qsis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το επικό τραγουδάκι με το όνομα του Warchief μόλις εμφανίζεται, είναι επικό! Μου έκανε retreat ένας warchief και τον πήρα στον κυνήγι. Παίζει να τον κυνηγούσα και 2 λεπτά μέχρι να τον πιάσω τελικά!! Εμένα μου χουν φύγει μερικοί παρά τη προσπάθεια Το τραγουδάκι είναι τέλειο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Με πληκτρολόγιο & ποντίκι παίζεται εύκολα ; Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Ωραία γιατί έχω χρόνια να χρησιμοποιήσω gamepad μόνο ποδοσφαιράκια ξέρω να παίζω με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μου χουν φύγει μερικοί παρά τη προσπάθεια Το τραγουδάκι είναι τέλειο! Ισχύει. Μερικοί εκεί που τους κυνηγάς ξαφνικά εξαφανίζονται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 η ενεργοποιηση του vsync μου δημιουργει προβλήματα στο frame rate, το αντιμετωπισε κανεις αλλος; χωρις vsync εξαφανιστηκαν τα προβληματα αλλά εχω tearing τι ρυθμιση να κανω στο nvidia control panel; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 η ενεργοποιηση του vsync μου δημιουργει προβλήματα στο frame rate, το αντιμετωπισε κανεις αλλος; χωρις vsync εξαφανιστηκαν τα προβληματα αλλά εχω tearing τι ρυθμιση να κανω στο nvidia control panel; Tα έχουμε πεί λίγες σελίδες πιό πρίν. Στα video options άλλαξε το Fullscreen σε Borderless. Το vsync θα δουλεύει σωστά χωρίς βουτιές στα fps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 οκ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Tα έχουμε πεί λίγες σελίδες πιό πρίν. Στα video options άλλαξε το Fullscreen σε Borderless. Το vsync θα δουλεύει σωστά χωρίς βουτιές στα fps. Mιας που το ανεφερες σε εμενα συμβαινει ακριβως το αντιθετο. Ναι μεν το borderless φτιαχνει το tearing αλλα τα frames οταν το δοκιμασα ειναι απαραδεκτα σε μενα. Στο borderless μπορω μεν να κανω alt tab και να κανω και αλλα πραγματα στην 2 οθονη αλλα προτιμω το perfomance που μου δινει το full screen. Eκει για καποιο λογο οταν κανω alt tab μερικες φορες, απλα δεν επανεχεται ποτε στο game. Aλλα εκει και με το vsync στο on απο το nvidia cp ειμαι κομπλε. εγώ σαν stealth-ας τσίμπησα σήμερα το shadow of acharn είναι σπαστικό το ότι πρέπει να το φορτίσεις, αλλά είναι πολύ καλό που για 20" σου δίνει το ελεύθερο να κάνεις stealth kills αβέρτα χωρίς καμιά αντίσταση το θέμα είναι οι captains βέβαια που συνήθως είναι immune στο stealth, αλλά όταν έχουν τη μισή mordor μαζί τους ας καθαρίσω το πεδίο της μάχης από τα λοιπά uruk και στη συνέχεια ας ασχοληθώ μόνο με τους captains επειδή με έβγαζαν τσίμα τσίμα οι πόντοι για την αναβάθμιση διάλεξα αυτό αντί για το storm of urfael, στο ένα κάνεις executions με το κιλό αλλά είναι σε real time και έχεις αντίσταση οπότε δε με έψησε, με το shadow of acharn ουσιαστικά σκοτώνεις ανενόχλητος. επίσης έχει και τη φάση του πριν πας σε κάποιον warchief να έχεις κάνει τσιράκια τους σωματοφυλακές του, γενικά το παιχνίδι έχει πιο πολλά πραγμάτα από όσα αρχικά σου φαίνεται να έχει Μου εχει μεινει μονο αυτο το attribute. Ναι υπαρχουν μερικοι captains/warchiefs που απλα σου δινουν μια αντε δυο επιλογες στο πως να τους φας. Και αν ειναι και αλλοι 3 διπλα του υπαρχει προβλημα(Oλοι σχεδον φευγουν με stun/combat finishers) . Γενικα αν τους απομονωνεις γινεται πιο ευκολη η ζωη σου. Αν εχει immune και στα ranged attacks επισης ειναι δυσκολα τα πραγματα. Εγω πλεον τον εχω τουμπανιασει τον χαρακτηρα, η μονη περιπτωση να πεσω ευκολα, οπως και εχει γινει, ειναι να εχω καμια 20αρα ορκς με ασπιδες και αλλοι με spears, τοξοτες γυρω γυρω, ενας warchief και 3 captains τοξοτες με φλεγομενα εκρηκτικα βελη. Ολοι τους monster slashers, immune στα stealth/ranged, ο ενας απο τους captains combat master, και ο warchief με το no last chance επισης με ολα τα παραπανω και αυτος archer. Εκι μονο evade και shadow strike chain γιατι αλλιως δεν την βγαζω καθαρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 εχει ομως ενα μειονεκτημα για μενα...ειναι αρκετα επαναλαμβανομενο .Δεν εχω ασχοληθει και παρα πολυ με upgrades κλπ οτι βρισκω στον δρομο μου περισσοτερο................. Αλλα και στον δευτερο χαρτη που πηγα μια απο τα ιδια βλεπω αλλα σιγουρα θα το τελειωσω αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μου χουν φύγει μερικοί παρά τη προσπάθεια Το τραγουδάκι είναι τέλειο! Ενα βελος στο ποδι του και αμα φυγει μου λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 στο γόνατο στο γόνατο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ενα βελος στο ποδι του και αμα φυγει μου λες. Πολλοί είναι immune to ranged, οπότε τρέχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μόλις έκανα brand τους 5 warchiefs, δε κατάλαβα ότι πήγε 3 η ώρα. Τελικά είναι πιο εύκολο να το κάνεις στήνοντας πλεκτανες με πιο χαμηλόβαθμους παρά να κάνεις ντου στα οχυρά Από ένα σημείο του παιχνιδιού και μετά το nemesis αποκτά πολύ νόημα, τα random uruk που σκάνε μύτη σε βάζουν να στήνεις διάφορες στρατηγικές και το παιχνίδι τελικά δεν είναι τόσο ανεγκέφαλο όσο αρχικά φαίνεται, μπράβο τους γιατί τελικά έκαναν καλή δουλειά και σε αυτό το τομέα πρωτότυπη μάλιστα παρόλο που σαν πρώτη εντύπωση ο παίκτης παίρνει μόνο τα στοιχεία από άλλα παιχνίδια. Το παιχνίδι είναι πιο βαθύ και από τα batman και σίγουρα από τα ac που ειδικά στις μάχες είναι λες και φτιάχτηκε για 5χρονα και στρατηγική είδαμε μόνο στις ναυμαχιες. Ελπίζω μόνο αν παίξω unity να μην ξενερώσω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 ενταξει καλο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 για οσους έχουνε GTX 770 2GB vram εκανα ενα βιντεακι οπου το τρεχω σε ultra/high με τα φιλτρα ενεργοποιημένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα