qsis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Θες κάποια ενδυνάμωση όμως για να κυλήσει πιο καλά το παιχνίδι , το παιχνίδι σε ωθεί στο να κάνεις side αλλιώς θα έχεις θέμα και θα ζοριστεις σαφώς περισσότερο. Το ζήτημα είναι αν θα τα λιωσεις όλα ή όχι γιατί δεν είναι και λίγα, επίσης κάποια από τα side είναι που έχουν και κάποιο challenge σε σχέση με το main campaign που έως τώρα φαίνεται σχετικά εύκολο. Τα side εδώ δεν είναι σαν το batman που ούτε κι εγώ τα έκανα, έχουν πιο πολύ "νόημα" και προσθέτουν αισθητά στη διάρκεια του παιχνιδιού που διαφορετικά θα ήταν αρκετά μικρό. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού δηλαδή, απλά δεν έχω την αίσθηση ότι πρέπει να τα κάνεις όλα (δεν έχω τερματίσει ακόμα για να έχω σφαιρική άποψη), σου δίνει μια ποικιλία πραγμάτων και διαλέγεις κάποια, ή και όλα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ε, άντε να κάνω κανένα ίσα ίσα να δυναμώσω, αυτό που κάνουν κάποιοι που είναι 15-20 ώρες στην πρώτη πίστα δεν παίζει να το κάνω με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ε, άντε να κάνω κανένα ίσα ίσα να δυναμώσω, αυτό που κάνουν κάποιοι που είναι 15-20 ώρες στην πρώτη πίστα δεν παίζει να το κάνω με τίποτα. Στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν πρεπει να αφησεις τις πρωτες main missions γιατι παιρνεις πολυ χρησιμα abilities. Αν αναλωθεις στο να παιζεις μονο τα side στην αρχη, θα κουραστεις αρκετα, σπαζοντας τα δαχτυλα σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ναι και αυτό ισχύει, τα πηγαίνεις κυκλικά κάπως κυρίως για να προχωράς και σε updates, πχ σε κάποια φάση ήθελα πόντους για να προχωρήσω στο 2ο tier των abilities , γιατί ενώ είχα ability points δε μπορούσα να τους ξοδέψω Εκεί έπρεπε να κοιτάξω να κάνω κάποια αποστολή για να μου δώσει τους σχετικούς πόντους μιας και είχα xp (άρα και ability points), αλλά δεν τα είχα ξεκλειδώσει. Μετά δε μπορείς να κάνεις μόνο τα άσχετα, θες και quest missions γιατί κάποια ability ξεκλειδώνουν μόνο με quest Μετά είναι και οι αναβαθμίσεις στα όπλα ή στην υγεία σου/focus/πόσα βέλη κουβαλάς που θες άλλους πόντους και είναι και τα runes που κουμπώνεις στα όπλα και τα οποία είναι drops από captains που αν θες τραμπουκίζεις και εντελώς τυχαία και υποχρεωτικά αρκετά συχνά θα κάνεις. Όλη η αναβάθμισή σου είναι αλληλένδετη δεν μπορείς να εστιάσεις κάπου συγκεκριμένα και θα έλεγα σχετικά πολύπλοκη ή καλύτερα πολυποίκιλη για τέτοιου είδους παιχνίδι. Το ρεζουμέ είναι ότι πρέπει λίγο πολύ να ασχοληθείς με όλα για να υπάρχει σωστή ανάπτυξη του χαρακτήρα σου και το παιχνίδι να κυλάει όμορφα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Το εγκατεστησα και γω.Ακόμα στην 2η αποστολή είμαι. υπολογίζω να το τερματίσω σε κανα 20 μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) To παιχνιδι τα σπαει τελικα 1200p ultra settings +hd pack κραρφωτα 60αρια Υπαρχει διαφορα με τo pack αλλα ειναι ομορφο και χωρις αυτο,(σιγουρα με αυτο θα το συνεχισω ομως,ειναι πιο ωραιο)Το gameplay του αρκετα καλο/διασκεδαστικο.Αυτο που batman-ιζει σε αλλες εποχες παρεα με τα orcs μου αρεσε πολυ Τα γραφικα του πολυ καλα μπορω να πω Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2014 από kyriakosm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Πως μπορώ να πιάσω τον κάθε captain αποτελεσματικά όταν είναι μέσα σε εχθρική βάση; Ένας τρόπος είναι να τρομάξει με κάτι συγκεκριμένο και να τρέξει, αλλά αν δεν τρομάζει πάω και τους σκοτώνω όλους καθώς έρχονται κι άλλοι μαζεμένοι αφού "βάρεσε" ο συναγερμός και δεν υπάρχει χώρος για να τον πιάσω να τον ανακρίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Όπως και οι ταινίες. Αλλά από αυτές δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο (γι' αυτό τις έχω σε τόσο χαμηλή εκτίμηση). Ενώ το παιχνίδι αναγκαστικά πρέπει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, όχι μόνο επειδή έχουν βγει καμια 50αριά Middle Earth games πριν από αυτό, αλλά και για να μας δώσει περισσότερη ελευθερία στο gameplay. οι ταινίες μπροστά του είναι πιστές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Πως μπορώ να πιάσω τον κάθε captain αποτελεσματικά όταν είναι μέσα σε εχθρική βάση; Ένας τρόπος είναι να τρομάξει με κάτι συγκεκριμένο και να τρέξει, αλλά αν δεν τρομάζει πάω και τους σκοτώνω όλους καθώς έρχονται κι άλλοι μαζεμένοι αφού "βάρεσε" ο συναγερμός και δεν υπάρχει χώρος για να τον πιάσω να τον ανακρίνω. Ή τον παίρνεις στο κυνήγι ή αν έχεις το brand, κάνεις αρκετούς και κρατάνε τα άλλα ορκς πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Να ρωτησω, με το pc της υπογραφης μου "i5 4670 , gtx 770, 8gb ram" σε τι settings θα μπορω να τρεξω 1080p σε 60fps?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Τι settings να επιλεξω για i7 920@4ghz , GTX 580 και 6gb ram ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Να ρωτησω, με το pc της υπογραφης μου "i5 4670 , gtx 770, 8gb ram" σε τι settings θα μπορω να τρεξω 1080p σε 60fps?? Με το δικό μου pc παίζω άνετα σε 1080p με όλα τα settings στο high και με 2-3 στο ultra. Οπότε εσύ τα ίδια και ίσως λίγο καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haris San Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Με το δικό μου pc παίζω άνετα σε 1080p με όλα τα settings στο high και με 2-3 στο ultra. Οπότε εσύ τα ίδια και ίσως λίγο καλύτερα. Eχει βγαλει η nvidia στο experience recommended settings? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Γεια όσους θελουν να παιξουν στα 120fps γιατι μπορουν, εδω το fix : http://imgur.com/tGqmsR5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uoydx Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Με το σύστημα της υπογραφής το παίζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα