SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Αμα ψαχνεις να κανεις φιλους σε παιχνιδι παιξε sims :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ναι γίνεται, αλλά αργότερα αργότερα μάλιστα θα πρέπει να έχεις warchiefs με το μέρος σου, είναι μέρος του main campaign και αν θες μπορείς να τους έχεις όλους και να τους φωνάζεις στις μάχεις όμως αυτά γίνονται κυρίως στο δεύτερο χάρτη όπου το nemesis γίνεται ακόμα πιο ουσιαστικό και μπορείς να ακολουθήσεις διάφορες τακτικές, όπως πχ να πάρεις έναν ξεφτίλα ποταπό captain και σιγά σιγά με τις διάφορες αποστολές που μπορεί το παιχνίδι να κάνει generate από μόνο του ανάλογα τη περίσταση να τον ανεβάσεις και να γίνει warchief ή μπορείς να την πέσεις και απευθείας σε κάποιον warchief για να τον πάρεις με το μέρος σου πράγμα που δεν είναι πάντα και πιο εύκολο για αυτό και πρέπει να στήσεις λίγο τις πλεκτάνες σου. Για αυτό είπα και πριν ότι όποιος δει από την αρχή με καλό μάτι το παιχνίδι και το προχωρήσει, αυτό θα τον ανταμείψει με gameplay που βελτιώνεται διαρκώς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Επισης ο καθε χαρτης εχει και αλλο στρατο απο orks. Ακομα καθομαι και σκοτωνω/κανω brand captains/warchiefs για να βρω τους πιο δυνατους για army μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 εγώ και τους ξεφτίλες ανέβαζα αξιοκρατία είχα κάνει και warchief lv 12 τύπο στη θέση lv 20 ήταν που λες ένας παπάρας που για να του την πέσεις απευθεία έπρεπε πρώτα να το κάνεις να εμφανιστεί σκοτώνοντας πολλά ορκ (followers όχι αδιακρίτως νομίζω) σε stealth σε συγκεκριμένη ώρα αλλά ακόμα και όταν τελικά εμφανιζόταν ήταν immune στα πάντα στα πάντα... εκτός από stealth kill που αν το ενεργοποιούσα άμεσα απλά θα τον σκότωνα και θα άλλαζε με κάποιον άλλο οπότε αποτύγχανα διαρκώς και αυτός έκανε relocate σε άλλο κάστρο και άντε πάλι από την αρχή έτσι λοιπόν ξεκινάω την άνοδο στην εξουσία ενός ξεπλένη για χάρη του οποίου σκότωνα εγώ τους αντιπάλους τους και όταν ήρθε η ώρα να προκαλέσει και τον τουμπανο-warchief απλά ενεργοποιώ το τελευταίο skill του dagger μου τον τρώω αυτόν τρώω και όλη τη συνοδεία του χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα και τσουπ, έχω το ξεφτίλο-captain μου warchief, οπότε πάει ένας από τους πέντε με κάτι τέτοια το παιχνίδι γίνεται πιο βαθύ από ότι αρχικά φαίνεται και το ωραίο είναι ότι αυτή ήταν μία δική μου ΜΟΝΑΔΙΚΗ εμπειρία από το παιχνίδι, σίγουρα όλοι θα έχουν να διηγηθούν μια δική τους ιστορία με κάποιον που τους δυσκόλεψε με τον α ή β τρόπο και πώς τελικά τον νίκησαν δοκιμάζοντας διάφορα και τελικά ένιωσαν χαρούμενοι για αυτό 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 nice nice απλά καθυστερούσα στο πρώτο map και σκεφτόμουν να το τρενάρω μη προσπεράσω κάτι που χρειάζεταιμετά μπορώ να επιστρέψω στο πρώτο map αν θέλω για να τελειώσω side missions κλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 nice nice απλά καθυστερούσα στο πρώτο map και σκεφτόμουν να το τρενάρω μη προσπεράσω κάτι που χρειάζεται μετά μπορώ να επιστρέψω στο πρώτο map αν θέλω για να τελειώσω side missions κλπ ? Ναι, μπορεις να επιστρεψεις οποιαδηποτε στιγμη στον πρωτο ή στον δευτερο χαρτη, ακομα και να εχεις τερματισει το game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ήταν που λες ένας παπάρας που για να του την πέσεις απευθεία έπρεπε πρώτα να το κάνεις να εμφανιστεί σκοτώνοντας πολλά ορκ (followers όχι αδιακρίτως νομίζω) σε stealth σε συγκεκριμένη ώρα αλλά ακόμα και όταν τελικά εμφανιζόταν ήταν immune στα πάντα Και εμένα ένας τέτοιος μου έσπασε τα νεύρα, αλλά στάθηκα τυχερός και το challenge mission του τον spawnαρε σε stronghold κοντά σε graug, οπότε και "καθάρισε" το παιχνίδι για μένα . Γενικά όμως, εκτός απο μερικά χαζά που τυχαίνανε με το collision detection και γενικά το free-running, το βρήκα φοβερό παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 τώρα σοβαρά, 35GB παιχνίδι?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 τώρα σοβαρά, 35GB παιχνίδι??????Και καλά αυτό πες που είναι μεγάλο και έχει και καλά γραφικά, το wolfenstein που είναι 44 & το final fantasy xiii που είναι 56 πώς σου φαίνονται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 λiγοθυμάω... πότε φτάσανε εκεί???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδιά, όταν ο άλλος είναι combat master πως τον νικάς? Μόνο σε ότι είναι vulnerable? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Τελικά τώρα που θα το έφτασες στο τέλος του ρε Θρες, μας λες και εμάς τι καλάθι να κρατάμε; δεν έχω παίξει ιδιαίτερα, στα μισά είμαι περίπου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδιά, όταν ο άλλος είναι combat master πως τον νικάς? Μόνο σε ότι είναι vulnerable?Ναι είτε βέλη,είτε stealth, είτε caragor,είτε φωτιά...κτλ Επίσης στους combat masters κάτι αρκετά έξυπνο είναι να μην τελειώνεις τα combo σου Άσε τις finishing moves και τρώγε λίγη λίγη την ενέργεια με τα πρώτα μόνο χτυπήματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 ρε παιδιά, όταν ο άλλος είναι combat master πως τον νικάς? Μόνο σε ότι είναι vulnerable? Άλλο καλό "κόλπο" είναι να κάνεις brand orcs, το damage των orc δεν "ενεργοποιεί" strengths/weaknesses. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2014 Ειμαι στην αρχη ακομα και εχει σαν objective να σκοτωσω τους 4 warchiefs...Παω σε εναν Kubrik the biter καπως ετσι λεγεται... Λεει οτι μπορει να σκοτωθει instantly απο branded beast αλλα ταυτοχρονα εχει rage σε monsters LOL Βαζω ενα τετοιο branded monster να κανει την δουλεια και δεν τον σκοτωνει...Του χανει καποια ενεργεια, μετα απο λιγο κανει regenerate wtf?! Το ιδιο και αν του κανω εγω damage (δλδ κανει regenerate μετα απο λιγο) και το ιδιο και οι bodyguards του! Εντωμεταξυ ο δικος μου ο χαρακτηρας δεν κανει regenerate....χαχχαχαχαχαχα γελοιο Τι στο διαολο θελει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα