spartan29gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μοα απορια εχω!!για να γινει ο χαρακτηρας πιο δυνατος κατα την διαρκεια του παιχνιδιου!!!ειναι προτιμοτερο για αρχη να ασχοληθουμε πρωτα με τα side misions του παιχνιδιου?και επειτα να πιασουμε τις κυριες αποστολες?η δεν παιζει κανενα ρολο αυτο?
Alex21121988 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μοα απορια εχω!!για να γινει ο χαρακτηρας πιο δυνατος κατα την διαρκεια του παιχνιδιου!!!ειναι προτιμοτερο για αρχη να ασχοληθουμε πρωτα με τα side misions του παιχνιδιου?και επειτα να πιασουμε τις κυριες αποστολες?η δεν παιζει κανενα ρολο αυτο? Aυτο εξαρταται απο σενα. Ειναι πως θελεις να παιζεις. Καλο θα ηταν να υπαρχει balanced gameplay, δλδ λιγο λιγο ολα για να βλεπεις και την ιστορια να προχωραει. Απλα να ξερεις οτι τα main missions σου δινουν abilities που δεν μπορεις να τις παρεις αλλιως, και ειναι τρομερα χρησιμες. Ειδικα οι πρωτες. Το αν πρεπει να δυναμωσεις τον χαρακτηρα σου παιζοντας αρκετα side missions και chalenges, το ιδιο το παιχνιδι σε αναγκαζει να το κανεις αυτο, γιατι πολυ απλα πχ ενας captain ή και warchief μετα, θα θελει μια κινηση ή ability που πιθανοτατα να μην εχεις να την παρεις αν δεν εχει πονεσει λιγο το χερακι σου, παιρνοντας xp και Μ. Σου προσφερει δλδ επιλογες ολο αυτο το συστημα, απλα πρεπει να εισαι προσεχτικος γιατι ειδικα στα strongholds εκτος των captains ή warchiefs, οι αριθμοι των υπολοιπων φιλων τους ειναι πραγματικα μεγαλοι.. Εγω προσωπικα, εκανα τις πρωτες αποστολες με το γκολουμ, και επειτα καθαρισα τον χαρτη. Πολλες φορες στο game μπλεκεις σε καταστασεις απιστευτες και θανατικες για σενα. Μου εχει τυχει σε ενα απλο chalenge αν θυμαμαι καλα για το σπαθι, να με κυνηγανε 6 captains και η παρεα τους απο πισω και εγω να μην μπορω να βγω απο την αποστολη( γιατι ειχα ολοκληρωσει εν μερη το δυσκολο part ) γιατι εχει ενα οριο στην περιοχη. Kαταλαβαινετε οσοι εχετε τυχει σε αυτο το πραγμα. Και τα abilities πρεπει να τα προσεχεις γενικα ποια παιρνεις, καποια δεν ειναι και τοσο καλα αναλογικα με το ποσο κανουν σε Μ. Μου μενουν 2 εμενα και 4 attributes. Ειμαι στον 2o χαρτη, καντε τις αποστολες με τον νανο κυνηγο που θα βρειτε εκει και δεν θα το μετανιωσετε επισης με αυτα που θα παρετε. 1
vag.patrick Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Πανω κατω ποσες ωρες ειναι το παιχνιδι???
garrett156 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 το τελειωσα στις 21 ωρες περιπου με 68%...τωρα ειμαι στις 23 ωρες καπου κιοντα στα 87%μαζευοντας οτι εχει μεινει...μονο τα challenges δεν ξερω αμα θα κανω με τα φυτα κλπ...αυτα τα μαζευω οπου τα δω δεν καθομαι να ψαχνω
Alex21121988 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Mολις καθαριστηκε και ο 2ος χαρτης, τα πηρα ολα/ και τα οπλα τα εκανα legends/ ολα τα abilities τα εχω πλεον, και εχουν μεινει 3 attributes γιατι ειναι πανακριβα. Μπορω να τα παρω και αυτα σπαζοντας runes, αλλα δεν υπαρχει λογος. Μου εχουν μεινει τα main missions ουτως η αλλως που πληρωνουν αρκετα. Απο οτι φαινεται αν το πλακωσω λιγο ακομα σημερα το τελειωνω και στο 100% απο οτι φαινεται.
nickelodeon Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Έχει on-line περιεχόμενο που να αξίζει (On-line challenges κτλπ), το seasons pass αξίζει, διαβάζω ότι προσθέτει έξτρα game play time.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Υπάρχει λόγος να ξαναγυρίσεις στο προηγούμενο map?! Πήρα πρόσφατα το brand και και έχω κάνει σχεδόν όλο το στρατό εκτος από τους πολύ άσχημους αλλα άμα δεν κάνω λάθος λέει ότι σε κάθε χαρτί είναι διαφορετικός στρατός, right? Οποτε υπάρχει λόγος να πας πίσω και να brand και εκείνους?!
garrett156 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 λογος για να εχει προοδο το παιχνιδι οχι απλα και μονο αμα θες για τη φαση να τους κανεις οκ....μπορεις απλα να καθεσε να τους σκοτωνεις η οτι αλλο αλλα περα απο αυτα που ζηταει το παιχνιδι δεν υπαρχει λογος να τους κανεις ολους μπραντ(πιτ?)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Πήρα πρόσφατα το brand και και έχω κάνει σχεδόν όλο το στρατό εκτος από τους πολύ άσχημους Γιατί βρε συ; Θα χαλάσει η κουμπαριά; 1
Chris01 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Παίδες έχω ένα θέμα στο mission με το dwarf που κυνηγάς το Graug.... δεν λειτουργεί το Left control για να κάνω mount το caragor απλά λέει L Ctrl θαμπά όταν πλησιάζω ένα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Γιατί βρε συ; Θα χαλάσει η κουμπαριά; Βασικά ανάλογος πως θα μου μιλήσουν μέχρι στιγμής ίδιο διάλογο δεν έχω ακούσει από captain...καθώς τριγυρνάς ok ακούς τους ιδιους από τα απλά orc, ola τα λεφτά είναι " He looks like an Elf with his ass on fire"
qsis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Mολις καθαριστηκε και ο 2ος χαρτης, τα πηρα ολα/ και τα οπλα τα εκανα legends/ ολα τα abilities τα εχω πλεον, και εχουν μεινει 3 attributes γιατι ειναι πανακριβα. Μπορω να τα παρω και αυτα σπαζοντας runes, αλλα δεν υπαρχει λογος. Μου εχουν μεινει τα main missions ουτως η αλλως που πληρωνουν αρκετα. Απο οτι φαινεται αν το πλακωσω λιγο ακομα σημερα το τελειωνω και στο 100% απο οτι φαινεται. εγώ σαν stealth-ας τσίμπησα σήμερα το shadow of acharn είναι σπαστικό το ότι πρέπει να το φορτίσεις, αλλά είναι πολύ καλό που για 20" σου δίνει το ελεύθερο να κάνεις stealth kills αβέρτα χωρίς καμιά αντίσταση το θέμα είναι οι captains βέβαια που συνήθως είναι immune στο stealth, αλλά όταν έχουν τη μισή mordor μαζί τους ας καθαρίσω το πεδίο της μάχης από τα λοιπά uruk και στη συνέχεια ας ασχοληθώ μόνο με τους captains επειδή με έβγαζαν τσίμα τσίμα οι πόντοι για την αναβάθμιση διάλεξα αυτό αντί για το storm of urfael, στο ένα κάνεις executions με το κιλό αλλά είναι σε real time και έχεις αντίσταση οπότε δε με έψησε, με το shadow of acharn ουσιαστικά σκοτώνεις ανενόχλητος. επίσης έχει και τη φάση του πριν πας σε κάποιον warchief να έχεις κάνει τσιράκια τους σωματοφυλακές του, γενικά το παιχνίδι έχει πιο πολλά πραγμάτα από όσα αρχικά σου φαίνεται να έχει 1
dimitris21gr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Το επικό τραγουδάκι με το όνομα του Warchief μόλις εμφανίζεται, είναι επικό! Μου έκανε retreat ένας warchief και τον πήρα στον κυνήγι. Παίζει να τον κυνηγούσα και 2 λεπτά μέχρι να τον πιάσω τελικά!!
aetos1988 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Με πληκτρολόγιο & ποντίκι παίζεται εύκολα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα