Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Βάλε και το texture pack γιατί τα 3GB φτάνουν για 1080P.
qsis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Βαριέμαι να το κατεβάσω και από ότι φαίνεται δε κάνει και καμιά φοβερή διαφορά Άσε που έχω μόνο 20GB ελεύθερα αυτή την εποχή στον ssd μου και θα είμαι οριακά. Πάντως από όσο έπαιξα το παιχνίδι μου κάνει περισσότερο για batman παρά για assassin's creed, φαίνεται πάντως τίμιο και επίσης φαίνεται ότι έχεις πράγμα να κάνεις ώστε να έχει ικανοποιητική διάρκεια, ελπίζω να μη γίνει βαρετά επαναλαμβανόμενο στη συνέχεια. Από ότι λένε η ιστορία δεν έχει κάτι το τρομερό, οπότε πρέπει να με κρατήσει το gameplay
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ο Johnny λέει πως έχει αρκετή διαφορά το texture pack πάντως, κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι ότι πρέπει για combat.
naruto14 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Βαριέμαι να το κατεβάσω και από ότι φαίνεται δε κάνει και καμιά φοβερή διαφορά Άσε που έχω μόνο 20GB ελεύθερα αυτή την εποχή στον ssd μου και θα είμαι οριακά. Πάντως από όσο έπαιξα το παιχνίδι μου κάνει περισσότερο για batman παρά για assassin's creed, φαίνεται πάντως τίμιο και επίσης φαίνεται ότι έχεις πράγμα να κάνεις ώστε να έχει ικανοποιητική διάρκεια, ελπίζω να μη γίνει βαρετά επαναλαμβανόμενο στη συνέχεια Γιατί το παιχνίδι τον βάζεις στον SSD και όχι σε HDD?
qsis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Καλά και από τα ss ακόμα φαίνεται η διαφορά αν κόβει λίγο το μάτι σου, αλλά δεν έχω την όρεξη και την υπομονή για άλλα 10GB με το ρυθμό που θα μου κατεβούν κιόλας αυτή τη περίοδο. Δε θεωρώ ότι αξίζει το κόπο, το παιχνίδι άλλωστε δεν έχει το τρελό eye candy για να πεις ότι θες και το κάτι παραπάνω. Γραφικά που απλά κάνουν καλά τη δουλειά έχει, αν τη κάνουν και λίγο καλύτερα δε θα αλλάξει κάτι. Τώρα που βλεπω ότι έπιασα και το σχεδόν ακατεβατο 60αρι δεν κάνω κάτι άλλο. Η ομαλότητα στην εικόνα (να μην έχεις μεγάλες αυξομειώσεις σε fps) είναι άλλωστε πιο σημαντική από τα λίγo καλύτερα textures ή οποιοδήποτε εφφέ/φίλτρο.. τουλάχιστον για μένα 3
Alex21121988 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Και εγω το καιω απο το μεσημερι, για την ωρα δεν το εχω βαρεθει. Διαβασατε το review στο gamespot? Περα απο την βαθμολογια που εβαλε ο reviewer που μου ειναι παντελως αδιαφορη για καθε game γιατι ειναι και θεμα τι γουσταρει καποιος να παιζει, διαβασα στα αρνητικα οτι το game καθυστερει αρκετα να σου δωσει καποια cool mechanics, και στα δινει λιγο μετα τα μισα του παιχνιδιου. Σε τετοιου ειδους games οκ, καποια στιγμη θα βρεθεις να πεις οτι γινεται επαναλαμβανομενο. Ετσι ειναι τα πραγματα. Εγω καθομαι και τρωω captains/ επιτιθεμαι σε strongholds/μαζευω collectibles και εχω παιξει μονο δυο αποστολες απο την στιγμη που σε αφηνει στο πρωτο χαρτη του game. Οι μηχανικες του ειναι συνδυασμος αγαπημενων παιχνιδιων ac (πυργοι για να ξεκλειδωθει το map) , batman (dodge system ) , far cry 3 ( strongholds αντι για βασεις στο far cry, και beast στο κλουβι, σαν τα ζωα στο far cry) στον κοσμο του LotR και αυτο το κανει ακομα καλυτερο. 3
qsis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Γιατί το παιχνίδι τον βάζεις στον SSD και όχι σε HDD?Για καλύτερο loading και για να μην ακούω το μηχανικό να γρατζουνάει όλη την ώρα Γενικά έχω έναν απλό κανόνα, ότι είναι .exe πάει στον ssd Οι μηχανικοί για μένα είναι μόνο για αποθήκη πλέον 1
dimitris21gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές και από μένα! Με ενοχλεί μόνο που ο παίκτης είναι τόσο κοντά στην οθόνη. Ίσως έχω καιρό να παίξω third-person και να φταίει αυτό. Το loading time σε μηχανικό δίσκο είναι πολύ μικρό πάντως.
