσια (χώρος υπάρχει) και μία μεγάλη ένσταση στο last battle. Pretty big spoiler Οκ το καταλαβαίνω ότι ήθελαν να το κάνουν cinematic το όλο θέμα και είμαι μέσα και εγώ σε αυτό, αλλά άσε μας πρώτα να ρίξουμε βρομόξυλο και μετά παίχτο με cinematic. Επίσης οι warchiefs που πήρα στο τέλος, είχα κάνει το "λάθος" και τους είχα όλους Power 20 και στην ουσία ακίνητος να έμενα πάλι θα είχαν κάνει όλη την δουλειά, αυτοί έπιασαν τα 5 Talons εγώ τα adds με το τόξο (μόνο το 3ο Talon πρόλαβα να φάω). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το "Vulnerable to Mounted Beasts" δουλεύει μόνο όταν ο captain/warchief έχει γίνει knocked down, είτε απο κάποιο combo του Talion, είτε απο έκρηξη/επίθεση απο NPC/environmental damage. Αν χρησιμοποιήσεις το Bite attack του Caragor όσο είναι knocked down, θα πρέπει κανονικά να τον κάνει one-shot. Παίζει κανά screenshot με τα Strength/Weakness του Warchief πάντως; Εϊναι πιο εύκολο να απαντήσουμε αν τα δούμε μαζεμένα. Τον νικησα τελικα... Το γενικοτερο προβλημα ειναι οτι μαζευονται απειροι εχθροι... Και ημουν λιγο κωλοφαρδος γιατι πηγε σε ενα μερος που ηταν μονο αυτος και οι 2 bodyguards και τον αρχισα στις φαπες και σε καποιο σημειο εκανε retreat ε ενταξει μετα τον επιασα, οι αλλοι με ειχαν χασει και τον σαπησα Παντως αυτο το οτι μαζευονται ολοι ειναι πολυ ενοχλητικο και παρεμβαινει στο gameplay...Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει καποιος περιορισμος.. Επισης με την καμερα εχει τεραστιο θεμα το παιχνιδι, ειναι παρα πολυ κοντινη και δεν μπορεις να παιξεις καλα! Σε εμποδιζει απειρες φορες... Αυτο για μενα ειναι απο τα σημαντικοτερα λαθη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Btw να πω επίσης ότι το παιχνίδι είναι μακράν καλύτερος ο χειρισμός με keyboard&mouse παρά με gamepad. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Btw να πω επίσης ότι το παιχνίδι είναι μακράν καλύτερος ο χειρισμός με keyboard&mouse παρά με gamepad. Να παιζεις action με keyboard ειναι λιγο περιεργο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Να παιζεις action με keyboard ειναι λιγο περιεργο. Έχοντας παίξει assassins creed με πληκτρολόγιο (1,2,3) και με χειριστήριο (brotherhood και revelation) και έχοντας δοκιμάσει και το shadow of mordor με πληκτρολόγιο μπορω να σου πω με σιγουριά ότι είναι συνήθειο. Όπως αρκετοί παίζουν και shooter με χειριστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το gamepad το έχω συνηθίσει μετά από καμια 500άρα ώρες σε Dark Souls 1 & Dark Souls 2, γι'αυτό μου έκανε εντύπωση ότι είναι πιο εύχρηστο σε keyboard & mouse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Έχοντας παίξει assassins creed με πληκτρολόγιο (1,2,3) και με χειριστήριο (brotherhood και revelation) και έχοντας δοκιμάσει και το shadow of mordor με πληκτρολόγιο μπορω να σου πω με σιγουριά ότι είναι συνήθειο. Όπως αρκετοί παίζουν και shooter με χειριστήριο. χαχαχαχαχαχα αυτο ειναι πραγματικα για γελοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Εγώ έκανα τη μλκία και άρχισα να σκωτώνω αβέρτα captains και μετά όταν κατάλαβα για το revenge system σταμάτησα, καθώς ο ένας από αυτούς ο 'kaka'' έγινε combat master και δεν μπορουσα να τον ακουμπήσω μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Εγώ έκανα τη μλκία και άρχισα να σκωτώνω αβέρτα captains και μετά όταν κατάλαβα για το revenge system σταμάτησα, καθώς ο ένας από αυτούς ο 'kaka'' έγινε combat master και δεν μπορουσα να τον ακουμπήσω μετά. Φτου "Kaka". 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 χαχαχαχαχαχα αυτο ειναι πραγματικα για γελοιο... Όπως βολεύεται ο καθένας, εγώ για να τερματίσω το black ops στο ps3 (το μοναδικό fps που έχω παίξει με χειριστήριο) βλαστήμησα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Όπως βολεύεται ο καθένας, εγώ για να τερματίσω το black ops στο ps3 (το μοναδικό fps που έχω παίξει με χειριστήριο) βλαστήμησα πάντως. Αλλο αυτο ρε...Στην κονσολα αναγκαζεσαι..Εγω εγινα pc gamer τον Ιανουαριο...Πριν ειχα playstation...Και επαιζα bf3 και αρκετα καλα...Αλλα αναγκαζομουν...Στο pc προφανως θα παιξεις fps με keyboard/mouse.. To assassins που ειπες παιζεται ανετα με keyboard/mouse γιατι δεν εχει combo..Αλλα action που χρειαζονται συνδυασμο κουμπιων προφανως θελουν gamepad. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2014 από Haris San Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Παντως αυτο το οτι μαζευονται ολοι ειναι πολυ ενοχλητικο και παρεμβαινει στο gameplay...Κανονικα θα επρεπε να υπαρχει καποιος περιορισμος.. Επισης με την καμερα εχει τεραστιο θεμα το παιχνιδι, ειναι παρα πολυ κοντινη και δεν μπορεις να παιξεις καλα! Σε εμποδιζει απειρες φορες... Αυτο για μενα ειναι απο τα σημαντικοτερα λαθη.. Αυτό με το FoV πάντως μπορείς να το "φτίαξεις" κάπως με την χρήση hex editing, δες εδώ για σχετικές πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Το παιχνιδι εχει μονο 20 main missions? Ακομα στο 9 εχω σταματησει και κανω ολα τα side missions για να μαζεψω ποντους για να αναβαθμισω το χαρακτηρα. Γενικα σαν παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Δεν είναι τα main missions το ζουμί του παιχνιδιού, αλλά το Nemesis System και οι αλληλεπιδράσεις σου με τους Orcs. Το τερμάτισα και εγώ στο 97% στις 32 ώρες. Υπολογίζω ότι θέλει ακόμα μία ωρίτσα για να πάει 100%. Τελικές εντυπώσεις: Το παιχνίδι είναι πάρα πάρα πολύ καλό και μακάρι να δούμε sequel. Το Nemesis system πραγματικά δίνει άλλη μορφή σε ένα παιχνίδι που σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε ίσως να θεωρηθεί μέτριο. Επίσης είναι από τα καλύτερα ports που έχουμε δεί το τελευταίο καιρό στο PC, με απρόσκοπτη trouble-free εμπειρία. Ήδη αγόρασα το season pass και αναμένω με ανυπομονησία το νέο περιεχόμενο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα