johnnyman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 μια χαρα θα δουλευει!!βγηκε κ hd texture pack στα 9.75gb!!! 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις είδα το texture pack 9GB μέγεθος...i wont even bother giati open world game me ultra textures=stuttering. 2
BigBOSS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 μια χαρά και σε GTX 770 με ολα τέρμα και textures Ηigh οποτε λογικα με shadows και ambient occlusion στο high (ή και με ενα απο τα δύο) θα ειναι συνεχώς πάνω απο 60fps. Δεν ξέρω βεβαια και ποσο aa χρησιμοποιει ο συγκεκριμένος. εντάξει δεν ειναι κατι φοβερο τα γραφικά του, ως παιχνίδι δειχνει αρκετά καλό. 1
aekoupoli Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 μια χαρα θα δουλευει!!βγηκε κ hd texture pack στα 9.75gb!!! τι διαφορα εχει το 9 γιγα με το 3 γιγα?
Sed22 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 γεια σου ρε θειε ! εγω με την καρτα μου medium θα την παλεψω ? απο gameplay τι λεει παιδια ? εθιστικο -σεναριακα κτλπ ?
Alex21121988 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Πολυ ωραια. Μεχρι το βραδακι θα το εχω δοκιμασει το game και θα ποσταρω εννοειται εντυπωσεις οσο αφορα το perfomance. Αν δουλευει οπως πρεπει του θειου, επιβαλλεται η αγορα του συγκεκριμενου παιχνιδιου, οπου και θα γινει πολυ συντομα απο μερια μου ειτε στο ps4 ειτε στο pc.
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μακράν τα καλύτερα textures που έχω δει σε game....NOT.. Ultra textures High textures 2
panther_512 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Ανεξάρτητα από όλο το ντόρο για τα ultra textures, το παιχνίδι φαίνεται να είναι το ίδιο καλό στο PC όπως και στις κονσόλες. Έπεσε πολύ ράδιο αρβύλα τελικά.... 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι που θα μας έκαναν να περιμένουμε και για 8GB κάρτες για να δούμε αυτό το αίσχος(Έστω και σ' αυτά τα λίγα σημεία)..Γατάκια Devs..
aekoupoli Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μακράν τα καλύτερα textures που έχω δει σε game....NOT.. Ultra textures High textures αμα κατεβασεις την εικονα και κανεις τερμα zoom θα δεις μεγαλη διαφορα, BS λεω να περασει η ωρα, μας παραμυθιασαν με Ultra textures και βλακειες βαλτε ολοι High να παιξετε μια χαρα το παιχνιδι 1
panther_512 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μακράν τα καλύτερα textures που έχω δει σε game....NOT.. Ultra textures High textures Είναι σίγουρο ότι έχει γίνει η εγκατάσταση των ultra textures? Ακόμα και αν δεν τα έχεις εγκαταστήσει, μπορείς να τα διαλέξεις από τα settings, με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι High και Ultra είναι το ίδιο.....
Alex21121988 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι σίγουρο ότι έχει γίνει η εγκατάσταση των ultra textures? Ακόμα και αν δεν τα έχεις εγκαταστήσει, μπορείς να τα διαλέξεις από τα settings, με αποτέλεσμα να νομίζεις ότι High και Ultra είναι το ίδιο..... Εγω τωρα περιμενω να κατεβει (με 1.3 mb κατεβαζω, καντε τον υπολογισμο) , τι εννοεις περι του install του ulrtra tex pack? Ειναι μια επιπλεον διαδικασια, γινεται εκτος game ή εντος game?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα