Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το τελειωσε κανεις?! Υπάρχει νόημα στο να brand όλους τους Warchief?! Δηλαδή θα γίνει κάνα final battle με όλους αυτούς η έτσι απλά build army να υπάρχει?!

p.s. έδωσα το game στον κολλητό μου χτες και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση :D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε το χω τελειώσει (μου μένουν τρεις αποστολές), αλλά για να τους βγάζει με κίτρινο μαλλον είναι υποχρεωτικό, εγώ έτσι το κατάλαβα

Όπως στο πρώτο χάρτη που έπρεπε να τους σκοτώσεις για να έρθει το hammer

Ελπίζω σήμερα να το τελειώσω για να παίξω και τίποτα άλλο, αλλά δε με βλέπω ήδη νυστάζω

• Moderators

Το τελειωσε κανεις?! Υπάρχει νόημα στο να brand όλους τους Warchief?! Δηλαδή θα γίνει κάνα final battle με όλους αυτούς η έτσι απλά build army να υπάρχει?!

p.s. έδωσα το game στον κολλητό μου χτες και από τότε ούτε φωνή ούτε ακρόαση :D

Yes, πρέπει να τους brand

Yes, πρέπει να τους brand

Το καταλαβαίνω το παιδί ΑΠΟΛΥΤΑ! χαχαχα

Εγώ προσπαθώ να κάνω όλα τα παρεμφερή και μετά τα main

• Like 1

Το τερμάτισα στο δεύτερο χάρτη άφησα πράγμα ενώ στο πρώτο έκανα σχεδόν τα πάντα (δεν είχα κουράγιο να το λιωσω), μου πήρε 24 ώρες ακριβώς για το 67%.

Γενικά οι εντυπώσεις θετικές, θα ήθελα στο μέλλον να συνεχιστεί η σειρά σε κάποιο άλλο setting.

Εγω ειμαι στο 86% με τα παντα καθαρισμενα και στους δυο χαρτες, πριν το τερματισω, γιατι μου εχει μεινει ενα 2500 M attribute, θα το παρω και μετα παμε για τερματισμο με κουμπωμενα ολα τα abilities/attributes.

Κάπου έχω χαθεί στα Settings.  :-( 

Πού φαίνεται το πόσο έχω προχωρήσει στο παιχνίδι (επί τοις 100) και ποιο είναι το lvl που έχει ο χαρακτήρας μου;

Είμαι πολύ αρχή ακόμη, και μου έχει βγάλει έναν Legendary Captain που ακούει στο όνομα Ζathra Pain-Lover, ο οποίος είναι 16lvl και δεν μπορώ να τον σκοτώσω με τίποτα.
Ίσως να μην αυτός τόσο badass, απλά περιστοιχίζεται από καμιά δεκαριά Orcs, και ίσως αυτό να κάνει τη μάχη πιο δύσκολη. Μήπως να τον αφήσω για αργότερα;

εάν πας στη δευτερη περιοχη μπορεις να επιστρέψεις και στην πρώτη για δευτερεύουσες αποστολές;

Aνα πασα στιγμη ναι με fast travel. 

Παιδες σε I5 4670K,8GB Ram και R9 270X Oc ed. θα μπορεσω να το παιξω σε high 1080p?

Εύκολα.

Γνώμη για το παιχνίδι: απόλυτη βαρεμάρα. Τα μόνα θετικά που έχει είναι τα visuals, το nemesis system και το copy-paste σύστημα μάχης από τα Arkham. Από εκεί και πέρα άθλια κάμερα, QTEs for everything that matters, και grind μέχρι τελικής πτώσεως για αργόσχολους. Μετά από 6-7 ώρες να κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα συνέχεια δεν παλεύεται. Uninstall και άντε γεια.

• Like 2

Κάπου έχω χαθεί στα Settings.  :-( 

Πού φαίνεται το πόσο έχω προχωρήσει στο παιχνίδι (επί τοις 100) και ποιο είναι το lvl που έχει ο χαρακτήρας μου;

Είμαι πολύ αρχή ακόμη, και μου έχει βγάλει έναν Legendary Captain που ακούει στο όνομα Ζathra Pain-Lover, ο οποίος είναι 16lvl και δεν μπορώ να τον σκοτώσω με τίποτα.

Ίσως να μην αυτός τόσο badass, απλά περιστοιχίζεται από καμιά δεκαριά Orcs, και ίσως αυτό να κάνει τη μάχη πιο δύσκολη. Μήπως να τον αφήσω για αργότερα;

Ειναι ακομα οντως πολυ νωρις αφου να φανταστω οτι εισαι στην αρχη και δεν εχεις παρει abilities κτλ ακομα. Εισαι με τα βασικα. Δεν εχει ακριβως lvl ο χαρακτηρας αλλα power, οπως και οι captains. Kαλυτερα να κανεις καμια main mission οπου θα παρεις μια δυο abilities στο free και θα εχεις πιο πολλες ελπιδες εναντια σε captains μεγαλων επιπεδων. Κανε interogations οταν βρισκεις ή και στα ορκ, και δες που ειναι αδυναμος ο καθε captain. Kαποια αδυναμια ή φοβο θα εχει, και θα πρεπει να το εκμεταλευτεις για να κανεις την ζωη σου πιο ευκολη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...