Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Middle-earth: Shadow Of Mordor – Ultra Versus High Textures Comparison

Κι' άλλες συγκρίσεις..Είναι τόσο ίδια τα textures που παραλίγο να πω ότι τα High μου φαίνονται και καλύτερα :D

Ω ρε ντροπές..

Ψιλοάσχημο είναι τελικά...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απο comment στο reddit :

Set-up: Intel i5-2300 at 2.8 GHz, 8 GB RAM, reference NVIDIA Geforce GTX 770 (2GB).

Ultra in-game benchmark (everything enabled/maxed out) at 1080: 56 FPS.

I'm sure I can get a constant 60 FPS if I turn down some settings to high. Been playing the game about 90 minutes, running smooth. Pleasantly surprised by the PC version.

Μαλλον θα μας τρεχει καλα απο οτι λενε οι πιο πολλοί..!

• Like 2

ε φυσικα θα μας τρεχει καλα..μας εχουν ταραξει με τη ραδιο αρβυλα τελευταια..εγω θα το εχω ετοιμο αργα το βραδυ κ τα ultra textures αυριο το πρωι!!θα ποσταρω benhmarks κ εντυπωσεις!!! 

• Moderators

Σκέφτομαι όταν αρχίσω να κάνω stream (μάλλον πρέπει να ονομάσω το κανάλι μου "Streaming beginnings" ή κάτι παρόμοιο), αλλά μάλλον θα κοιτάνε όλοι για τα textures. :P

• Like 2

ε φυσικα θα μας τρεχει καλα..μας εχουν ταραξει με τη ραδιο αρβυλα τελευταια..εγω θα το εχω ετοιμο αργα το βραδυ κ τα ultra textures αυριο το πρωι!!θα ποσταρω benhmarks κ εντυπωσεις!!!

Omg ιδια specs εχουμε αρα spoilers!! Καλα ποσταρε εσυ των 1080p(με ενδείξεις Vram) και θα τους δειξω εγω για τα 1440p :D Feel the power of R9 290!!!!!
  • Like 1

Με την 660 gtx που εχω (3gb)να το κατεβασω??????η να το παρω καλυτερα στο ps4?Απλα με ενδιαφερει να τρεχει σωστα το παιχνιδι στον υπολογιστη μου!!!και με καλο οπτικο αποτελεσμα.

Omg ιδια specs εχουμε αρα spoilers!! Καλα ποσταρε εσυ των 1080p(με ενδείξεις Vram) και θα τους δειξω εγω για τα 1440p :D Feel the power of R9 290!!!!!

χαχαχαχα!!εγω εχω ομως 16gb ram!!! :D Feel the power of my ram!!! :P χαχαχα!!!θα ποσταρω εντυπωσεις αργα το βραδυ!!! 

• Like 1

Συμφωνοι..ο καθενας εχει τα γουστα του και τις προτεραιοτητες του.Για μενα και τα 2 ζυγιζουν το ιδιο ισως ενα plus περισσοτερο τα γραφικα.Δεν προχωραω ευκολα παιχνιδι που δεν εχει καλα γραφικα.Ξενερωνω

Aπο την αλλη υπαρχουν παιχνιδια με ωραια γραφικα αλλα δεν μου αρεσει το ειδος η το gameplay τους.Πιο σπανια περιπτωση ειναι αυτη ΓΙΑ ΜΕΝΑ, απο την πρωτη

Παιχνιδια με καλο gameplay και μετρια/χαλια γραφικα υπαρχουν παρα πολλα

δοξα το θεο να λεμε!παλι καλα που βγηκαν αυτα τα γαματα τα γουατσ ντογκς,τιτανφαλ,ντεστινι να χουμε να παιζουμε!

Middle-earth: Shadow Of Mordor – Ultra Versus High Textures Comparison

Κι' άλλες συγκρίσεις..Είναι τόσο ίδια τα textures που παραλίγο να πω ότι τα High μου φαίνονται και καλύτερα :D

Ω ρε ντροπές..

για δες τωρα που εκαναν Update το θεμα τους,πριν δεν ειχαν βαλει το texture pack τωρα το εχουν βαλει και φαινονται διαφορες

χαχαχαχα!!εγω εχω ομως 16gb ram!!! :D Feel the power of my ram!!! :P χαχαχα!!!θα ποσταρω εντυπωσεις αργα το βραδυ!!! 

θα προσκυνήσετε όλοι τα 4GB ram μου από το 2010, που είναι κατά ένα περισσότερα από τη vram μου :P

σε λίγο θα με φτάσει το κινητό μου 

(ούτε ο orokusaki να ήμουν )

• Like 5

το εβαλα λιγο στα γρηγορα γιατι πρεπει να φυγω,λοιπον τα εχω ολα στα ultra αλλα χωρις το texture pack και στο benchmark εχω 54 frames μεσο ορο,επισης μολις επιλεγω το οrder independent... τα Frames κολλανε στα 30,vram χρηση ειναι στο full

lowest σε fps τι έχεις; αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον βασικά..

το order independent τι ακριβώς κάνει; 

με vsync τι γίνεται; γιατί δε μου αρέσει να το απενεργοποιώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...