zeniath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Assasin's Creed 5: Shadow of Mordor. Πέρα από το τρομερών διαστάσεων rip off, παίζει να είναι επιτέλους ένα arpg παιχνίδι LOTR που να αξίζει και ας νομίζεις ότι ο Ezzio πήγε βόλτα στο Middle Earth 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Το ίδιο βίντεο ήταν στο λινκ του #11. (αρχίζω και βλέπω trend ότι αγνοούνται posts μου) Εμένα δεν με πειράζει να είναι LOTR/AC. Αλλά πράγματα σαν το "memory system", είναι gimmick names. Απλα "έκανες το τάδε" ή "δεν έκανες το τάδε" όπως σε RPGs, κλπ.
zeniath Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Γράψε λάθος μωρέ και συ. Δεν πρόσεξα ότι είχε και βίντεο το link (τα τσέκαρα πριν ποστάρω). Δεν έχω τακτική να κάνω ignore άτομα, σε αντίθεση με άλλους
Haris San Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μοιαζει δεν μοιαζει πιστευω δεν μας ενδιαφερει και πολυ... Σε πολλα παιχνιδια γινεται αυτο! πχ To Castlevania Lords of shadows ειναι ιδιο με το God of war, οπως και το tomb raider (το τελευταιο) εχει πολλα κοινα στοιχεια με το uncharted κ.α Αμα ειναι καλο το παιχνιδι δεν νομιζω να μας πειραζει...
Donacgreece Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον... Λατρεύω το σύμπαν του.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Αντιγραφή του Assassin's Creed 2 τελείως.Μέχρι και τα σκοινιά στις οροφές είναι ολόιδια, λολ.Γι' αυτό το λόγο φαίνεται καλό όμως
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Middle-earth: Shadow of Mordor versus Assassin’s Creed – Video Comparison
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 δεν με ενοχλεί που μπορεί να μιάζει στο assasins creed γιατι δεν μου άρεσε σαν θεματολογία , μου φάνηκε βαρετό.ο κόσμος του LOTR όμως ειναι κάτι που δεν το βαριέμαι . Μακάρι να ειναι καλό .
euxoulhs Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 ρεε οποιου δεν του αρεσει το ac σε αλλη παραλια btw,ξερουμε κυκλοφορια του παιχνιδιου; 1
nicoc89 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 δεν μου αρέσει το ac και παραμένω εδώ u mad brah ? Site: Middle-earth: Shadow of Mordor release date
Captain Nemo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Σε τέτοια θέματα υπάρχει κλόπηραιτ ή δεν μπορούν;
Liquidsnake Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Tο παράκαναν λιγάκι με το copy. Πάντως είμαι περίεργος να δω τι υπόθεση θα έχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα