rowain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδιά, για να καταλάβω...στα ultra textures χωρίς το HD pack το game είναι το ίδιο με τα high έτσι? Και τρώει παραπάνω Vram χωρίς λόγο στην ουσία..Αν βάλει κάποιος το ultra HD pack για τα νέα ultra textures, μετά τί γίνεται? τρώει ακόμη παραπάνω? ***Πάντως ακόμη και με το HD pack textures το game από ότι φαίνεται δεν έχει καλές διαφορές. Στην ουσία μπαίνουν high textures και όλα τα άλλα ultra και κομπλέ. Από ότι ακούω τρέχει αρκετά smooth και έχει πολύ καλό gameplay, ακόμη και αν είναι απογοητευτικά τα textures και η Vram που ζητάει γι' αυτά. Οπότε happy gaming γιατί αυτό μετράει. Επιτέλους ένα καλό παιχνίδι και ας μην έχει τα υπερτέλεια textures. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 και ας μην έχει τα υπερτέλεια textures. δηλαδη εχει απλα τελεια? εμενα με βλεπω να το παιζω κατα τα χριστουγεννα ετσι οπως ερχεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Μαλλον απλα textures 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 ολα ultra και ambient στο high πολυς χαμος για το τιποτα τελικα.Απο γραφικα τι λεει οσοι το εχετε ξεκινησει? Συγνωμη εγω κανω μια απλη ερωτηση !!!και εσυ με τρολαρεις???????????? Η τελικως δεν με τρολαρεις και οντως θα το παιζω το παιχνιδι σε αυτα τα settings? Μαλλον απλα textures Δηλαδη το πακετο με τα ultra texture δεν αξιζει να το περασουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 απο οτι βλεπω εκει το παιζουν ολοι,μαλιστα πιο πισω εχει ποσταρει ενα παιδι το ambient στο high απο ultra δινει +18fps οποτε μια χαρα θα εισαι τωρα αν θες να εχεις κραφωμενα 60αρια ψαξτο λιγο παραπανω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ε ντάξει, μέτρια textures έχει, για χάρη λόγου είπα ''υπερτέλεια'' καθώς δίνουμε πολύ βάση μερικές φορές σε πράγματα που δεν καθορίζουν και τόσο την απόλαυση ενός action rpg. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 σαν παιχνιδι παντως μεχρι ωρας μου αρεσει πολυ,βατμαν με assasin σε περιβαλλον lotr τι αλλο θελουμε?και ο χαρτης μου θυμιζει πολυ το farcry 3 @spartan29gr πιστευω δεν αξιζει να ζορισεις καρτες και γραφικα με τα Ultra,προσωπικα δεν εχω δει τιποτα διαφορες απο high σε ultra κτλ επισης δεν σε τρολλαρει ο kyriakosm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 θα μου το φερει ο θειος και αν μου αρεσει θα το παρω μετα. Οπως με το divinity original sin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν σταματάω να κυνηγάω captains. Ναι, ξέρω ότι δεν τελειώνουν, αλλά γουστάρω. (και με είχαν φάει και καναδυό στην αρχή και κυνήγι για revenge! ) Edit: Επίσης μερικές φορές σε stronghold που πέφτει μπούγιο και ενώ σταματάω όλους τους ε... "beacon lighters", μου έρχονται 2-3 captains μαζεμένοι. Σιγά παιδιά, όλοι θα πάρετε. Edit 2: Επίσης cool την πρώτη φορά που είδα ότι και οι captains έχουν "avoid death" quick-time event κάποιες φορές όταν τους έχεις μηδενίσει. Double cool φυσικά όταν δεν την γλυτώνουν. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2014 από GhostRiderLSOV 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Ακομα να κατεβει το ατιμο. 2 gb ακομα για το game. Το κανω install καρφι και δοκιμη και εννοειται θα ενημερωθειτε οσοι ενδιαφερεστε και ειστε ξενυχτιδες στην επομενη ωρα. Εχω βαλει να κατεβαινει και τo pack με τα ultra textures, αλλα οκ το βλεπουμε πιο μετα αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Το σενάριο ως εκεί που έχετε παίξει, πως σας φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 σε μενα μενουν 8 λεπτα!το texture pack αυριο!!θα ενημερωσω κ εγω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 σε μενα μενουν 8 λεπτα!το texture pack αυριο!!θα ενημερωσω κ εγω!! Αλλαξαμε gpu Johnny? Σε βλεπω πιο ετοιμοπολεμο απο ποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) απο τον ιουνιο την αλλαξα,ναι!!μια χαρα παει πολυ καλη!ετοιμοπολεμος οπως το ειπες!! edit:ενα πρωτο benchmark τα παντα Ultra.το hd texture pack θα το βαλω αυριο κ θα ξανατρεξω!! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2014 από johnnyman 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον, εχουμε και λεμε. Kατεβηκε επιτελους το game. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος καταρχην για το game και θα το αγορασω οπωσδηποτε. Ξεκιναμε απο εκει. Δοκιμασα αρκετα πραγματακια για να δω που μπορω να το παιξω οσο το δυνατον πιο stable αλλα χωρις να χανω σε ποιοτητα, αναλογικα παντα με το συστημα μου. Ας πουμε λοιπον για την αποδοση της gpu μου ως παραδειγμα χωρις να βγαλω και εγω απλα μια φωτο απο το benchmark που εχει το game, Xρησιμο, αλλα στο gameplay καταλαβαινεις αν το παιχνιδι τρεχει στον βαθμο που το θελεις εσυ να τρεξει. Στην 680 μου τρεχει λοιπον στα 1080p, ολα στα ultra στο Αdvanced Options εκτος του texture quality, οπου και το εβαλα στο high. Στα ultra δεν εχω λιγοτερα fps αλλα τα drops ειναι μεγαλα ( μεχρι και 15 ειδα με το fraps να τρεχει απο πισω), ειδικα οταν ειναι φορτωμενη η περιοχη με εχθρους κτλ. Στα high ειναι σταθεροτατο και αντε να πεσουν τα frames στα 40 σε πολυ intense καταστασεις, οση ωρα επαιξα. To pack με τα ultra textures το εσβησα πριν ακομα κατεβει γιατι οντως, ρεαλιστικα και μονο ειναι για πιο δυνατες καρτες με περισσοτερη vram απο 2 gb. Τearing αρκετα αντιληπτο σε οσους θελουν να το προσεξουν ( εγω για παραδειγμα), το vsync option του game ειναι πραγματικα αχρηστο ειτε στο on ειτε στο off. Μεσω radeon pro και με tripple buffering δεν λειτουργησε το vsync για κανεναν λογο επισης. Κλασσικα το ενεργοποιησα απο το nvidia control panel οπου και το ελυσε μια για παντα το θεμα ως συνηθως. Sli profile εχει αλλα ειναι αδειο στο nvidia inspector προφανως για την ωρα, χρησιμοποιω το FEAR 3 Sli bits και δουλευει αψογα με το usage της καθε καρτας μου να χτυπα 100% εκαστως. Δεν εχει stuttering το game οσο επαιζα. Επισης δοκιμασα την επιλογη που εχει με τα max frames. Mετα απο πολλα τεστ, ειδα οτι ειναι καλυτερα για την δικη μου περιπτωση να μπει στο 60 και οχι στο no limit γιατι εκει η gpu μου δεν τα κραταει σταθερα οσα frames βγαζει και οτι drop εχω γινεται εντονα αντιληπτο αμεσως. Αυτα που τραβανε πολυ και μπορειτε να μειωσετε για να κερδισετε σε αποδοση καποια επιπλεον frames ειναι το Ambient Occlusion, το shadow quality, texture quality (προφανως), το tessellation και το Order Independent Transparency. Aπο εκει και περα αποδειχτηκε μεγα BS ολα αυτα που λεγανε για το game και οσοι εχουμε decent systems εδω θα το ευχαριστηθουμε σε πολυ καλα ποιοτικα επιπεδα. Αυτα απο εμενα για το τεχνικο κομματι του game. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα