Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπα δεν γίνεται τελικά έχω κάνει 4 όρκ λέβελ 17 απο βλακείες μου.

Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω και τα νεύρα μου είναι στο όριο.

Μάλλον πάει κάδο το παιχνίδι,τρομερό μεν εγώ δε ξέρω να παίζω δε :-(

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

μπα δεν γίνεται τελικά έχω κάνει 4 όρκ λέβελ 17 απο βλακείες μου.

Δεν έχω κάτι άλλο να κάνω και τα νεύρα μου είναι στο όριο.

Μάλλον πάει κάδο το παιχνίδι,τρομερό μεν εγώ δε ξέρω να παίζω δε :-(

Δες κανένα playthrough να πάρεις ιδέες, μην απογοητεύεσαι αν σου αρέσει. :)

• Like 1
Δημοσ.

αφού δεν έφυγε το F510 στην bravia(ναι με κάνατε και το έβαλα στην τηλεόραση και παίζω σε 720p)πάλι καλά να λες.

ρημάζεις κόσμο,ο leader είναι κτηνος,δεν καταλαβαίνει απο βέλη,είναι combat master ε αφόδευσέ μας ρε παιδί μου. :-(

Δημοσ.

Εχει καποιο μεινονεκτημα σιγουρα.Oλοι οι captains οσο τουμπανοι και να ειναι πεφτουν αλλα θελει τροπο.  Oσο ενισχυμενος και να ειναι, εχει καποια αδυναμια. Αν εχεις και intel, ξερεις ακριβως πως πρεπει να τον βγαλεις, τι φοβαται και τα λοιπα. Μπορει ειτε να φοβαται τα beasts που καβαλας το οποιο ειναι ability και ειναι χρησιμο ή μπορει να φοβαται την φωτια ή αυτα που εχουν μελισσες/σφηκες (?) μεσα.

Οπως ειπα και παραπανω αν κανεις τις πρωτες αποστολες με το γκολουμ, παιρνεις καποια abilities που σε βοηθανε παρα πολυ στην αρχη του game. Αν πηγαινεις ντου και χωρις skills/abilities οσο καλος παιχτης και να εισαι , οταν δεν εχεις πχ τα combat finishers ή το wrath faith (ετσι νομιζω λεγεται) ή το lethal shadow stirke, δεν εχεις ελπιδες για πολλα εναντια σε μεγαλα level captains

O πιο δυσκολος που ειχα δει ειναι ενας που με σιδερενια ασπιδα/πανοπλια και τραυματιζοταν μονο με finisher. Απο εκει και περα, σε αυτη την περιπτωση απλα τραβας την προσοχη, εκει πας ντου, και παιρνεις multiplier απο τα υπολοιπα γυρω του, παιρνεις το finisher και κανεις υπομονη και του δινεις πονο λιγο λιγο , αναλογα το ποσο δυνατος ειναι. 

Επισης δεν ειναι ντροπη να τρεξεις να φυγεις ωστε να αποκτησεις ξανα το πλεονεκτημα και για να μαζεψεις κανενα health. (χαχαχα οκ ειναι λιγο αστειο αυτο, να σε κυνηγανε απο πισω ορδες ορκ και εσυ να κοβεις λουλουδακια)

• Like 1
Δημοσ.

μου έχει τύχει μειονέκτημα σε captain στο stun, δεν το ήξερα και δεν έπεφτε με τίποτα!! μέχρι που το είδα και τον έβγαλα με ένα πάτημα του O και μερικά hits, ενα finisher ήθελε

• Moderators
Δημοσ.

αφού δεν έφυγε το F510 στην bravia(ναι με κάνατε και το έβαλα στην τηλεόραση και παίζω σε 720p)πάλι καλά να λες.

ρημάζεις κόσμο,ο leader είναι κτηνος,δεν καταλαβαίνει απο βέλη,είναι combat master ε αφόδευσέ μας ρε παιδί μου. :-(

Τότε ή πας με τέρας ή απλά τον βγάζεις με combo χωρίς finisher. :)

Επισης δεν ειναι ντροπη να τρεξεις να φυγεις ωστε να αποκτησεις ξανα το πλεονεκτημα και για να μαζεψεις κανενα health. (χαχαχα οκ ειναι λιγο αστειο αυτο, να σε κυνηγανε απο πισω ορδες ορκ και εσυ να κοβεις λουλουδακια)

"The hosts of Mordor are chasing me and I'm like 'bitch, I'll stop and pick up some flowers'."

:P

• Like 1
Δημοσ.

Οι περισσοτεροι bosses ειναι ευκολοι.Μερικοι απλα πεφτου με ενα καλο finisher ή combo.Υπαρχουν βεβαια καποιοι που απαιτουν να παιξεις εξυπνα.Πχ εγω εχω κολλησει σε εναν με πανοπλια,ο τιπως τρωει damage μονο με finisher,οποτε πρεπει να κανω combo στα orc να γεμισω finisher και να τον βαρεσω..

Παντως πολυ εθιστικο το ολο θεμα με τους warchief.

Δημοσ.

Truth be told έχει λίγο γρήγορο respawn. Άμα κάποιος δυσκολεύεται ας ανεβάσει από την αρχή το health, προσωπικά το βρήκα εύκολο το game (ειδικά με το batman counter), πέθανα μια φορα στο δεύτερο main quest γιατί δεν κατάλαβε τι έγινε me to QTE shit, από εκεί και πέρα δεν έχω πεθάνει αλλα έχω flee αρκετές φορές με stealth comeback. Its simple...άμα κάποιος το βρίσκει δύσκολο τότε go for the stealth (orcs are stupid/blind). ;)

p.s. heads rolling down the cliff...μου θύμισε Blade of Darkness και πιο πρόσφατα H2S...ειλικρινά καιρό είχα να απολαύσω τέτοιο game και ας έχω τα textures medium :D

• Like 2
Δημοσ.

το story πάντως είναι gangbang rape στο lore του Tolkien... :P

Όπως και οι ταινίες. Αλλά από αυτές δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο (γι' αυτό τις έχω σε τόσο χαμηλή εκτίμηση). Ενώ το παιχνίδι αναγκαστικά πρέπει να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό, όχι μόνο επειδή έχουν βγει καμια 50αριά Middle Earth games πριν από αυτό, αλλά και για να μας δώσει περισσότερη ελευθερία στο gameplay.

Δημοσ.

Well...I died, γύρισα για revenge και έκανε battle με ένα beasty, arrow to the knee (no kidding) and he died!!! Πάω σε ένα άλλο mission και σκάει πάλι ο ίδιος, lol! Τέλειο γιατί ήταν πολύ μούφα που έφυγε μονό hit στο γόνατο, μετά από τόσες ώρες το game συνεχίζει να με εκπλήσσει.

Guys πιο νούμερο main mission unlocks το τελευταίο skill? Ζήτημα να έχω κάνει 4-5 main.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή η πρώτη ώρα που έπαιξα. Λιγό το performance με χαλάει. Μιας που με το Setup μου, το παίζω στα High για 60 Fps σταθερά. Πιο πάνω παίζεται αλλά είναι Unstable....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...