aetos1988 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ευτυχώς που κάποιος(οι) ασχολούντε και με το gameplay και μας ενημερώνουν,και δεν είναι σαν την πλιοψηφία εδώ μέσα,που έχει βγάλει τα epenis με τις κάρτες και τις cpu της..ΞΕΚΟΛΙΣΤΕ πια! Αν θέλουν gamplay τότε ας διαβάσουν ένα review τόσα έχει στο internet . Μην το χαλάς τώρα εσύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αν θέλουν gamplay τότε ας διαβάσουν ένα review τόσα έχει στο internet . Μην το χαλάς τώρα εσύ αα οκ.Να σταματήσω να διαβάζω το φόρουμ τότε..my bad have fun και προσέξτε μην βγάλετε κάνα μάτι με τα epenis σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ολοκληρη middle earth, βλεπουμε μονο σκοτεινα τοπια, παντου ορκ, strongholds και χαος. Yep, μιας και είμαστε στην Mordor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Yep, μιας και είμαστε στην Mordor. Κατανοητο αλλα θα μπορουσαν να βαλουν κανα elf (εκτος απο cutscene), νανους. Αυτοι το εφτιαξαν, οτι ηθελαν εβαζαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Yep, μιας και είμαστε στην Mordor. κάνε κανα stream να δούμε sir ghostrider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 κάνε κανα stream να δούμε sir ghostrider Ναι οντως, το παραμελησες αυτο το παιχνιδι. Ξεκινα το stream ομως αφου εχεις προχωρησει λιγο το παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ναι οντως, το παραμελησες αυτο το παιχνιδι. Ξεκινα το stream ομως αφου εχεις προχωρησει λιγο το παιχνιδι. o ghost το εχει προχωρήσει,τον βλέπω που παίζει.. εγώ θα το πάρω αφού τελειώσω με watchdogs και wolfenstein..Αλλά δεν κάνω streamings,εγώ είμαι ανερχόμενος youtuber! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 αα οκ.Να σταματήσω να διαβάζω το φόρουμ τότε..my bad have fun και προσέξτε μην βγάλετε κάνα μάτι με τα epenis σας. Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 ευτυχώς που κάποιος(οι) ασχολούντε και με το gameplay και μας ενημερώνουν,και δεν είναι σαν την πλιοψηφία εδώ μέσα,που έχει βγάλει τα epenis με τις κάρτες και τις cpu της..ΞΕΚΟΛΙΣΤΕ πια!Δε νομίζω ότι σε αυτό το thread ασχολούμαστε υπερβολικά με το τεχνικό τομέα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 18 ώρες και μόλις τώρα τελειώνω τον πρώτο χάρτη. Το παιχνίδι μου άρεσε τόσο πολύ που αγόρασα και το Season Pass. Είχα καιρό να παίξω έτσι διασκεδαστικό παιχνίδι. PS: Έβγαλα και τη διαολεμένη αποστολή με τα ghouls. Σωτήριο το ability που κάνεις δύο special moves συνεχώμενα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Εχει και δευτερο χαρτη το παιχνιδι????????????????? και εγω νομιζα οτι αυτος ο χαρτης που βλεπεις εξαρχης ειναι ολλο το παιχνιδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Παιδια αυτοι oi chiefs βγαινουν συνεχεια ?Οσους δηλάδη και να σκοτωσεις ,καποιος θα παρει την θεση τους[το απλο orc δηλαδη θα παρει αναβαθμιση?] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ναι οντως, το παραμελησες αυτο το παιχνιδι. Ξεκινα το stream ομως αφου εχεις προχωρησει λιγο το παιχνιδι. Έχω πει κάτι σελίδες πριν ότι το έχω τερματίσει και μου λείπουν κάτι achievements. Παιδια αυτοι oi chiefs βγαινουν συνεχεια ?Οσους δηλάδη και να σκοτωσεις ,καποιος θα παρει την θεση τους[το απλο orc δηλαδη θα παρει αναβαθμιση?] Yep. Έχει άπειρα ορκ τριγύρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ποσες ωρες θελεις για να τερματισεις το παιχνιδι αμα δεν κανεις side missions και ποσες με ολα τα side missions? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowlike Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 τελικά μετά απο 7-8 ώρες παιχνίδι κατέληξα πως το παιχνίδι είναι βαρετό για τα γούστα μου , το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο είναι το Nemesis system, ο κόσμος είναι βαρετός, το στόρυ ok, το gameplay έτσι και έτσι. Σε καμία περίπτωση δεν τον λες polished τίτλο και αυτό φαίνεται απο τον κόσμο. Στους χαρακτήρες και συγκεκριμένα στους εχθρούς έχει γίνει πολύ καλή δουλειά βέβαια, μακάρι να έδιναν τόσο έμφαση και στο κόσμο. Γενικά έχεις το αίσθημα πως σκεφτήκαν το Nemesis System που είχε σαν συνέπεια να δώσουν έμφαση στους χαρακτήρες και όλα τα υπόλοιπα χτίστικαν γύρω απο αυτό σαν virtual playground και ίσως κάπως βιαστικά. όσων αφορά τα γραφικα δεν τε θεωρώ next-gen με μια εξαίρεση παλι στην δουλειά που έχει γίνει στους χαρακτήρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα