Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι σου απαγορευει καποιος μια δοκιμη. Οκ, εχεις bottleneck λογω της cpu αλλα θα μπορεσεις να το τρεξεις χωρις προβληματα πιστευω.

• Moderators
Δημοσ.

Το σενάριο ως εκεί που έχετε παίξει, πως σας φαίνεται?

Δεν με έχει ξετρελάνει για να πω την αλήθεια, αλλά είμαι ακόμα στον πρώτο χάρτη.

Η αρχή είναι κάπως απότομη νομίζω.

Δημοσ.

Ο πρωτος χαρτης ειναι ψιλο βαρετος imo , το παιχνιδι αρχιζει κ παιρνει μπρος απο τον δευτερο κ μετα

Κατανταει λιγο επαναληψη η ολη φαση με τα απειρα orcs ομως

Δημοσ.

αφου κοιμηθηκα στις 4 το πρωι παιζοντας μεχρι στιγμης το μονο που δεν μ αρεσει πολυ ειναι το platforming.μου φαινετε λιγο οτι να ναι στο σκαρφαλωμα και στην πλοηγηση σε ταρατσες και κτιρια.κατα τα αλλα μου ηρθε απο εκει που δεν το περιμενα το παιχνιδι.επισης οχι οτι εχει καμια σημασια για μενα αλλα με r9 270 σε 6300 με 8 gb παιζει medium high πολυ καλα!

Δημοσ.

Ποιος είπε ότι το game έχει να κάνει μονο με Orc killing?! Τελικά μπορείς να μαζέψεις και λουλουδάκια (για τους τάφους τους) που και αυτά τα σκοτώνεις in a way :D Τώρα σοβαρά περίμενε κάποιος να έχει και κάτι διαφορετικό? Ναι όλο τα game επικεντρώνεται στο combat αλλα το κάνει τέλεια οποτε αδιάφορο που δεν υπάρχει ποικιλία στο side mission gameplay...

Δημοσ.

Mindless orc killing festival που αμα δεν παιξεις stealth , γινεται του clusterfuck το καγκελο

Και στο combat δεν ειδα κατι καινουριο . Parry τα μικρα κ execute στα υπολοιπα 

Το μονο ενδιαφεροντα imo ειναι το Nemesis system , τα cutscenes που δινουν boner στους Lotr fans ακομα κ αν ειναι random πραματα και η μουσικη του

• Moderators
Δημοσ.

Mindless orc killing festival που αμα δεν παιξεις stealth , γινεται του clusterfuck το καγκελο

boromir-One-does-not-simply-walk-into-Mo

:P

Πιο serious, εγώ γουστάρω τα animations και γενικά την brutal-ιά των μαχών και των finishers.

Ναι, τώρα που έκατσαν και οι berserkers είναι αρκετά πιο "Batman" με πήδα πάνω από τον έναν, κάνε stun τον άλλο, αλλά δεν με χαλάει, μπούγιο και το σπαθί να κόβει! (εκτός αν έχει συναγερμό, οπότε κοτ-κοτ)

Μου αρέσει επίσης να σκάω σε γκρουπ και να κάνω brutalise, να χέζονται και να σκοτώνω μερικούς με throwing daggers ενώ φεύγουν. ^_^

Και ναι, το Nemesis system όλα τα λεφτά και όταν σου έρχονται οι captains και στην λένε λες και είναι πριν ξεκινήσει αγώνας wrestling. :P

(εκτός αν έχω δει από πριν ότι είναι ranged vulnerable, οπότε kting-headshot)

ΥΓ. "Fear me, now!" / "Forfeit your mind!" / "*some elvish stuff that only Thresh understands*!" :D

• Like 2
Δημοσ.

να το δοκιμάσω στο σύστημα της υπογραφής η τσάμπα το κατέβασμα;

Απόλυτα playable σε phenom 955/4gb ram/ati 6850 όλα medium με shadows και textures low,παιζει να τραβάει κ σε καλύτερα settings αλλά δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ.

• Like 1
Δημοσ.

Εδω ειναι το benchmark με Ultra texture pack.

Με ultra textures pack

uQX0XqN.jpg

Χωρις Ultra texture pack

vqaGG1v.jpg

Η διαφορα στα textures φενεται κατευθειαν με το texture pack ακομα κ στο benchmark!πολυ καλυτερη ποιοτητα κ πιο λεπτομερη textures!

Για οποιον θελει να κανει skip στο σπαστικο Intro μπορει να δει εδω!

How to Skip Middle-earth: Shadow of Mordor Intro Videos

Edit:Εδω και μιση ωρα που το παιζω η vram εχει φτασει στα 3.7gb.με vsync off κ τα fps cap sto 60 ειναι σταθερα στο 60 κολλημενο.δεν πεφτει καθολου!!

• Like 1
Δημοσ.

ειμαι ο μονος με ολα ultra εκτος το textures που ειναι στο high και παιζω μια χαρα σε 1080p? :/

τα μονα λαγκαρισματα εχω οταν παει να εμφανιστει νεο rune στην οθονη και καμια φορα οταν εμφανιζεται ο καθε αρχηγος που κανει ενα ειδος ''εισαγωγης'' καταταλλα μια χαρα κυλα το παιχνιδι χωρις βεβαια ναχω κανει benchmark..

Δημοσ.

Πολύ Vram τρώει για την ποιότητα που δίνει. Σχεδόν 4gb σε 1080p.. :-(

ακριβώς το port ειναι μετριο έως κακό εξαιτιας των δυσανάλογων πορων που καταναλώνει το παιχνίδι σε σχέση με το οπτικο αποτέλεσμα που προσφέρει. Ειναι σαν να θες να πας απο το σημείο Α στο σημείο Β με την μεταξύ τους αποσταση να ειναι 100 μέτρα και αντι να πας με τα ποδια να πληρώσεις ταξί. Ακομη και το ultra hd pack και οι λοιπές πίπες σε καμια περιπτωση δεν δικαιολογούνε την κατανάλωση vram σε μια ανάλυση σαν τα 1080p διοτι η vram πρωτα απ'ολα σχετιζεται με την ανάλυση απεικόνισης του συνολου των γραφικών.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...