Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτσι είναι όπως τα λες. Πάντως ακούω ότι τρέχει νεράκι το game παρά την μεγάλη κατανάλωση ram, οπότε θα το ευχαριστηθούμε. Όσοι έχετε νεότερα πείτε και σε μας :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε μένα με την 7970GHz edition η συμπεριφορά του παιχνιδιού είναι παράξενη.

Το παιχνίδι είναι στα 60fps αλλά όταν κοιτάει ο χαρακτήρας προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις το framerate κάνει βουτιά στα 30-κάτι, χωρίς να ζορίζεται ούτε η κάρτα γραφικών ούτε ο επεξεργαστής....

Καθότι το κάνει πολύ τακτικά δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω για κάποιο update ή να το ψάξω καλύτερα...

Σε καμια ωρα ποσταρω και εγω benchies+Vram  στα 1440p απο μια ταπεινή R9 290.

Ωραια περιμενω.Δεν εχουμε αρκετες σελιδες να αναλωνονται σε hardware και benchmarks.

εγώ πάλι σε καμια ώρα θα παίζω.

Εγω μετα την δουλεια B)

Το παιχνίδι είναι στα 60fps αλλά όταν κοιτάει ο χαρακτήρας προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις το framerate κάνει βουτιά στα 30-κάτι, χωρίς να ζορίζεται ούτε η κάρτα γραφικών ούτε ο επεξεργαστής....

Καθότι το κάνει πολύ τακτικά δεν ξέρω αν πρέπει να περιμένω για κάποιο update ή να το ψάξω καλύτερα...

Έχεις ενεργοποιήσει V-sync προφανώς και επειδή λείπει το triple-buffering κάνει τέτοια.

• Like 1

Το παθαινα σε παλιότερα παιχνίδια της ubi αυτό και πάντα με vsync

Ναι γιατί ούτε τα παιχνίδια της nUbisoft είχαν V-sync με Triple-Buffering και έπρεπε να χρησιμοποιήσεις D3DOverrider ή να βάλεις V-sync μέσω RadeonPro.

το παιχνιδι με το vsync on εχει θεμα.εκει που ειναι 60fps σε μερικα σημερια πεφτει στα 30 μπορει κ 25.με τον vsync off ολα ultra και το texture pack ειναι καρφωμενο στα 60fps!!

το παιχνιδι με το vsync on εχει θεμα.εκει που ειναι 60fps σε μερικα σημερια πεφτει στα 30 μπορει κ 25.με τον vsync on ολα ultra και το texture pack ειναι καρφωμενο στα 60fps!!

To vsync του game δεν λειτουργει, τουλαχιστον για να λυσει το tearing. Ενεργοποιησε το καλυτερα απο την καρτα σου, θα δουλεψει στα σιγουρα και θα εχεις και λιγοτερο loss σε frames. Eγω το εχω απενοργοποιημενο in game και στο on στο nvida control panel. Και το tearing εφυγε. Εχω σταθερο framerate.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...