Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε ξεσκίστηκες κι εσύ, εγώ ούτε το 1.3-1.4 που είναι το μέγιστο της συνδεσής μου δεν έχω πιάσει  παίζω avg 320 kB/s

Δημοσ.

δεν ξερω γιατι με επιασε η φουρια να το αγορασω με την μια, ισως τα πολλα καλα σχολια all over the place?

σχεδον παντα πρωτα δοκιμαζω απο τον θειο και αν ειμαι ικανοποιημενος κανω την αγορα.

τι παραπανω εχεις απο την αγορα?το σεναριο ιδιο δεν ειναι?
Δημοσ.

οτι αν μου αρεσει το game δινω και εγω τον οβολο μου στους devs ωστε να συνεχισουν να τα φτιαχνουν. αν ολοι το μονο που κανανε ηταν "θειος" για τα παντα. δεν νομιζω να ειχαμε content σημερα.

• Like 1
Δημοσ.

τι παραπανω εχεις απο την αγορα?το σεναριο ιδιο δεν ειναι?

Μα τι χαζή λογική είναι αυτή? Εννοείται πρέπει να αγοράζουμε τα παιχνίδια. Αλλιώς θα συνεχίσουμε να έχουμε κακά ή ίσως και καθόλου ports. Για ποιο λόγο να βγάλει ένας developer το παιχνίδι του στο PC αν δεν πρόκειται να έχει κέρδη?

Δημοσ.

Επειδη δε βρηκα το αντιστοιχο θεμα στις κονσολες(μην με φατε) ,παρθηκε σημερα για ps4...special edition με steelbook

Δημοσ.

το δοκίμασα στο σύστημα της υπογραφής με όλα medium πλην tessallation,motion blur.

θετικές εντυπώσεις απ το παινχίδι,απο τις ελάχιστες φορές που έχω πεί πρέπει να αλλάξω οθόνη κάποτε για περισσότερο FOV :-D

η κάρτα ειναι μονίμως 97%-99% και τα fps πάνε απο 40-70κάτι σε άδειες περιοχές.

θα βάλω αύριο SS απ το benchmark γιατί ξεχάστηκα σήμερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χωρίς το texture pack πάντα -ούτε για πλάκα δε το κατεβάζω- , βλέπω χρήση της vram στα 2.3 GB... κλάιν και συνολική χρήση συστήματος στα 2-2.5GB (οπότε τα 4GB ram μου νικούν και πάλι κόντρα στο ρεύμα :P)

στο benchmark έτρεξα δύο:

1)ένα ultra τα πάντα όλα όπου είχα avg 58.58 

2)και ένα με όλα ultra εκτός από τα textures που ήταν στο high που είχα 77.11

(με 7950 στα 110/1450)

πάω τώρα να του βάλω real life settings για να είμαι στα 50-60fps που θέλω και θα επανέλθω με εντυπώσεις από το παιχνίδι, μάλλον αύριο γιατί έχει πάει αργά 

EDIT 

πριν έγραψα βλακεία σχετικά με τη vram , μου φτάνει τα 2800-2900 MB για πλάκα, οπότε άκυρο το επιχείρημα με τη λίγη vram , πριν είχα δει μόνο από το benchmark, μόλις βγήκα στα ανοικτά είδα ότι θέλει όλη τη μνήμη της κάρτας

λοιπόν για καρφωτά 60αρια με vsync ακολούθησα τη συνταγή του panther με το borderless και a.o. σε medium, έκλεισα κι εγώ το motion blur (γιατί δε μου αρέσει γενικά), όλα τα υπόλοιπα στο τέρμα  και το παιχνίδι είναι έτοιμο για απόλαυση, αλλά από αύριο για μένα  :mad:

Επεξ/σία από qsis
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...