Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mας εφτασαν να ημαστε ανασφαλεις και με 4 gb vram για 1080p για ακατεβατα 60αρια αν ειναι δυνατον πια..

Με τις 6950 CF παλιότερα ήμουν 60 ακατέβατα στα πάντα.

Και μετά με την 7970GHz (sidegrade) ομοίως με ελάχιστους συμβιβασμούς. Ας πούμε στο Metro LL πήγα 900p και ήμουν 60fps ακατέβατα στο 99% των περιπτώσεων.

Αλλά ναί, γι'αυτό σκεφτόμουν για 970 SLI, για να εξασφαλίσω τα 60fps ακατέβατα στα επόμενα παιχνίδια.

+1,  sli τις 970 oπωσδηποτε. Η πρωτη θα μπει μεχρι τον Νοεμβρη και η αλλη μεσα στο 15.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τόσο πολύ φοβήθηκαν οι devs ; Είμαι σίγουρος πλέον ότι και το ''6GB Vram'' επίτηδες το ανέφεραν για να γίνει ντόρος και να διαφημιστεί το παιχνίδι.Το παιχνίδι πάντως για το είδος του τα σπάει, οπότε δεν ξέρω γιατί είχαν τέτοιο άγχος οι devs..

• Like 1

Παιδιά κάποιος που παίζει με R9 280X να μας πεί σε ποιες ρυθμίσεις παίζει ωραία το game;

Στα video options θα αλλάξεις το Fullscreen σε Borderless για να δουλεύει το vsync σωστά.

Στα advanced options θα βάλεις το global setting σε High, απενεργοποίησε τα Motion Blur και Depth of Field αν σε χαλάνε και μήν ξαναασχοληθείς μετα settings.

Θα παίζει άψογα.

PS: To Αmbient Occlusion θα στο έχει στο Medium. Μήν το ανεβάσεις.

Το περίεργο που είναι...δηλαδή τυχαία δίνουμε σημασία μονο στα review του Total και Angry...όχι ;)

p.s. και yahtzee αλλα είναι άλλη φάση ο τυπάς :D

• Like 1

• Moderators

Το περίεργο που είναι...δηλαδή τυχαία δίνουμε σημασία μονο στα review του Total και Angry...όχι ;)

p.s. και yahtzee αλλα είναι άλλη φάση ο τυπάς :D

AJ έχει πλάκα, Yahtzee έχει πολλή πλάκα, TB έχει βρετανική προφορά. :P

• Like 1

τρίζουν τα κόκκαλα του JRRT με αυτές τις υποθέσεις...

Τελικά τώρα που θα το έφτασες στο τέλος του ρε Θρες, μας λες και εμάς τι καλάθι να κρατάμε;

Η ιστορία είναι απλά διεκπεραιωτική για να βοηθάει στο να κυλάει ένα κατά τα άλλα καλό παιχνίδι. Δε νομίζω ότι ένας fan του Tolkien θα έπρεπε να περιμένει κάτι από το σενάριο, όπως αποκαλύψεις, εξηγήσεις ή απόλυτη ακρίβεια με βάση τα βιβλία.

Οι συγκεκριμένοι μάλλον είχαν στο μυαλό να φτιάξουν ένα συγκεκριμένο τύπο παιχνιδιού και απλά το εντυσαν με πράγματα που επιλεκτικά πήραν από τα lotr.

Δεν προσπάθησαν να κάνουν αφήγηση των βιβλίων και ενδεχομένως καλύτερα, γιατί πιθανώς δε θα μπορούσε να προσαρμοστεί τίποτα από τα ακριβή γεγονότα στο παιχνίδι που φτιάχτηκε για να παίξουμε.

Γιατί αυτό μας ενδιαφέρει τους περισσότερους στη προκείμενη περίπτωση ένα καλό παιχνίδι στο σύνολο του.

• Like 1

To πράγμα είναι απλό.

αν σου αρέσουν τα παιχνίδια arkham κατά πρώτο λόγο (αν έχεις παίξει κάποιο από αυτά τα παιχνίδια θα σου φανεί πολύ οικείο) , τα assassin's creed κατά δεύτερο και γουστάρεις να σφάζεις uruk στη mordor, τότε το παιχνίδι θα σου αρέσει και όσο το προχωράς θα σου αρέσει περισσότερο γιατί θα αποκτούν περισσότερο νόημα όλα αυτά που κάνεις.

αν από τις πρώτες ώρες  δεις ότι δε σου κάνει απλά βγάλτο

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν κάνει κάτι νέο, ίσα ίσα που παίρνει στοιχεία από πολλά παιχνίδια και το μόνο ουσιαστικά νέο είναι το σύστημα nemesis το οποίο δίνει κάποιο ενδιαφέρον στα randomly generated bosses 

Απλά όλα όσα κάνει διαπιστώνεις καθώς το παίζεις ότι τα κάνει καλά και σωστά και σε πολλές περιπτώσεις καλύτερα από όσους τα χει κλέψει, για αυτό και συνολικά εμένα τουλάχιστον μου φάνηκε από τα καλύτερα παιχνίδια στο είδος του

και σαν παιχνίδι σχετικά με το lotr  είναι μοιραία από τα καλύτερα αφού έχουν βγει ένα σωρό σαβούρες, μόνο δύο μου έρχονται που ήταν αξιοπρεπή και το ένα είναι strategy και το άλλο turn based rpg, δηλαδή καμιά σχέση με το συγκεκριμένο.

• Like 4

Λοιπόν, το παιχνίδι κοντεύω να το τελειώσω και εγώ και έχω να πω ότι αν και περίμενα να είναι μούφα, ΔΕΝ είναι.

Σου δίνει ακριβώς αυτό που θες, σφάξιμο Orc στην Mordor με ένα σύστημα για τους Captains πολύ όμορφο αν και random generated. Καλός ο JRR αλλά να μην πέθαινε και άφηνε ολόκληρο κόσμο χωρίς ιστορίες, καλά κάνουν και φτιάχνουν δικιά τους (που στην τελική καθόλου δεν επηρεάζει το LOTR ή το Hobbit).

Ότι υπόσχεται το παιχνίδι, στο δίνει, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο, και γι'αυτό το λόγο το γουστάρω κυρίως. Ένα fun to play kill everything in your path παιχνίδι στον κόσμο του LOTR, το χρειαζόμασταν μετά τις 300 χιλιάδες μούφες που έχουν βγει 

• Like 3

παιδιά επειδή το άρχισα χθες θέλω να μου λύσετε κανα δυο απορίες που δεν κατάφερα να τις λύσω @ google
μπορείς να γινεις φίλος κ με άλλους captains εκτός του coward ? και αν ναι πως? δεν τα κατάφερα , πήγα να σώσω εναν και καλά που θα τον εκτελούσε ενας άλλος και ο ενας που ηταν κάτω σηκώθηκε και μου επιτέθηκε αφου ο πρώτος που πολεμούσα το έβαλε στα πόδια κ δεν ειχα το skill pin to ground πως λέγεται και μου ξέφυγε. αν τον ειχα σκοτώσει θα ερχόταν μαζι μου ο άλλος?

γινεται να πάρεις μαζι σου στη μάχη κάποιον σύμμαχο η εισαι πάντα μονος ?
υπάρχει κάποια σειρά που πρέπει να κάνω οτι κάνω για να μην χάσω content η μπορώ και ανακατεμένα ?

"Φίλο" εκτός του Ratbag όχι, αλλά μπορείς πιο μετά να τους υποχρεώσεις να γίνουν allies. Το ότι σώνεις τον ένα δε σε κάνει φίλο του όχι. Μην φοβάσαι δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις λάθος, παίξε το με ότι σειρά θες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...