Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

UPDATE: Από τα video options επιλέγετε Borderless αντί για Fullscreen. Το vsyc θα δουλεύει κανονικά τώρα χωρίς βουτιές στα 30.

οντως με το borderless τρεχει αψογα τωρα με vsync!!! :D thx man!!

• Like 1
Δημοσ.

Σε οποιον αρεσουν οι σειρες Asassins Creed/Far Cry/Batman τοτε σιγουρα θα του αρεσει κ αυτο το παιχνιδι

Τα ιδια πραγματα προσφερει με ομορφα γραφικα , σχετικα καλο story κ αρκετες ωρες gameplay

• Like 5
Δημοσ.

Αν δεν έχει άλλα θέματα το borderless όπως stuttering ή λιγότερα FPS γιατί όχι.

Πάει πάρα πολύ καλά με Borderless. Όσοι δεν μπορούν να έχουν σωστό vsync, το Borderless είναι η καλύτερη λύση.

Για όσους έχουν 7970, το ambient occlusion στο medium για σχεδόν rock solid 60-άρια.

Πάντως αν και το παιχνίδι το βρίσκω αρκετά πιό βαρύ από ότι θα έπρεπε, παίζει απροβλημάτιστα τώρα.

Λίγο που το έπαιξα κλειδωμένο στα 30 για να έχω τα πάντα στο Ultra δεν ενθουσιάστηκα καθόλου. Σε τέτοιους τίτλους, τα 30fps δυσκολεύουν το gameplay πολύ, μιάς και η ταχύτητα ανταπόκρισης των εντολών πέφτει στο μισό.

• Like 3
Δημοσ.

Ε άμα είναι να στραβωθούμε με 30άρια ας πάρουμε ένα ps4 να τελειώνουμε

Πάλι καλά που βρήκες τη λύση για να μην ψαχνόμαστε οι υπόλοιποι όταν έρθει η στιγμή να το παίξουμε, γιατί το tearing ούτε εγώ το παλεύω με εκνευρίζει αφάνταστα και οπότε αναγκάζομαι να το τρώω στη μάπα Η ευχαρίστησή μου πέφτει σε μεγάλο βαθμό

• Like 2
Δημοσ.

Το ΑΟ πάντως σε High τρώει περίπου 20FPS..

wait-what.jpg

και να υποθέσω πως δεν υπάρχει  μεγαλη διαφορα με την αμεσως χαμηλοτερη ρύθμιση.. :-D

Δημοσ.

δεν ξερω γιατι με επιασε η φουρια να το αγορασω με την μια, ισως τα πολλα καλα σχολια all over the place?

σχεδον παντα πρωτα δοκιμαζω απο τον θειο και αν ειμαι ικανοποιημενος κανω την αγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...