Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Higher quality textures. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ti ειναι καλυτερο να βαλουμε hd texture pack η να ανεβασουμε το resolution πανω απο 100%? Τι απο τα 2 εχει καλυτερα γραφικα? Η και τα 2 μαζι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Τα καλύτερα textures έχουν προτεραιότητα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 1:07, spoilers αν δεν ξέρετε τι κάνει το brand. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Είναι οκ οι μετρήσεις που μου έβγαλε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Τελικά το παιχνίδι είναι αρκετά καλό. Στη πραγματικότητα είναι ένα arkham clone αφού όλοι οι μηχανισμοί σχεδόν είναι παρμένοι από κει. Δε βλέπω ιδιαίτερη σχέση με τα assassin's creed πέρα από το φονικό του πράγματος που δε βλέπουμε στα batman, το platform όμως είναι σχεδόν ίδιο με εξαίρεση τα gadget και η μάχη εντελώς ίδια μέχρι και τα daggers που ξεκλειδώνεις κάποια στιγμή και τα κάνεις quick throw είναι εμπνευσμένα και κάνουν ακριβώς το ίδιο με τα batarang. Επίσης μου αρέσει κι εμένα το nemesis, έχει πλάκα το πώς καμιά φορά ανεξέλεγκτα μπλέκουν οι captains ακόμα και σε άλλες αποστολές. Π.χ. έπαιζα ένα side mission που πρέπει να καθαρίσεις φωλιές από ghouls και στο τέλος σκάει ένα boss ghoul που δε θα έλεγα ότι το είχα. Βγαίνω έξω από τη σπηλιά και να σου σκάνε δύο τούμπανα uruk που βολόδερναν εκεί γύρω. Σκαρφαλώνω σε ένα πύργο και απλά τα άφησα να μου ολοκληρώσουν την αποστολή και στη συνέχεια τα σκότωσα κι αυτά. Επίσης η ιστορία δεν είναι το χαλί που διάβαζα. Εντάξει μπορεί να μην είναι 100% πιστή στα βιβλία και το ύφος τους, αλλά τελοσπάντων σου κρατάει το ενδιαφέρον να θες να δεις τι θα γίνει στη συνέχεια,χωρίς απλά να παίζεις μόνο και μόνο για τη σφαγή. Γενικά με το βάση αυτό που έχω παίξει έως τώρα θα έλεγα ότι είναι άνετα παιχνίδι του 8/10. Δεν είναι το παιχνίδι που θα σου πάρει τα μυαλά, αλλά σίγουρα είναι αξιόλογο και αξίζει να το δει κανείς. Ειδικά σε όποιον άρεσαν τα batman άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 To παιχνίδι είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό και πάρα πολύ εθιστικό. Αν και αντικειμενικά είναι παιχνίδι του 8, το fan factor είναι για παιχνίδι του 10. 14 ώρες και ακόμα κόβω βόλτες στον πρώτο χάρτη. Η αποστολή με το Boss Ghoul είναι η μόνη που μου έμεινε από τα side quests. Έχω χάσει 3 φορές και δεν λέει να βγεί. Τον έκανα glass cannon και με τα ghouls δεν τα πάει καλά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Είναι οκ οι μετρήσεις που μου έβγαλε? Παραπάνω από οκ, τα Min που αναφέρει μην τα κοιτάς, είναι από την αρχή αρχή του benchmark ένα μικρό κολληματάκι που κάνει και τα μετράει ως Min.Τα πραγματικά Min σου είναι πάνω από 35-40. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 14 ώρες και ακόμα κόβω βόλτες στον πρώτο χάρτη. Η αποστολή με το Boss Ghoul είναι η μόνη που μου έμεινε από τα side quests. Έχω χάσει 3 φορές και δεν λέει να βγεί. Τον έκανα glass cannon και με τα ghouls δεν τα πάει καλά. Βγες έξω και περίμενε να περάσει κάνας καλός captain εγώ 4 φορές έχασα, δεν υπήρχε περίπτωση να τον φάω γιατί είχα και τα minions που έκαναν ατελείωτο respawn και σε αποπροσανατολίζουν, αν είχες μόνο αυτόν θα ήταν πιο απλά. Στη περίπτωσή μου πάντως και αυτός και ο captain βγήκαν εκτός της περιοχής της αποστολής, αν ακολουθούσα θα γινόταν fail δε μπορούσα να κάνω και κάτι δηλαδή. Μόνο κάνα βέλος πήγαινα όσο κοντά μου επιτρεπόταν και του έριχνα για να πω ότι κάνω κάτι κι εγώ, αλλά τότε μου πέταγε δηλητήριο. Ε έτσι είσαι; Εγώ φεύγω παίξτε μόνοι σας Μου αρέσει αυτή η τυχαιότητα, κάνει το open world να έχει περισσότερο νόημα και μακάρι να δούμε ανάλογα συστήματα και σε άλλα παιχνίδια. Στον πρώτο χάρτη είμαι κι ακόμα εδώ και κάνα 10ωρο, αλλά δε ξέρω για πόσο θα συνεχίσω τα side quests.. θα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 To benchmark που εχει το game δεν αντικατοπτριζει σε καμια περιπτωση περιπτωσεις intense καταστασης, Αυτο θα το δεις οταν πας σε μια βαση(stronghold), σε κυνηγανε χωρις υπερβολες καμια 50αρα orks( μπορει και παραπανω, ποιος μετραει εκεινη την στιγμη εξαλλου?) και βαρεσεις πχ τα βαρελια που σκανε, εκει να δεις τι γινεται. Δεν παει καπου τραγικα βεβαια, γιατι η εκρηξη ειναι στιγμιαια. Το εχουμε πει ηδη οτι το game παει καλα. Βγες έξω και περίμενε να περάσει κάνας καλός captain εγώ 4 φορές έχασα, δεν υπήρχε περίπτωση να τον φάω γιατί είχα και τα minions που έκαναν ατελείωτο respawnΝαι στον πρώτο χάρτη είμαι ακόμα εδώ και κάνα 10ωρο, αλλά δε ξέρω για πόσο θα συνεχίσω τα side quests Οπως ειπα και πιο πισω, τρεχεις(δεν ειναι ντροπη) οταν βλεπεις να σε κυνηγανε ορδες απο ορκ. με τοξοτες απο πανω, με ακοντιστες,ορκ με ασπιδα και spear. Συγκεκριμενα σε αυτη την αποστολη, οταν με πηρε κυνηγι το μπουγιο, απλα τους οδηγησα σε μια σειρα εκρηκτικων βαρελιων και τους εκακα κιμα. Τον warchief/captains προσπαθεις να τους απομονωσεις απο το μπουγιο. Επισης χρησιμοποιειστε το lethal shadow strike σε αυτους με ασπιδες κτλ. Αν δεν εχετε, παρ ΄τε το και θα κανετε την ζωη σας πολυ ευκολη. Για τα gkouls wraith finishers και υπομονη. Για τον master, lethal shadow strike και combat finishers. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Το πιο γελοίο της υπόθεσης είναι ότι το παιχνίδι ''ζητάει'' i7 και με έναν i3(ΗΤ enabled) το max-άρεις..Τα requirements των παιχνιδιών έχουν καταντήσει γελοία τελείως, μόνο την Vram υπολογίζω πλέον.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ισχυει, πλεον το μονο που σε βγαζει επισημα outdated ειναι η vram στις gpu . Δυστυχως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Οπως ειπα και πιο πισω, τρεχεις(δεν ειναι ντροπη) οταν βλεπεις να σε κυνηγανε ορδες απο ορκ.. Καλά εννοείται, αν κάτσεις θα τους κάνεις μάγκες, είναι λίγο παγίδα το ότι δεν παθαίνεις και η ζωή στη mordor συνεχίζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ΕΙδικα οταν υπαρχει ποικιλια απο εχθρους οπως ανεφερα πιο πανω, δεν εχεις πολλες ελπιδες. Και οι αριθμοι στα strogholds ειναι μεγαλοι, αν καλεσουν και ενισχυσεις (που στο τελος καταφερνουν παντα και καλουν) γινονται και μεγαλυτεροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Προσωπικά με τα side missions μάλλον δεν θα ασχοληθώ καν, δεν μ' αρέσει να σπαταλάω ώρες σε κάτι που δεν ακολουθείται με την ιστορία του παιχνιδιού, με cutscenes κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα