kirileman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δε βλέπω να το συνεχίζω. Έπαιξα 20 λεπτά και το έχω ήδη βαρεθεί. 1
garrett156 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 παιδια παντως αφηστε λιγο τους τσαμπουκαδες και παιξτε και λιγο story γιατι ξεκλειδωνουν ομορφα πραγματακια στην πορεια.ειμαι στις 12 ωρες καπου στο 46%,πολυ τιμιο το content μεχρι στιγμης. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει καπου το τραγουδι της Ioreth στο αρχικο cutscene? ( Thresh nerd απο σενα περιμενω κυριως ) mp3 εννοείς? no idea... θα το έχω στο νου μου πάντως σε περίπτωση που πέσει κάπου το μάτι μου...
qsis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 το skill που ρίχνεις στη φωτιά και γίνεται έκρηξη τα σπάει, γενικά νιώθω αρκετά overpowered με το καλημέρα, πρέπει να σου έρθει ολόκληρη ορδή για να πεθάνεις
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ρε εδώ θα μοιράσει πόνο στον Sauron..Στα Orc της πλάκας θα κολλήσει ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Azgrom Dead-eye (ήταν one-eye). Ναι επέστρεψε, πριν την μάχη με τον Tower, σαν Nemesis μου. Made sense. (πάλι δεν έχασε το κεφάλι του όμως )
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πάντως περιττό να πω ότι αυτό το παιχνίδι είναι 10x better όταν το παίξεις με controller.. 2
Alex21121988 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Tωρα σοβαρα τετοια ειδους παιχνιδια ειναι δυνατον να βολευει να παιζεις με πληκτρολογιο/ποντικι και οχι με controller? Αλλα.. περι ορεξεως και αυτο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ε, άμα δεν έχεις controller αναγκαστικά keyboard/mouse, αλλιώς δεν το συζητάμε..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Σκέφτομαι τον Thresh να βλέπει την τελευταία μάχη και τον τερματισμό και να φωνάζει "FANFIIII~~~C!!"
BigBOSS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Tωρα σοβαρα τετοια ειδους παιχνιδια ειναι δυνατον να βολευει να παιζεις με πληκτρολογιο/ποντικι και οχι με controller? Αλλα.. περι ορεξεως και αυτο. προσωπικά πάντα προτιμω gamepad σε τέτοια games αλλά άμα εχει αξιοπρεπές στήσιμο ο χειρισμος με ποντικι+πληκτρολόγιο μπορεις να παιξεις, πχ στα Batman. Δεν μπορεις οταν ειναι άθλιος, πχ Assassins Creed II.
qsis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πάντως περιττό να πω ότι αυτό το παιχνίδι είναι 10x better όταν το παίξεις με controller.. dude... εννοείται χειριστήριο και όχι μόνο χειριστήριο, αλλά και το pc στη μεγάλη τηλεόραση, τι να μας πουν οι κονσολίτσες, εδώ έχω ολόκληρο καλόγουστο και πάνω από όλα διακριτικό κουτί μες στο σαλόνι όταν θέλω να παίξω αρχοντικά κάνω τη μετακόμιση.. 12
GjokerR Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 dude... εννοείται χειριστήριο και όχι μόνο χειριστήριο, αλλά και το pc στη μεγάλη τηλεόραση, τι να μας πουν οι κονσολίτσες, εδώ έχω ολόκληρο καλόγουστο και πάνω από όλα διακριτικό κουτί μες στο σαλόνι όταν θέλω να παίξω αρχοντικά κάνω τη μετακόμιση.. Νομίζω το συμαντικοτερο χαρακτηριστικο του πσου σου στο σαλόνι είναι το πόσο διακριτικό είναι. 2
garrett156 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 αυτο ηθελα να κανω και εγω αλλα τελευταια βαρεθηκα τα πηγενελα στο σαλονι το κουτι....τωρα με εβαλες σε διαδικασιες και ψηθηκα παλι...καταρα
aekoupoli Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 και εγω τωρα ετσι το εχω στο δωματιο, 42 αρα με 5.1 ηχοσυστημα και ολα ασυρματα πληκτρολογια χβοχ 360 controller mouse κτλ 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα