Προς το περιεχόμενο

Middle-earth: Shadow of Mordor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

too much HYPE για το παιχνίδι...και όχι τίποτα ήθελα να το πάρω.Αλλά θα σας αφήσω να φάτε τα σκ*τ* και μετά θα το κοιτάξω αν είναι..

YET again graphics chat......

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα το παιχνίδι από ότι έχω δει ως τώρα πάντως, μ' αρέσει πολύ.Συνδυάζει Assassin's Creed με Batman combat gameplay, αλλά θα δούμε αύριο που βγαίνει περισσότερα.

Δημοσ.

Και εγώ από αυτά που είδα καθώς και από τα reviews, το παιχνίδι φαίνεται πολύ καλό.

Το μόνο για το οποίο δεν ξέρουμε τί ακριβώς παίζει είναι το optimization, για το οποίο θα ξέρουμε αύριο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Αφού και 'συ 970 θα πάρεις ρε τι παραπονιέσαι..

έστω ότι την αγοράζω "day 1", μέχρι τότε θα το έχω τερματίσει... :P

Δημοσ.

Too cynical maybe?

Μηνύματα με γκρικλισ απαγορεύονται

μπα την αλήθεια λέω,αν θέλετε να γίνεται καταναλωτάκια,go for it..

Πριν δοκιμάσουμε το οτιδήποτε είναι τραγικό να λέμε και να λέμε,οκ τα vids το δείχνουν πολύ ωραίο.Αλλά ας βγει και τότε λέμε ότι είναι να πούμε.

Φτάνει η κοροϊδία..

Δημοσ.

μπα την αλήθεια λέω,αν θέλετε να γίνεται καταναλωτάκια,go for it..

Πριν δοκιμάσουμε το οτιδήποτε είναι τραγικό να λέμε και να λέμε,οκ τα vids το δείχνουν πολύ ωραίο.Αλλά ας βγει και τότε λέμε ότι είναι να πούμε.

Φτάνει η κοροϊδία..

Για το παιχνίδι έχουν κυκλοφορήσει πάμπολλα reviews για την έκδοση του PS4. Το παιχνίδι το βρίσκουν οι περισσότεροι πολύ καλό.

Από κεί και πέρα για το παιχνίδι σχολίασε όσο θές. Θετικά - αρνητικά, ότι γουστάρεις.

Οι σχολιασμοί όμως για τους συμφορουμίτες καί αχρείαστοι είναι αλλά καί προσβλητικοί.

• Like 1
Δημοσ.

Όντως αρχίζει καλή περίοδος gaming από εδώ και πέρα. Ένα σωρό τίτλοι βγαίνουν και ειδικά από το νοέμβριο και μετά.

• Like 2
Δημοσ.

τί με νοιάζει τι θα πει το κάθε πληρωμένο site και ο κάθε πληρωμένος youtuber,πόσο μάλλον για κονσόλα port.
όταν το παίξεις,εσύ,ο κώστας,η κουτσή μαρία,και στο τέλος εγω,τότε θα εκφέρουμε γνώμη.Εμένα με νοιάζει να σχολιάσω αυτό που θα παίξω μετά,όχι πιο πριν να ανοίγω το καλάθι και να περιμένω για κάτι που θα βρωμάει...Που μακάρι ας βγει καλό,αλλά μέχρι να πάρουμε σχόλια από χρήστες εδώ μέσα,αλλά και γενικά,το καλάθι έχει μια μικρή τρύπα για τα πάντα πλέον..

όταν καταλάβετε τί λεω,πείτε μου.

Έλληνας=το χειρότερο είδος καταναλωτή στον κόσμο,θέλει να λέγεται και Ευρωπαίος μετά..

όσο για το καταναλωτάκια,γενίκο ήταν.

Οι σχολιασμοί όμως για τους συμφορουμίτες καί αχρείαστοι είναι αλλά καί προσβλητικοί.

Too cynical maybe?
Μηνύματα με γκρικλισ απαγορεύονται

ναι έλεγες κάτι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...