Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για δες τωρα που εκαναν Update το θεμα τους,πριν δεν ειχαν βαλει το texture pack τωρα το εχουν βαλει και φαινονται διαφορες

Χμμ...Κάτι πάει να γίνει, αλλά αυτά τα textures που βλέπω στο Ultra θα έπρεπε να είναι στο Medium, τα High να 'ναι φοβερά και στα Ultra να μαζεύεις τα σάλια σου με βάση την Vram που τρώει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μεχρι αυριο το βραδυ θα μου το χει φερει και εμενα ο θειος. Αρα θελει gtx 680 για ολα φουλ? Καλα το ελεγα εγω οτι τα 6gb vram θα ηταμ μονο για 4κ. Μια χαρα τρεχει το παιχνιδι σε 1080 p ultra λενε χωρις να χρειαζεται πολυ δυνατο pc.

• Moderators

Μια χαρά το game, απορώ γιατί δημιουργήσανε last μέρες όλο το negative hype...anyways freakin n00bs, τέλος καλά όλα καλά :)

Έχει και καλό σφάξιμο που μας αρέσει, έτσι Skull; ^_^

• Super Moderators

Textures κι Ambient Occlusion Medium, τα υπόλοιπα στο High, κλειστό το Motion Blur (το μισώ) κι enabled οι 3 τελευταίες επιλογές ασφαλώς...

avg 44fps, lowest 33fps σε 3770Κ με GTX670 (stock όλα), @2560Χ1440, χωρίς ΑΑ με 16Χ AF...

με High όλα, 40fps avg και 22fps lowest...

• Like 2

Benchmark με 7970 όλα τα settings σε ultra + textures 1080p. Το lowest fps ήταν στο πρώτο frame που κάνει stutter.

Καθόλου κολληματάκια ; AA options έχει καθόλου ή μόνο SSAA ;

Έχει και καλό σφάξιμο που μας αρέσει, έτσι Skull; ^_^

Yes Ghost indeed it does, ίσος να μην είναι ελεύθερο per hit όπως BOD, Dark Messiah, Dishonored κτλ αλλα είναι αρκετά ικανοποιητικό για το combat system του και εννοείτε κάθε boss τουλάχιστον μέχρι στιγμής έχει "auto" finishers στο τέλος ;) me likes! :)

• Like 1

Τα σπάει το gameplay, όσοι το παίζουν λένε καλά λόγια και από ότι έχω δει και 'γω σε βιντεάκια πρέπει να μετράει άσχημα το combat του.

Yap είναι ισάξιο του Batman αλλα ακόμα καλύτερο γιατί στο Batman τα combos δίνανε ταχύτητα που δεν μου άρεσε ενώ εδώ δίνουνε finishers. Μονο ένα πράγμα με χαλάει όπως σε όλα τα epic games, το roll evade, αντιρεαλιστικό μέχρι αηδίας πια, ειδικά σε αυτό το game άνετα μπορούσαν να κάνουν το evade ένα phase teleport σε Wraith φάση. Oh well game rocks :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...