qsis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 για όσους πάντως παραπονιούνται για τη μονοτονία των τοπίων βάζω ένα ελαφρώς ενδεικτικό screen από το 2ο χάρτη για να έχουν ελπίδες ότι τα πράγματα θα αλλάξουν επίσης το παιχνίδι θα γίνει και πιο βαρύ να ξέρετε στο δεύτερο χάρτη, όχι σε σημείο που θα ενοχλήσει αλλά όπως και να το κάνουμε όλη αυτή η άγρια φύση προστίθεται έχει και το κόστος της. όσοι κάνετε συχνά βουτίες στα 30αρια λογικά θα δείτε και λαγκαρίσματα που δεν είχατε πριν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 συγκριση pc glorious 60fps vs console dirty 30fps http://gfycat.com/PaltryMiniatureConey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ναι και τι καταλάβαμε από αυτό; είναι δυνατόν το μισό gif να τρέχει στα 30 και το άλλο μισό στα 60; EDIT Το fraps όλο το gif το δείχνει στα 60 http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/DSC_0078_zpsr4f9e3qe.jpg επίσης γενικά τι καταλαβαίνουμε από τα διάφορα βίντεο στο internet όπου η ποιότητα είναι χάλια σε σχέση με αυτό που τελικά βλέπεις όταν παίζεις; τη διαφορά μεταξύ 30 και 60 τη καταλαβαίνεις είτε αν έχεις μάθει σε pc και παίξεις σε κονσόλα όπου η διαφορά αμέσως θα σου χτυπήσει ή ακόμα καλύτερα αν είσαι σε pc και από κει που τρέχεις 60 κλειδώσεις μόνος σου στα 30 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ναι και τι καταλάβαμε από αυτό; την ανωτερότητα των 60fps τι αλλο να έχουμε καταλάβει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 αυτή εννοείται, το θέμα είναι ότι δε φαίνεται ούτε από τα gif ούτε από βίντεο στο yt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 αυτή εννοείται, το θέμα είναι ότι δε φαίνεται ούτε από τα gif ούτε από βίντεο στο yt μια χαρά φαινεται στο gif όπως και σε αυτά τα gifs http://30vs60.com/dirt3.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 παιδια κατι ασχετο.. ποιο προγραμα χρησιμοποειται για να βλεπετε ποση vram κτλπ καταναλωνει το game ? εχω nvidia καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 δε χρειάζεται να αναρωτιέσαι, στη κάρτα σου όλη θα τη πιάσει ακόμα και αν δε χρειάζεται μέχρι 3GB τουλάχιστον (δε ξέρω για παραπάνω τι γίνεται) τη πιάνει όλη είναι δεν είναι απαραίτητο σε αυτό που ρώτησες πάντως εγώ έχω απλά το gpuz και κοιτάω αφού βγω από το παιχνίδι min/max υπάρχουν και άλλα που σου δείχνουν και real time Στα του παιχνιδιού τώρα, το παιχνίδι τελικά είναι αρκετά μεγάλο, έτυχε αυτό το ΣΚ να κάνω, "μαραθώνιο" παρόλα αυτά έχω τουλάχιστον τις 7 main missions ακόμα συν ότι άλλο side κάνω που θα κάνω για τα updates εκτιμώ πως για ένα "καλό" playthrough θες 25-30 ώρες και μπορείς να πας και αρκετά παραπάνω (μπορεί και 50) αν θες να τα κάνεις όλα γιατί κάποια side είναι δύσκολα και θέλουν καλά upgrades βιαστικά θα θες σίγουρα 15-20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 παιδια κατι ασχετο.. ποιο προγραμα χρησιμοποειται για να βλεπετε ποση vram κτλπ καταναλωνει το game ? εχω nvidia καρτα msi afterburner η evga precision 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros88 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 συγκριση pc glorious 60fps vs console dirty 30fps http://gfycat.com/PaltryMiniatureConey Εσυ pc master race δεν ησουνα που εβγαλες το παιχνιδι μουφα καμια εβδομαδα πριν βγει?Μαυρο και κατι τετοια μας ελεγες... Βεβαια οπως φανηκε η αληθεια αλλη ηταν τελικα αλλα να μην βγαλουμε και λιγη χολη για το "κονσολοπορτ" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 για όσους πάντως παραπονιούνται για τη μονοτονία των τοπίων βάζω ένα ελαφρώς ενδεικτικό screen από το 2ο χάρτη για να έχουν ελπίδες ότι τα πράγματα θα αλλάξουν επίσης το παιχνίδι θα γίνει και πιο βαρύ να ξέρετε στο δεύτερο χάρτη, όχι σε σημείο που θα ενοχλήσει αλλά όπως και να το κάνουμε όλη αυτή η άγρια φύση προστίθεται έχει και το κόστος της. όσοι κάνετε συχνά βουτίες στα 30αρια λογικά θα δείτε και λαγκαρίσματα που δεν είχατε πριν Οκ οκ το καταλαβα. Δεν ειχα φτασει ακομα στον δευτερο χαρτη. Αναθεωρω αυτο το κομματι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Το game είναι άψογο, "not polished" είπε κάποιος...just lol, ούτε ένα bug, no clipping, sheaths, ούτε ένα crash, τα loading αστεία, από το game στο main menu και exit game αστραπιαία. Αυτά τα κοίτα κανεις ή έτσι απλά "πολύ μουντίλα στην Mordor"...lol που να μην λεγόταν Shadow of Mordor. Είμαι ακόμα στο πρώτο χάρτη και μόλις τελειωσα τα πάντα, δεν έχω βαρεθεί δευτερόλεπτο. p.s. καλά τα τελευταία skills τον οπλων εντάξει απλά δεν υπάρχουν Οποιος δεν έκανε ακόμα brutalize από ledge ας το κάνει να γουστάρει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisag17 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 To παιχνιδι ειναι αψογο...!!παιζω σταθερα στα 60 fps...!!Aυτο να το βλεπουν κατι παιχνιδια σαν το watchdogs και τα assasins που μας κοροιδευουν μεσα στα μουτρα μας..! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ναι οντως, το παραμελησες αυτο το παιχνιδι. Ξεκινα το stream ομως αφου εχεις προχωρησει λιγο το παιχνιδι. o ghost το εχει προχωρήσει,τον βλέπω που παίζει.. εγώ θα το πάρω αφού τελειώσω με watchdogs και wolfenstein..Αλλά δεν κάνω streamings,εγώ είμαι ανερχόμενος youtuber! Άντε, θα κάνω τώρα κάμποσο stream. twitch.tv/ghostriderlsov κλασσικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Το game είναι άψογο, "not polished" είπε κάποιος...just lol, ούτε ένα bug, no clipping, sheaths, ούτε ένα crash, τα loading αστεία, από το game στο main menu και exit game αστραπιαία. Αυτά τα κοίτα κανεις ή έτσι απλά "πολύ μουντίλα στην Mordor"...lol που να μην λεγόταν Shadow of Mordor. Είμαι ακόμα στο πρώτο χάρτη και μόλις τελειωσα τα πάντα, δεν έχω βαρεθεί δευτερόλεπτο. p.s. καλά τα τελευταία skills τον οπλων εντάξει απλά δεν υπάρχουν Οποιος δεν έκανε ακόμα brutalize από ledge ας το κάνει να γουστάρει Ομοίως. Το παιχνίδι δεν το βαρέθηκα δευτερόλεπτο, ενώ είναι μακράν από τα πιό καλοφτιαγμένα ports που έχουμε δεί στο PC. Και τελικά εκεί που νόμιζα ότι θα πάω 2ο χάρτη, τελικά είμαι ακόμα στον 1ο. 20 ώρες και πάμε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα