qsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Παρόλα αυτά, εμένα τα γραφικά του Mordor μια χαρά μου φαίνονται από όσα έχω δει, εντάξει δεν είναι ουάου αλλά βλέπεται παραπάνω από άνετα και οι χαρακτήρες είναι από τους πιο detailed που έχω δει. συμφωνώ μαζί σου, απλά θα χαλαστώ κι εγώ αν ζήσουμε πάλι ένα wd και το παιχνίδι είναι προβληματικό και καθόμαστε και περιμένουμε mods patch και ιστορίες για αγρίους και γεμίζουμε σελίδες με κλάψα για το προβληματικό κονσολοπορτ μια χαρά μου φαίνονται τα γραφικά του, δε με νοιάζει να το maxάρω, απλά να το βάλω να παίξει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο και να το ευχαριστηθώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ο άλλος του IGN είπε ότι μετάνιωσε που δεν το έπαιξε στο Ps4 πάντως..Μίλησε για fps drops και crashes..Βέβαια ο AndyB της Nvidia είπε ότι το παιχνίδι μια χαρά κομπλέ στο σύστημά του με τους 344.11. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kyriakosm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ..Και 'γω θέλω γραφικά, ανάθεμα να έχεις μια καλή κάρτα γραφικών και να θες να βλέπεις Ps2 textures.Παρόλα αυτά, εμένα τα γραφικά του Mordor μια χαρά μου φαίνονται από όσα έχω δει, εντάξει δεν είναι ουάου αλλά βλέπεται παραπάνω από άνετα και οι χαρακτήρες είναι από τους πιο detailed που έχω δει. Τώρα έρχονται τα καλά..Far Cry 4/Unity/Mordor/Dragon Age Inquisition κλπ κλπ.Γενικά θα 'ναι πολύ δυνατό το holiday season φέτος. Αν το fifa 15 ειχε καλα γραφικα τωρα θα ειμουν το Νο 1 στην παγκοσμια καταταξη αλλα με τα γραφικα που εχει δεν μπορω να παιξω πανω απο 2 αγωνες το μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 έστω, μια αναφορά όμως ενω είχε βουήξει ο τόπος, θα πρεπε. επίσης το πλατιάζει, δεν μένει μόνο στο combo. Προτιμάς Kotaku; It's important to emphasize, though, because I'm anticipating that wary gamers will ding Shadow of Mordor for its apparent lack of originality. At face value, that's a valid concern: this is a game that looks like it doesn't have an original bone in its body. The structure of its world, and the way you explore it, are pulled directly from the Assassin's Creed franchise. Combat, meanwhile, is copy-pasted from Warner Bros. Batman: Arkham games—down to the little zig-zaggy alerts that pop up over bad guys' heads to signal when you're supposed to block and dodge. The system of infiltrating strongholds, setting off traps, and taking out select targets, meanwhile, is heavily reminiscent of sneaking into camps in Far Cry 3. And the setting and story? Well, the game is called Middle-Earth: Shadow of Mordor. But we all know the shadow that it's living under has been cast by Peter Jackson's dualling trilogies of the Lord of the Rings films. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=2amoDBbF784 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 too much HYPE για το παιχνίδι...και όχι τίποτα ήθελα να το πάρω.Αλλά θα σας αφήσω να φάτε τα σκ*τ* και μετά θα το κοιτάξω αν είναι.. μπα την αλήθεια λέω,αν θέλετε να γίνεται καταναλωτάκια,go for it.. ναι έλεγες κάτι; Κοίταξε, έχεις δυστυχώς πολύ αρνητικό ύφος. Αν είχες κακή μέρα δικαιολογημένος. Μας λές να φάμε σκατά, μας λές καταναλωτάκια και αναρωτιέσαι γιατί σε λέω κυνικό? Είδα τα βίντεο, διάβασα τα reviews, αποφάσισα να το αγοράσω. Δικά μου τα λεφτά. Ποιό το πρόβλημά σου? Apologies accepted φίλε μου αν είσαι διατεθημένος να τις δώσεις, αλλά διόρθωσε το ύφος σου διότι θα μαλώνεις με κόσμο συνέχεια και είναι κρίμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Σορυ για τα bad news αλλα... http://kotaku.com/you-ll-have-to-pay-extra-to-fight-sauron-in-shadow-of-m-1640304877 Και ερωτω εγω τωρα.... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? Θα αγοραζουμε για πολυ καιρο ΜΙΣΑ παιχνιδια??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Σορυ για τα bad news αλλα... http://kotaku.com/you-ll-have-to-pay-extra-to-fight-sauron-in-shadow-of-m-1640304877 Και ερωτω εγω τωρα.... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? Θα αγοραζουμε για πολυ καιρο ΜΙΣΑ παιχνιδια??? γιαυτο υπάρχει και ο θειος... φραγκο δεν θα παρουν από μενα, για extra content and ranger... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι το είδα κι εγώ ότι στις έξτρα αποστολές θα παίζεις με το φάντασμα-elf (με το οποίο στο παιχνίδι ο Talion είναι το ένα και το αυτό από ότι έχω καταλάβει) όσο ήταν ακόμα ζωντανός και είχε σχέση με τα δαχτυλίδια στην εποχή που ο sauron δεν ήταν απλά ένα μάτι Ναι είναι ξεφτίλα να το χρεώνουν έξτρα αυτό, δεν περιμένω καν να διαρκεί αρκετά αυτό το έξτρα κομμάτι για να δικαιολογήσει το οποίο κόστος Απλά έτσι και μόνο όπως περιγράφεται ακούγεται γαμάτο και πολλοί θα τσιμπήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ελπιζω να μην γινει σαν το watch dogs topic και γκρινιαζουμε δικαιολογημενα μεν αλλα χανοντας δε την ουσια σε τεχνικες αναλυσεις/συζητησεις, σελιδες επι σελιδων.. Θελω πολυ να βγει ψευτης του IGΝ(που δεν νομιζω να ηταν τοσο υπερβολικος με την εκδοση του pc) και να το μαξαρουμε ολοι αναλογικα με τις καρτες μας και ολο το συστημα μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Σορυ για τα bad news αλλα... http://kotaku.com/you-ll-have-to-pay-extra-to-fight-sauron-in-shadow-of-m-1640304877 Και ερωτω εγω τωρα.... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? Θα αγοραζουμε για πολυ καιρο ΜΙΣΑ παιχνιδια??? ευτυχώς, που ακούστηκε ο πουθενάς να παίζει απέναντι στον Sauron... που ο sauron δεν ήταν απλά ένα μάτι ούτε στο LotR ήταν μάτι, στο βιβλίο ήταν μεταφορική η έννοια, στις ταινίες τον έκαναν πορτατίφ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 ούτε στο LotR ήταν μάτι, στο βιβλίο ήταν μεταφορική η έννοια, στις ταινίες τον έκαναν πορτατίφ... Προβολέας nazi camp κι έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Προτιμάς Kotaku;Οχι ρε το kotaku. Αυτοι σε λιγο θα postaroun "guess who has the blahblah" σαν tabloid. Απλα σαν gamespot. Το θελα, εκανε την αναφορα του κ κυριος. Αντε να βγει, εφαγε πολυ σπρωξιμο τις τελευταιες μερες κ ζοριζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Αντε να βγει, εφαγε πολυ σπρωξιμο τις τελευταιες μερες κ ζοριζομαι Ξέρω ένα καλό χορταράκι που το μασάς και μετά φεύγει κατευθείαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Το Nuveem μόλις έστειλε ενημέρωση πως τα κλειδιά για preload θα είναι ελευθερα στις 11 το πρωί ώρα Ελλάδος, άντε να δούμε. Είναι και 34 gb το άτιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα