Atallos1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Eh , μονο στην αρχη μπορεις να ψοφησεις Μετα ειναι σχεδον αδυνατο , εκτος αν καποιος δεν παταει τα κουμπια του
panther_512 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ναί, αυτό είναι γεγονός. Θα προτιμούσα τους captains πιό δυνατούς. Ακόμα και αν δεν σκοτώνεσαι όμως συχνά, μπορείς να παίρνεις εκδίκηση για φίλους σου στο Steam που σκοτώθηκαν στις ανάλογες αποστολές. Γενικά το Nemesis system κάνει τον κόσμο του παιχνιδιού να λειτουργεί ανεξάρτητα από σένα.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Το παιχνίδι μ αρέσει ΠΑΡΑ πολύ.Είχα καιρό να παίξω κάτι παρόμοιο και με πόρωσε αρκετά ειδικά το revenge system. στα settings που έχω στο spoiler, παρ ότι η Vram είναι στα όρια σχεδόν το framerate ήταν στο average,μόνο στα camp explosions μου έριχνε κάτι 40άρια. Αλλά και πάλι δεν αδικώ την κάρτα,τέρμα δουλεύει. 1
garrett156 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 εγω αφησα εναν chief ζωντανο για αργοτερα και ανοιξα το δευτερο map γιατι πρεπει να με ειχε σκοτωσει καμια 25αρια φορες.αυτος αμα με φαει ακομα λιγο θα γινει ο sauron οπως παει με το level up που παιρνει απο εμενα..... 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ρίχνεις κάνα drop της προκοπής τουλάχιστον; 2
Atallos1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 εγω αφησα εναν chief ζωντανο για αργοτερα και ανοιξα το δευτερο map γιατι πρεπει να με ειχε σκοτωσει καμια 25αρια φορες.αυτος αμα με φαει ακομα λιγο θα γινει ο sauron οπως παει με το level up που παιρνει απο εμενα..... Τον εκανες ανθρωπο σαν κ αυτον ε? Tips n Tricks ( τσεκαρετε κ τα σχολια απο κατω για extra info ) 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Στον καδο ανακυκλωσης,επαναλαβμανομενο μεχρι που κατανταει βαρετο... Για πες ένα open-world 3rd person action/rpg που δεν είναι?! 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 To Nemesis system κάνει πολύ καλή δουλειά. Κανένα playthrough δεν είναι το ίδιο για κανέναν μας. Έχει πλάκα να βλέπεις captains να σε θυμούνται από τη τελευταία φορά που αναμετρηθήκατε. Γενικά κάνει τον κόσμο του παιχνιδιού πιό ζωντανό. Εμένα μου είχε κάτσει ένας (δεν θυμάμαι το πρώτο όνομα, αλλά ήταν "One-Eye" με σίδεροpatch στο μάτι.) Τον σκότωνα για κάπου μισή ώρα και ξαναρχόταν (κάπου 5 φορές σερί μου πετάχτηκε ενώ πάλευα με άλλους. Στο τέλος η μούρη του είχε γίνει χάλια τελείως), μέχρι που κάποιο kill τον αποτέλειωσε. Γούσταρα. 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Middle-earth: Shadow Of Mordor – PC Performance Analysis 1
Daemonos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μου είχε κάτσει ένας (δεν θυμάμαι το πρώτο όνομα, αλλά ήταν "One-Eye" με σίδεροpatch στο μάτι.) Τον σκότωνα για κάπου μισή ώρα και ξαναρχόταν (κάπου 5 φορές σερί μου πετάχτηκε ενώ πάλευα με άλλους. Στο τέλος η μούρη του είχε γίνει χάλια τελείως), μέχρι που κάποιο kill τον αποτέλειωσε. Γούσταρα. Πήγα να πάρω revenge απο έναν που με έφαγε, και μου λέει έτσι: I remember taking your life! how you 're alive again? did you drink an elixir? SCUM! -ναί, με είπε scum- χαχα γούσταρα επίσης!!! 1
Atallos1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχει καπου το τραγουδι της Ioreth στο αρχικο cutscene? ( Thresh nerd απο σενα περιμενω κυριως )
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πήγα να πάρω revenge απο έναν που με έφαγε, και μου λέει έτσι: I remember taking your life! how you 're alive again? did you drink an elixir? SCUM! -ναί, με είπε scum- χαχα γούσταρα επίσης!!! Καλά ναι, εσύ από story είσαι απέθαντος όπως και να έχει (αναρωτιέμαι πώς δεν χάνει το κεφάλι του ο Talion ή γίνεται κομμάτια αν τον φάει τέρας, αλλά whatever. ).
Xristaras12 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 μου εμφανίζει να κάνω confront ένα κτήνος με πανοπλία που δεν καταλαβαίνει τίποτα απο χτυπήματα και καλεί ενισχύσεις. Σκάνε 5 Bosses. Περιττό να πώ ότι τους ΒΙΑΣΑ. Δεν μπαίνω σε άλλες λεπτομέριες τι και πως μην κάνω σπόιλερ.
Darkpipis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 ξερει κανεις , αν το αγορασω σε δισκακι , ζηταει οπως τα περισσοτερα παιχνιδια ενεργοποιηση μεσω steam ? H ειναι οπως το πολυ καλο καιρο , μονο εγκατασταση χωρις internet ?
naruto14 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 ξερει κανεις , αν το αγορασω σε δισκακι , ζηταει οπως τα περισσοτερα παιχνιδια ενεργοποιηση μεσω steam ? H ειναι οπως το πολυ καλο καιρο , μονο εγκατασταση χωρις internet ? Φαντάζομαι θα απαιτεί steam...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα