Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημασία έχει ότι τα 3GB αυτή τη στιγμή είναι υπεραρκετά για 1080P, για 1440P με φίλτρα στο Mordor ναι, θες 4GB κάρτα αλλά είναι εξαίρεση και μην νομίζετε ότι επειδή το Mordor είναι τόσο απαιτητικό σε Vram, ότι και τα επόμενα που θα ακολουθήσουν θα ζητάνε 5GB Vram ξέρω 'γω.Εδώ το Ryse που είναι πολύ καλύτερο οπτικά από το Mordor πάει αέρα με 3GB κάρτα ακόμα και σε 1440P.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε παλι.Καλα ποσες φορες το εχουμε πει οτι δεν ισχυουν τα Settings του Mordor.Δηλαδη τι επρεπε να ειχαμε αγορασει ολοι Gtx Titan στα 6gb??Ηρεμιστε λιγακι. Και με R9 280/7950 κλπ μια χαρα θα παιζεις τα παιχνιδια,ακομα και με 760 770 680.Ε ενταξυ αν εισαι τοσο απαιτητικος και θες να εχεις ολα τα φιλτρα ε εκει η συχνη αναβαθμιση ειναι αναγκαια ή αν αλλαξεις αναλυση.

Δεν μιλαω για gaming με υποχωρησεις στα options, για αυτο ειπα οτι ειμαι outdated καθε δυο χρονια. Παιζω και σε 144hz monitor, αρα θελω και πιο πανω απο 60 fps, και να τα κραταει η καρτα μου, που σημαινει παλι σε sli θα παω. Οσο για την 280/7950, η vram τους τις σωζει(3 gb) και τα παιζει χωρις προβλημα. Θα ερθει και εκει το game που θα θελει 4 και παει λεγοντας... Για αυτο ανεφερα την τσιγγουνια της nvidia, συγκριτικα παντα με τις amd.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μιλαω για gaming με υποχωρησεις στα options, για αυτο ειπα οτι ειμαι outdated καθε δυο χρονια. Παιζω και σε 144hz monitor, αρα θελω και πιο πανω απο 60 fps, και να τα κραταει η καρτα μου, που σημαινει παλι σε sli θα παω. Οσο για την 280/7950, η vram τους τις σωζει(3 gb) και τα παιζει χωρις προβλημα. Θα ερθει και εκει το game που θα θελει 4 και παει λεγοντας... Για αυτο ανεφερα την τσιγγουνια της nvidia, συγκριτικα παντα με τις amd.

Μιας και εχεις τετοιο Monitor ναι λογικο αυτο που λες.

Οσο ομως για τα περι 4gb vrm να ερχεται το Evil Within που θελει λενε 4gb vram recommended http://www.gamespot.com/articles/the-evil-withins-recommended-pc-system-specs-revea/1100-6422566/στο αλλο topic θα ειμαστε να δουμε πως θα τρεχει :P

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζεις..Άμα εγκαταστήσεις το texture pack μια χαρά το ενεργοποιεί, αλλά αν δεν έχεις έστω 3GB Vram θα κολλάει τρελά.

Εγώ δεν το έχω κατεβάσει καν το HD textur pack και με αφήνει στις ρυθμίσεις να το ενεργοποιήσω :-D :-D . Κάπου διάβασα, δυστυχώς δεν κράτησα το link, ότι ακόμη και να το ενεργοποιήσεις δεν το χρησιμοποιεί αν δεν έχεις 6gb vram.

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό, χωρίς το texture pack όμως το ultra με το high δεν έχει καμία διαφορά και στο λέει και το ίδιο το παιχνίδι στα settings αυτό.Με 3GB κάρτα όμως, το παίζεις άνετα σε 1080/1200P και με το texture pack.Απλά πρέπει να το εγκαταστήσεις ξεχωριστά.

Δημοσ.

To Benchmark του παιχνιδιού δεν είναι αντιπροσωπευτικό του τί γίνεται όταν παίζεις.

Εμένα το autodetect έβαλε τα πάντα στο Ultra εκτός από textures. Στο Benchmark πετούσε.

Για 60fps όμως ακατέβατα, έπρεπε όλα να πάνε στο High και τo Αmbient Occlusion στο Medium.

Δημοσ.

Πάνθηρα εσύ θες CF/SLI οπωσδήποτε εφόσον θες 60άρια συνέχεια, με μία κάρτα, όσο δυνατή κι' αν είναι αυτή, δεν γίνεται.

Με τις 6950 CF παλιότερα ήμουν 60 ακατέβατα στα πάντα.

Και μετά με την 7970GHz (sidegrade) ομοίως με ελάχιστους συμβιβασμούς. Ας πούμε στο Metro LL πήγα 900p και ήμουν 60fps ακατέβατα στο 99% των περιπτώσεων.

Αλλά ναί, γι'αυτό σκεφτόμουν για 970 SLI, για να εξασφαλίσω τα 60fps ακατέβατα στα επόμενα παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.

Αλλά ναί, γι'αυτό σκεφτόμουν για 970 SLI, για να εξασφαλίσω τα 60fps ακατέβατα στα επόμενα παιχνίδια.

μέχρι να μείνεις από vram και να τραβάς τα μαλλιά σου, πολύ ρίσκο..

δε λέω πάρε μία 970, αλλά μία για να έχεις την ευελιξία σε 2 χρόνια εφ'όσον χρειαστεί να την αλλάξει χωρίς να έχεις χάσει ένα σωρό λεφτά, οι δύο θα σε οδηγήσουν σε γάμο για περισσότερο καιρό από όσο θα ήθελες και θα έπρεπε

• Like 1
Δημοσ.

Ακριβώς αυτές είναι οι σκέψεις μου. Τα 4GB δεν με κάνουν να νιώθω πολύ άνετα για αγορά καρτών συνολικής αξίας 700-800 ευρώ.

Τέλος πάντων, θα δούμε.

Για το παιχνίδι τώρα, γνωρίζουμε ημερομηνίες για τα DLCs?

Δημοσ.

Εννοείται ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικό το bench του παιχνιδιού. In game κατεβαίνει πολύ σπάνια μέχρι και 50fps και κανα 2 φορές έκανε spikes στα 48 με όλα ultra, ambient στο high και textures high. Κατα βάση στέκεται στα 56-60. Είναι super smooth δηλ.

Δημοσ.

Με τις 6950 CF παλιότερα ήμουν 60 ακατέβατα στα πάντα.

Και μετά με την 7970GHz (sidegrade) ομοίως με ελάχιστους συμβιβασμούς. Ας πούμε στο Metro LL πήγα 900p και ήμουν 60fps ακατέβατα στο 99% των περιπτώσεων.

Εχει πεσει και η R9 290 στα 300ευρω για Crossfire :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...