johnnyman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 δοκιμασατε αυτο που σβηνει τα intro videos για να μπαινει πιο γρηγορα στο game?
pirate79 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Στον καδο ανακυκλωσης,επαναλαβμανομενο μεχρι που κατανταει βαρετο...
Alex21121988 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 δοκιμασατε αυτο που σβηνει τα intro videos για να μπαινει πιο γρηγορα στο game? Nαι εννοειτα γιατι ηταν σπαστικο τερμα, ηθελα να μπαινοβγαινω συντομα απο το game για δοκιμες. Αρα βοηθησε πολυ αυτο που εδωσες Παντα τα πεταω τα intro, συνηθως κατεβαζωντας αρχεια απο αυτο το σαιτ http://www.gamecopyworld.com/ Κατι αλλο τωρα. Οταν μου ανοιγει το game μου βαζει το aero theme στα windows 7. Mαλλον για να τρεχει πιο ανετα το game γινεται αυτο. Το κανει και σε σας? Και το αλλο θεμα μου ειναι οταν κανω alt tab στο game και το κανω δυο τρεις φορες , για να κανω διαφορα stuff, οταν επιστρεφω στο game εχω μαυρη οθονη και δεν μπορω να ξαναμπω στο game στην ουσια. Πρεπει να το κλεισω ειτε απο το task manager ειτε απο την μπαρα των windows.
johnnyman Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 αυτο με το alt tab το κανει κ σε μενα!!οποτε πρεπει να ειναι θεμα απο το παιχνιδι.οσο για το aero δεν μπορω να σου πω γιατι εχω 8αρια!
Daemonos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 -έπαιξα στο PS4- Το παιχνίδι μου αρέσει πάρα πολύ και έχει γίνει πολύ καλή προσπάθεια για ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ενα LOTR game που να αξίζει!! Τα γραφικά πολύ όμορφα αν αναλογιστείς οτι είναι open world Η Ιστορία μου αρέσει, δεν ξεφεύγει πολύ όμορφα missions, Revenge system και enemy rank system με weakness κτλ πάααρα πολυ όμορφο!! 2 πράγματα με μετρίασαν λίγο -η κίνηση οταν αλλάζεις πορεία και όταν είσαι κοντά σε κάποιο wall, βράχο κτλ, θέλει βελτίωση (smoothing) -το τρέξιμο του ήρωα όπως φαίνεται απο πίσω Oo 1
qsis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ναι ή κίνηση δεν είναι εξίσου ομαλή όπως στα ac όπου μας έχουν καλομάθει
panther_512 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 To Nemesis system κάνει πολύ καλή δουλειά. Κανένα playthrough δεν είναι το ίδιο για κανέναν μας. Έχει πλάκα να βλέπεις captains να σε θυμούνται από τη τελευταία φορά που αναμετρηθήκατε. Γενικά κάνει τον κόσμο του παιχνιδιού πιό ζωντανό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα