Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Το τερμάτισα στις 22 ώρες. Έχω πάρει όλα τα collectibles αλλά όχι όλα τα challenges / achievements. Τώρα να βρω έναν να με σκοτώσει, να τον κάνω warchief μετά και να τον φάω. (ένα από τα steam achievements) 2
stavros88 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καταφερες να τερματισεις δηλαδη ολο το παιχνιδι χωρις να πεθανεις τοσο οσο χρειαζεται για να γινει ενα orc warchief ή κανω λαθος?Δεν το εχω παιξει ακομα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καταφερες να τερματισεις δηλαδη ολο το παιχνιδι χωρις να πεθανεις τοσο οσο χρειαζεται για να γινει ενα orc warchief ή κανω λαθος?Δεν το εχω παιξει ακομα Warchiefs υπάρχουν ήδη. Γενικά υπάρχει μια ιεραρχία που απλά εσύ την "πειράζεις".
Captain Nemo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να κάνεις τους πάντες στρουμφάκια ή υπάρχει κάποιο όριο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς να κάνεις τους πάντες στρουμφάκια ή υπάρχει κάποιο όριο; Δεν έχει κάποιο όριο. 1
zvarthangalos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Με τα γραφικά όπως είναι με την σειρά με την Asus R9 270x RAM 8GB και με τον αρχαίο Phenom II X 4 955 GHz και με ανάλυση 1920Χ1080. Ηigh Ultra Camera & Objects High Ultra Ultra Kαι όλα τα παρακάτω τικαρισμένα το παίζω πολύ καλά με κατώτερα frames τα 30 άντε και σε μερικά σημεία 29 και το ανώτερο 50 βαριά 55 με ρυθμήσεις GPU και CPU default
panther_512 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Το Ambient Occlusion κάντο OFF και τα υπόλοιπα χαμήλωσέ τα μέχρι να σταθεροποιηθείς σε όσο το δυνατόν υψηλότερο framerate. Το παιχνίδι δεν είναι για 30fps αν μπορείς να τα ανεβάσεις χαμηλώνοντας γραφικά. 1
nzeppos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ξεκίνησα κι εγώ σήμερα. Μόνο ένα έχω να πω: Το παιχνίδι είναι πάρα, πάρα, πάρα, ΠΑΡΑ πολύ καλό. Είναι ό,τι καλύτερο έχω παίξει στο είδος εδώ και χρόνια. Μέχρι στιγμής το ευχαριστιέμαι πιο πολύ και από το Assassin's Creed 4 (αν και προφανώς δεν είναι του ίδιου ακριβώς genre) και από όλα τα προηγούμενα παιχνίδια που είχαν σχέση με Μέση Γη. Στα 2560x1440 με όλα τέρμα (ή σχεδόν) πάει νεράκι (specs [email protected], R290/4GB, 16GB RAM). Δεν έκατσα να μετρήσω fps (ποτέ δεν το κάνω), αλλά δεν κολλάει πουθενά, ούτε στη βροχή και στο χαλάζι πολεμώντας 10 orcs. Λογικά πρέπει να παίζει στα 60fps σταθερά. 1
zvarthangalos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Το Ambient Occlusion κάντο OFF και τα υπόλοιπα χαμήλωσέ τα μέχρι να σταθεροποιηθείς σε όσο το δυνατόν υψηλότερο framerate. Το παιχνίδι δεν είναι για 30fps αν μπορείς να τα ανεβάσεις χαμηλώνοντας γραφικά. Εντάξει κατανοώ πως το PC μου άρχισε να παλιώνει (o CPU οπωσδήποτε) Η RAM ίσως να είναι στα όρια όμως την κάρτα που την αναβάθμισα πρίν 5 μήνες δεν την λές και παλιά και το shadow of Mordor δεν είναι Battlefield 4 η Watch Dogs δεν δέχομαι μ'αυτήν την κάρτα να το παίξω με Low graphics θα μου πείτε εσείς που αγοράσατε κάρτες με 400 και 600 ευρώ τι πρέπει να κάνετε όταν δεν μπορείτε να παίξετε αξιοπρεπώς τα παιχνίδια της αρεσκείας σας; ίσως και αυτό Θα φτάσουμε σε σημείο δηλαδή να αγοράζουμε κάρτες κάθε 4 μήνες; ειδικά αυτό με τις απαιτήσεις των καινούριων παιχνιδιών σε VRAM καταντάει αηδία. 4
qsis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Τα 2GB της κάρτας σου είναι ενδεχομένως το θέμα εδώ, επειδή το παιχνίδι δεν είναι καλό port Ο επεξεργαστής σου για παιχνίδια είναι μια χαρά Επίσης δοκίμασες να βάλεις borderless που λέει πιο πίσω ο panther, αλλάζει τελείως η απόδοση του παιχνιδιού και για να λες ότι πέφτεις ακριβώς στα 30 μπορεί απλά να είναι εκεί το πρόβλημα 1
zvarthangalos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Τα 2GB της κάρτας σου είναι ενδεχομένως το θέμα εδώ, επειδή το παιχνίδι δεν είναι καλό port Ο επεξεργαστής σου για παιχνίδια είναι μια χαρά Επίσης δοκίμασες να βάλεις borderless που λέει πιο πίσω ο panther, αλλάζει τελείως η απόδοση του παιχνιδιού και για να λες ότι πέφτεις ακριβώς στα 30 μπορεί απλά να είναι εκεί το πρόβλημα Δεν το είχα πάρει χαμπάρι αυτό με το borderless όντως έκανε μεγάλη δουλειά τώρα δεν πέφτει κάτω απο 40 ευχαριστώ ρε qsis και πού είσαι, αυτά που έγραψα ποιο πάνω δεν τα παίρνω πίσω να ξέρεις! !
