Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σιγουρότατο.

Well, καλύτερα, να μήν κατεβάζει ο κόσμος τζάμπα το HD pack.

Το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό, οπότε τέρμα από μένα τα περι τεχνικής φύσεως και γυρνάμε σε κλασσικά First World problems:

Να συνεχίσω το Divinity:OS που μόλις το ξεκίνησα ή να το αφήσω για το Shadow of Mordor?

Διλήμματα, διλήματα......

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω τωρα περιμενω να κατεβει (με 1.3 mb κατεβαζω, καντε τον υπολογισμο :P) , τι εννοεις περι του install του ulrtra tex pack? Ειναι μια επιπλεον διαδικασια, γινεται εκτος game ή εντος game?

ειναι +9 γιγα εχτρα τα Ultra textures,που δεν υπαρχουν στο αρχικο παιχνιδι,οποτε βαλε 33γιγα το παιχνιδι + 9 γιγα τα ultra texture,αλλα ην τα βαλεις καν αποτι βλεπω δεν χρειαζονται,

ειναι +9 γιγα εχτρα τα Ultra textures,που δεν υπαρχουν στο αρχικο παιχνιδι,οποτε βαλε 33γιγα το παιχνιδι + 9 γιγα τα ultra texture,αλλα ην τα βαλεις καν αποτι βλεπω δεν χρειαζονται,

Ok thx καλα δεν τρεχει κατι, δεν ειναι οτι δεν θα παρει μεχρι το βραδυ να κατεβει. 33 γιγα ειναι. Θα περασω τα links στο client και θα κατεβουν και αυτα μαζι, αρα δεν πειραζει. Να τα δοκιμασουμε και αυτα.

Middle-earth: Shadow Of Mordor – Ultra Versus High Textures Comparison

Κι' άλλες συγκρίσεις..Είναι τόσο ίδια τα textures που παραλίγο να πω ότι τα High μου φαίνονται και καλύτερα :D

and at this point we have to wonder what exactly is consuming this amount of VRAM, especially when The Vanishing Of Ethan Carter presented higher quality textures with way less VRAM requirements. 

Ω ρε ντροπές..

• Super Moderators

Ανεξάρτητα από όλο το ντόρο για τα ultra textures, το παιχνίδι φαίνεται να είναι το ίδιο καλό στο PC όπως και στις κονσόλες.

Έπεσε πολύ ράδιο αρβύλα τελικά....

πέστο FUD καλύτερα, ειδικά εδώ, τρελός πανικός...

• Like 1

κι εγω σε διλημμα ειμαι να μπω στην διαδικασια κατεβασματος η μπα  :mellow:

καλα αυτα τα ultra textures pack 9 gb τι εχουν μεσα αερα?

δεν ξεκινησε καλα η σεζον μου φαινεται  :P

Middle-earth: Shadow Of Mordor – Ultra Versus High Textures Comparison

Κι' άλλες συγκρίσεις..Είναι τόσο ίδια τα textures που παραλίγο να πω ότι τα High μου φαίνονται και καλύτερα :D

Ω ρε ντροπές..

ναι αλλα θα σου πούνε το ethan carter ειναι άδειο, χωρις npcs, ε ωραια ρε τρόμπες έτσι οπως ειναι δεν τρώει πάνω απο 0.8- 1gb vram σε 1080p με 2x msaa, με npcs μη νομιζετε πως θα ειχε μεγάλη διαφορά ως προς την κατανάλωση vram.

ελπιζουμε και το witcher 3 να δικαιώσει το pc gaming.

• Like 1

Ρε αφήστε τα textures και απολαύστε ένα παιχνίδι με ωραίο gameplay, άμα πια άμα δεν είναι όλα σαν το Star Citizen θα πάθετε κάτι  :-D

Στην τελική άμα δεν σας αρέσει το game πάντε παίξτε Skyrim με 12k textures άμα αυτός είναι ο λόγος που παίζετε games :P

• Like 3

Θα το απολαύσουμε και θα το σχολιάσουμε περαιτέρω όταν το εγκαταστήσουμε, για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε κάτι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...