Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Benchmark με 7970 όλα τα settings σε ultra + textures 1080p. Το lowest fps ήταν στο πρώτο frame που κάνει stutter.

Και εγώ αύριο πρωί που θα έχει μπεί στο Steam, σε 7970GHz edition θα το παίξω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέρμα stable με 7970, και αγχωνόμουν με την 970 που θα έχω σε λίγες μέρες...

Πρώτες εντυπώσεις; Υπερβολικά θετικές! Συνδυάζει το fighting system της σειράς Batman Arkham με lore και setting από Middle Earth. Σαν fan και των δυο μπορώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην monolith :D

• Like 5

Τερμα με 7970? Ολα τερμα το παιζεις? Θα ειναι το τελευταιο παιχνιδι που θα παιξουμε με τις τωρινες μας καρτες πριν παμε σε 970. Μπορει να ειναι playble αν δεν πεφτει κατω απο 30 fps ομως για σταθερο 60 fps θα χρειαστουμε 970.

Τερμα με 7970? Ολα τερμα το παιζεις? Θα ειναι το τελευταιο παιχνιδι που θα παιξουμε με τις τωρινες μας καρτες πριν παμε σε 970. Μπορει να ειναι playble αν δεν πεφτει κατω απο 30 fps ομως για σταθερο 60 fps θα χρειαστουμε 970.

Με ambient occlusion σε high και όλα τα αλλα ultra έχει average 72 fps. Μέχρι στιγμής δεν το έχω δει να πέφτει κάτω από 50.

Σιγά που χρειάζεσαι 970 για οποιοδήποτε τωρινό παιχνίδι, εκτος αν μιλάμε για 2k-4k αναλύσεις.

Πάντως ένα πρόβλημα που κατάλαβα είναι ότι το vsync δεν συμπεριλαμβάνει triple buffering, που σημαίνει αν έχεις vsync θα δεις stutter. Workaround είναι να κανεις enable triple buffering με radeonpro.

• Like 2

Με ambient occlusion σε high και όλα τα αλλα ultra έχει average 72 fps. Μέχρι στιγμής δεν το έχω δει να πέφτει κάτω από 50.

Σιγά που χρειάζεσαι 970 για οποιοδήποτε τωρινό παιχνίδι, εκτος αν μιλάμε για 2k-4k αναλύσεις.

Πάντως ένα πρόβλημα που κατάλαβα είναι ότι το vsync δεν συμπεριλαμβάνει triple buffering, που σημαίνει αν έχεις vsync θα δεις stutter. Workaround είναι να κανεις enable triple buffering με radeonpro.

και εγω ετσι ακριβως και εχω 60 frames σχεδον συνεχεια.για το vsync το παρατηρησα και εγω οποτε βαζουμε triple buffering?

και εγω ετσι ακριβως και εχω 60 frames σχεδον συνεχεια.για το vsync το παρατηρησα και εγω οποτε βαζουμε triple buffering?

Ναι εμενα με triple buffering δουλεύει μια χαρά.

να το δοκιμάσω στο σύστημα της υπογραφής η τσάμπα το κατέβασμα;

Σε ενδιαφέρει να το παίξεις με ultra settings ή απλά να παίξεις το παιχνίδι ; Γιατί κοιτώντας την υπογραφή σου καταλαβαίνω ότι σε ενδιαφέρει κυρίως το δεύτερο σκέλος, άρα go for it.

Σε ενδιαφέρει να το παίξεις με ultra settings ή απλά να παίξεις το παιχνίδι ; Γιατί κοιτώντας την υπογραφή σου καταλαβαίνω ότι σε ενδιαφέρει κυρίως το δεύτερο σκέλος, άρα go for it.

ούτε το BF4 δεν βάζω σε υψηλά γραφικά για τον σκοπό αυτό αλλά όχι να παίζω και low.

υπόψιν είμαι απο τους ελάχιστους ακόμα σε 1280Χ1024 :-D  <- not trolling.

ούτε το BF4 δεν βάζω σε υψηλά γραφικά για τον σκοπό αυτό αλλά όχι να παίζω και low.

μηπως εχεις και την msi gtx 560 ti twin fronz ii oc 2gb?

just kidding :P

omg :P

btw με τετοια ratio που εχουν θα κατεβει του χρονου...και επειδη ειναι λιγο νωρις θα πεσει πολυ ιος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...