qsis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά! Αν εννοείς για τις ακριβές κάρτες και λοιπό hw, μάλλον δεν αναφέρεσαι ακριβώς σε μένα, εγώ πάνω-κάτω σύγχρονο hardware με σένα έχω, και ένα μοντέλο πιο πάνω από σένα σε κάρτα που είναι και πιο παλιό, απλά πήγα πολύ αποφασισμένος στα 3GB τότε γιατί παλιότερα την είχα πατήσει με 1 αντί να πάρω 2 και το βρήκα πολλές φορές μπροστά μου Κάρτα 600€ εγώ δε θα πάω ποτέ, vfm εννοείται ότι θα πάρω
Vilain20 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μόλις τερμάτισα και γώ το game κάπου στο 70% είναι τώρα και μπορώ να πω οτι μαρεσε αρκετά.Πολύ ωραίο gameplay,Nemesis system απίστευτο,γραφικά όχι τίποτα εξωπραγματικό αλλά δεν με χάλασαν καθόλου μια χαρά ήταν,combat σουπερ και γενικά πολυ fun to play,αλλά αυτα τα story misions και γενικά το story πέρασαν απαρατήρητα για μένα και οι βαθμολογίες που βλέπω είναι to much πιστεύω εγω ενα 8-8.5 θα του βαζα.Παρολαυτα και χωρις story misions θα το συνεχισω γιατι μου αρεσε απιστευτα το ολο σκηνικο..
panther_512 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Εντάξει κατανοώ πως το PC μου άρχισε να παλιώνει (o CPU οπωσδήποτε) Η RAM ίσως να είναι στα όρια όμως την κάρτα που την αναβάθμισα πρίν 5 μήνες δεν την λές και παλιά και το shadow of Mordor δεν είναι Battlefield 4 η Watch Dogs δεν δέχομαι μ'αυτήν την κάρτα να το παίξω με Low graphics θα μου πείτε εσείς που αγοράσατε κάρτες με 400 και 600 ευρώ τι πρέπει να κάνετε όταν δεν μπορείτε να παίξετε αξιοπρεπώς τα παιχνίδια της αρεσκείας σας; ίσως και αυτό Θα φτάσουμε σε σημείο δηλαδή να αγοράζουμε κάρτες κάθε 4 μήνες; ειδικά αυτό με τις απαιτήσεις των καινούριων παιχνιδιών σε VRAM καταντάει αηδία. Tζάμπα και βερεσέ αρπάχτηκες. Χαίρομαι που το κολπάλι με το Borderless έκανε δουλειά και σε σένα. Τελικά φαίνεται να είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνει κάποιος πρίν αρχίζει να πειράζει τα settings των γραφικών. Από την άλλη, αυτό που σου πρότεινα για να χαμηλώσεις γραφικά είναι διότι 1) Οι διαφορές στο οπτικό αποτέλεσμα δεν είναι τόσο μεγάλες 2) Η διαφορά στο framerate είναι μεγάλη, ειδικά για settings όπως το ambient occlusion. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις (περι παλαιότητας υπολογιστή, κάρτας κλπ) είναι άσχετα με αυτό που σου είπα. Το παιχνίδι είναι μέτριο οπτικά ακόμα και στα υψηλότερα settings, και γι'αυτό αξίζει να το παίξεις με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο framerate χαμηλώνοντας αδιφάγες ρυθμίσεις. Χαμήλωσε το ambient occlusion και θα με θυμηθείς. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Τα FPS τώρα πάνε και ανάλογα με το πως παίζεις, αν παίζεις με controller και σταθερά 30 είναι μια χαρά, με mouse/keyboard θες 50+. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα