Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ fps με controller τόσα χρόνια δεν έχω καταφέρει να παίξω σωστά

Το ίδιο και 3rd person με keyboard/mouse, ειδικά αν υπάρχει και platforming

Πιστεύω ότι το κάθε είδος θέλει αυστηρά το χειριστήριο του

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ που παίζω αποκλειστικά στο σαλόνι και με gamepad όπου επιτρέπεται (ακόμα και σε FPS καμιά φορά) επισημαίνω ότι το χαμηλό framerate επηρεάζει καί το gameplay με gamepad. Στο ποντίκι είναι πιό αισθητό λόγω γρηγορότερης κάμερας, αλλά στις εντολές πλήκτρων/κουμπιών, τα προβλήματα είναι τα ίδια.

Σε παιχνίδια που το timing των εντολών έχει σημασία (για παράδειγμα  Dark Souls), τα 30fps ρίχνουν το χρόνο απόκρισης στο μισό, οπότε και έχεις μειονέκτημα σε σχέση με το gaming στα 60fps.

Πάντως λίγο που έπαιξα το Shadow of Mordor κλειδωμένο στα 30, πρίν ανακαλύψω το κόλπο με το Borderless, όχι μόνο δεν μου άρεσε καθόλου, αλλά ενίσχυσε την στάση μου να κυνηγάω το rock-solid 60-άρι τουλάχιστον σε action τίτλους.

• Like 1
Δημοσ.

warchief δεν μπορώ να κατεβάσω με τίποτα,κάνω αυτό που πρέπει για να εμφανιστεί και μετά σκάει όλο το camp πάνω μου.

η αυτό η είμαι νουμπάς τελείως.

Δημοσ.

....πιστευω ότι είναι θέμα συνήθειας...εγω προσωπικα θέλω να παίζω ξεκούραστα και να μην είμαι κολημενος στο monitor του pc μονιμως.Το 99.9% των παιχνιδιών τα παίζω με gamepad 360 wireless ...titanfall,WD,COD,DR3,κ.ο.κ..... ,σε απόσταση 3 μέτρα απο τον καναπέ σε 46"full hd...το καλό με το gamepad είναι ότι υπαρχει το aim assist όπως ακριβός στις κονσόλες...εκτος απο κάποιες εξερεσεις ...και αυτό κάνει το παιχνίδι απολαυστικό...αντε να γίνει και το Xbox one controller ασύρματο ....

• Moderators
Δημοσ.

warchief δεν μπορώ να κατεβάσω με τίποτα,κάνω αυτό που πρέπει για να εμφανιστεί και μετά σκάει όλο το camp πάνω μου.

η αυτό η είμαι νουμπάς τελείως.

Πρώτα φάε (ή κάνε brand) τους υπαρχηγούς του, γιατί θα έρθουν παρέα να τον βοηθήσουν.

Μετά απλά γέμιζε με χτυπήματα / counters τα combat finishers (οι περισσότεροι είναι ευάλωτοι σε αυτά, εκτός αν είναι Combat Master οπότε στα μπλοκάρει) και βάρα τον. :)

Βοηθάει να μην φύγει κάποιος και ανάψει τον πυρσό, γιατί τότε μπαίνει το μέρος σε συναγερμό και έρχονται συνέχεια μέχρι να φύγεις και να σε ψάχνουν.

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον psycho περι controller και fps. Με το controller ειναι παντα πιο καλα τα πραγματα και καταφερνει να κανει και τα 30 fps ανεκτα. Με το mouse και keyboard εχεις μια σπαστικη κινηση σαν skip στα καρε, αν πεσει κατω απο 40, φαινεται ασχημο, χαλαει την εμπειρια.Σε μερικα παιχνιδια για αυτο ακριβως τον λογο εχουν προσθεσει επιλογη οπως το " reduce mouse lag" ή με διαφορετικες ονομασιες που κανει ομως την ιδια δουλεια και εξομαλυνει λιγο την κατασταση.

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά guys games που τα controls φτιάχτηκαν επάνω στο xbox gamepad τα παίζεις με gamepad. Μονο fps δεν παίζεις αλλα και εκεί θυσιάζεις το analog walk που προσωπικά δίνει άλλη γεύση στα fps. Το συγκεκριμένο ούτε καν μπήκα στην διαδικασία για mouse μιας και έχει πολλά actions σε ίδια keys. One way in my humble opinion το gamepad σε τέτοιου είδους game.

• Like 1
Δημοσ.

Ειδικα σε παιχνιδια πχ οπως το Splinter cell για παραδειγμα μονο το αριστερο αναλογικο μπορει να κανει την δουλεια οταν θες να κινηθεις με ακριβεια. Στο pc αυτο μπορει να γινει αλλα δεν εχει και το ιδιο feeling. Ναι σε τετοια games βασανιζεις πραγματικα τον εαυτο σου να παιζεις με mouse/keyboard.

Anw εγω το game το ευχαριστιεμαι πολυ για την ωρα. Παιρνω τον χρονο μ, ψαχνω περιοχες,ξεκλειδωνω skills, upgrades εχω αφησει το κυνηγι με τους captains γιατι απο καποιο σημειο και μετα θα βρεθω και εγω να πω οτι ειναι επαναλαμβανομενη ολη η φαση. Για αυτους που αρχισαν το game τωρα θα προτεινα ν μην μπειτε σε φαση captain killingαν και ειναι εθιστικοτατο. Καντε πρωτα οπωσδηποτε τις αποστολες με το γκολουμ, οπου θα παρετε πολυ χρησιμα abilities απο την αρχη του game.

Δημοσ.

Πειτε μου κατι σας παρακαλω.Υπαρχει περιπτωση να σκοτωσω ορκς χωρις να μαζευτουνε 500 ακομα και ολοι οι καπτενς? :-D

Κατι κανω λαθος.Το παιχνιδι οπουδηποτε καταληγει σε endless fight με οτιδηποτε κυκλοφορει στην περιοχη χαχαχαχα

• Moderators
Δημοσ.

Πειτε μου κατι σας παρακαλω.Υπαρχει περιπτωση να σκοτωσω ορκς χωρις να μαζευτουνε 500 ακομα και ολοι οι καπτενς? :-D

Κατι κανω λαθος.Το παιχνιδι οπουδηποτε καταληγει σε endless fight με οτιδηποτε κυκλοφορει στην περιοχη χαχαχαχα

Στα strongholds, μαζεύονται αρκετοί captains τριγύρω (μπορείς να κοιτάξεις με το wraith vision), αν κάποιος ανάψει τον πυρσό (συναγερμό), τότε θα έρχονται orcs συνέχεια και θα εμφανιστούν και οι captains.

Δεν είμαι σίγουρος αν έρχονται και εκτός περιοχής.

Δημοσ.

Στα strongholds, μαζεύονται αρκετοί captains τριγύρω (μπορείς να κοιτάξεις με το wraith vision), αν κάποιος ανάψει τον πυρσό (συναγερμό), τότε θα έρχονται orcs συνέχεια και θα εμφανιστούν και οι captains.

Δεν είμαι σίγουρος αν έρχονται και εκτός περιοχής.

Aν ειναι σε αποστολη  πχ σε stronghold δεν ερχονται απο αλλες περιοχες και αλλοι εχθροι. Σε free roam φαση μου εχει τυχει πολλες φορες να σκασει captain μαζι με τους φιλους του. Στο μεταξυ μερικα ορκ για να καταλαβω εχουν την ιδια ability με σενα? Ειμαι σιγουρος οτι σκοτωσα δυο φορες ενα ορκ και ακομα ερχεται για το κεφαλι μου, λεγοντας οτι το σημαδι που του αφησα δεν το εχει ξεχασει και τετοια.. Ωραιο παντως ολο αυτο το συστημα και οπως ειπα, εθιστικοτατο.

• Moderators
Δημοσ.

Aν ειναι σε αποστολη  πχ σε stronghold δεν ερχονται απο αλλες περιοχες και αλλοι εχθροι. Σε free roam φαση μου εχει τυχει πολλες φορες να σκασει captain μαζι με τους φιλους του. Στο μεταξυ μερικα ορκ για να καταλαβω εχουν την ιδια ability με σενα? Ειμαι σιγουρος οτι σκοτωσα δυο φορες ενα ορκ και ακομα ερχεται για το κεφαλι μου, λεγοντας οτι το σημαδι που του αφησα δεν το εχει ξεχασει και τετοια.. Ωραιο παντως ολο αυτο το συστημα και οπως ειπα, εθιστικοτατο.

Για free roam έλεγα κι εγώ, ναι. :)

Όχι, τα Ορκς δεν είναι απέθαντα, αλλά μπορεί να την γλυτώσουν από "fatality", γιατί έχουν και καλό φάρμακο. ;)

Και ναι, θα υπάρχει κάποιο ορκ που θα επιστρέφει κάθε τόσο, εκτός αν του πάρεις το κεφάλι (not healable :P).

Δημοσ.

Για free roam έλεγα κι εγώ, ναι. :)

Όχι, τα Ορκς δεν είναι απέθαντα, αλλά μπορεί να την γλυτώσουν από "fatality", γιατί έχουν και καλό φάρμακο. ;)

Και ναι, θα υπάρχει κάποιο ορκ που θα επιστρέφει κάθε τόσο, εκτός αν του πάρεις το κεφάλι (not healable :P).

E θα του την παρω την κεφαλα τοτε xD. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...