Oroku Saki Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 1 μερα και 2 μερες εμειναν. Αν δεν παιζει στο high τοτε θα ειναι και αυτο αλλο ενα παιχνιδι που θα το παιξω μολις αλλαξω καρτα μαζι με τα dead rising 3 και watchdogs. Επισης στις απαιτησιες στο steam λεει οτι θελει gtx 660 ενω ειπαν οτι θα χρειαζεται 6 gb καρτα. Ειστε ετοιμοι να κραξουμε την Monolith αν το παιχνιδι δεν τρεχει καλα ακομα και σε 970 η 980?! Εγω ναι ειμαι ετοιμος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Ειστε ετοιμοι να κραξουμε την Monolith αν το παιχνιδι δεν τρεχει καλα ακομα και σε 970 η 980?! Εγω ναι ειμαι ετοιμος. ναι τώρα το βάζω στη λίστα με τις προτεραιότητες μου... 7
kyriakosm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν εχει ομορφα γραφικα δεν θα ασχοληθω καν το watchdogs ηταν η τελευταια παιχνιδαρα που επαιξα
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 worst offender IGN που το συγκρίνει με batman και όχι με AC, επίτηδες και φαίνεται. Τουλάχιστον Gamespot είπε ο τύπος οτι μοιάζει με ripoff αλλα τουλάχιστον το κάνει καλά, αν όχι καλύτερα απο την "έμπνευση" του.
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 αν δεν εχει ομορφα γραφικα δεν θα ασχοληθω καν το watchdogs ηταν η τελευταια παιχνιδαρα που επαιξα τραγικό.. Μετά μην απορείτε γιατί σας πουλάνε την ''next-gen'' στην μάπα συνέχεια!!
kyriakosm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 τραγικό.. Μετά μην απορείτε γιατί σας πουλάνε την ''next-gen'' στην μάπα συνέχεια!! δεν μου πουλανε τιποτα εχω ματια και βλεπω,αν δεν καλυπτει τα γουστα μου ΤΕΛΟΣ ειπαμε θα το δουμε πρωτα και μετα θα βγαλουμε συμπερασμα εικασιες/προσδοκιες/συζητησεις/πληροφοριες γι αυτο υπαρχουν και τα αναλογα theard των παιχνιδιων
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 δεν μου πουλανε τιποτα εχω ματια και βλεπω,αν δεν καλυπτει τα γουστα μου ΤΕΛΟΣ same rules applied also in this post
kyriakosm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εσυ τωρα τι επαθες? δεν βρισκεις στιριγμα απο πουθενα και ειπες να μου την πεις εμενα για να ξανα γινεις αρεστος
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 εσυ τωρα τι επαθες? δεν βρισκεις στιριγμα απο πουθενα και ειπες να μου την πεις εμενα για να ξανα γινεις αρεστος Μπα δεν θέλω να είμαι αρεστός,όποιοι με γουστάρουν το ξέρουν ήδη. και όχι σε όλους την λέω,φίλους και μη. Απλώς λόγο ότι κλαίτε για τα γραφικά,γιαυτό βγάζουν και τα ''nextgen''..gameplay αν δεν έχει,τότε δεν είναι game,για μένα έρχονται 2α τα γραφικά
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 worst offender IGN που το συγκρίνει με batman και όχι με AC, επίτηδες και φαίνεται. Τουλάχιστον Gamespot είπε ο τύπος οτι μοιάζει με ripoff αλλα τουλάχιστον το κάνει καλά, αν όχι καλύτερα απο την "έμπνευση" του. Το "όσο σκοτώνω ανεβάζω combo για instant kill" = Arkham games.
kyriakosm Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μπα δεν θέλω να είμαι αρεστός,όποιοι με γουστάρουν το ξέρουν ήδη. και όχι σε όλους την λέω,φίλους και μη. Απλώς λόγο ότι κλαίτε για τα γραφικά,γιαυτό βγάζουν και τα ''nextgen''..gameplay αν δεν έχει,τότε δεν είναι game,για μένα έρχονται 2α τα γραφικά Συμφωνοι..ο καθενας εχει τα γουστα του και τις προτεραιοτητες του.Για μενα και τα 2 ζυγιζουν το ιδιο ισως ενα plus περισσοτερο τα γραφικα.Δεν προχωραω ευκολα παιχνιδι που δεν εχει καλα γραφικα.Ξενερωνω Aπο την αλλη υπαρχουν παιχνιδια με ωραια γραφικα αλλα δεν μου αρεσει το ειδος η το gameplay τους.Πιο σπανια περιπτωση ειναι αυτη ΓΙΑ ΜΕΝΑ, απο την πρωτη Παιχνιδια με καλο gameplay και μετρια/χαλια γραφικα υπαρχουν παρα πολλα Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2014 από kyriakosm 2
qsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 το wd πέρα από άθλια optimized ήταν και ένα μέτριο παιχνίδι που το μόνο ωραίο που είχε τελικά ήταν το shooting κομμάτι (κουλό, ούτε καν περίμενα να έχει τόσο shooting να πω την αλήθεια, άλλο πράγμα περίμενα να παίξω και να ευχαριστηθώ) , όλα τα υπόλοιπα ήταν στη καλύτερη μέτρια το shadow of mordor μένει να δούμε αν θα είναι επίσης αδικαιλόγητα βαρύ, όμως από ότι έχουμε δει εως τώρα φαίνεται να έχει πολύ ενδιαφέρον gameplay, πιο ενδιαφέρον από το ac και πιο βίαιο από το batman σε ένα γενικώς ενδιαφέρον setting για αρκετό κόσμο αν όλα αυτά που μας υπόσχονται στα trailer ισχύουν μένει να το δούμε, γιατί και στο wd μας υπόσχονταν παπάδες και μας προετοίμαζαν για πολύ ενδιαφέρον gameplay και τελικά ήταν σούπα αν το παιχνίδι είναι καλό σαν παιχνίδι δε θα σταθώ τόσο στο τεχνικό τομέα, άλλωστε κουτσά στραβά όλα τα έπαιξα ικανοποιητικά στο τέλος. το ζητούμενο είναι να περάσω καλά με το παιχνίδι και να μην ευχομαι να τελειώσει ή να το παρατήσω και να περιμένω τον επόμενο μεγάλο τίτλο μπας και δω προκοπή μακάρι πάντως να μην ασχοληθώ πάνω από 10 λεπτά να σετάρω τα γραφικά, δεν έχω καμιά διάθεση πλέον για αυτές τις καραγκιοζιές το 2014 πάντως εως τώρα δεν έχει υπάρξει καλή gaming χρονιά, 3 παιχνιδάκια μου άρεσαν αρκετά και ευχαριστήθηκα (south park, wolfenstein, lords of shadow 2, άντε και το divinity λιγάκι ) και κανένα από αυτά δε μου πήρε τα μυαλά περιμένω να αλλάξει το κλίμα.. νομίζω ότι θα έρθω στα ίσα μου με το far cry 4, αλλά ας μην υπερενθουσιάζομαι.. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Τι τσακώνεστε..Και 'γω θέλω γραφικά, ανάθεμα να έχεις μια καλή κάρτα γραφικών και να θες να βλέπεις Ps2 textures.Παρόλα αυτά, εμένα τα γραφικά του Mordor μια χαρά μου φαίνονται από όσα έχω δει, εντάξει δεν είναι ουάου αλλά βλέπεται παραπάνω από άνετα και οι χαρακτήρες είναι από τους πιο detailed που έχω δει. το 2014 πάντως εως τώρα δεν έχει υπάρξει καλή gaming χρονιά, 3 παιχνιδάκια μου άρεσαν αρκετά και ευχαριστήθηκα (south park, wolfenstein, lords of shadow 2 ) και κανένα από αυτά δε μου πήρε τα μυαλά περιμένω να αλλάξει το κλίμα.. Τώρα έρχονται τα καλά..Far Cry 4/Unity/Mordor/Dragon Age Inquisition κλπ κλπ.Γενικά θα 'ναι πολύ δυνατό το holiday season φέτος. 1
qsis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 μακάρι, γιατί γενικά όλα μου πάνε ψιλοσκατά, ας έχω κάτι να ευχαριστηθώ τους ερχόμενους μήνες 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2014 Το "όσο σκοτώνω ανεβάζω combo για instant kill" = Arkham games. έστω, μια αναφορά όμως ενω είχε βουήξει ο τόπος, θα πρεπε. επίσης το πλατιάζει, δεν μένει μόνο στο combo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα