naruto14 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Φαίνεται πολύ καλό. Θα το σκεφτώ και εγώ στις επόμενες μέρες μιας και το GTA V έφαγε αναβολή για Γενάρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Και σκέφτονταν κάποιοι τις νέες 980 για 1440p και άνω...... Το παιχνίδι στα 29 ευρώ από g2a.com. Ψήνομαι, αλλά χωρίς reviews δεν ξέρω πόσο φρόνιμη είναι η αγορά του. Update: Άρχισαν να κυκλοφορούν reviews παντού. Αρκετές καλές βαθμολογίες. Update2: Και μόλις το αγόρασα.... Στο steamtrades θα το εβρισκες 25$..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως αναφέρεσαι στις RU εκδόσεις? Εκείνες τόσο πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Εμ...Πως θα πουλήσουν τις 8GB 970/980.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Aπό αυτά που βλέπω, τα 6GB φαντάζουν υπερβολικά. Σίγουρα θα δοκιμάσω τα ultra να δώ προς τί οι απαιτήσεις. Αν πάντως όντως ισχύει ότι χρειάζεται 6GB για 1080p, λυπάμαι το κόσμο που αγόρασε ήδη τις 980 4GB.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν υπάρχει περίπτωση οι 4GB κάρτες να μην είναι αρκετές για 1.5 χρόνο ακόμα..Απλά κλασικά θα σκάει και κανένας un-optimized τίτλος για να προωθήσουν τις 8GB εκδόσεις.Πάντως από ότι λέει, θα βγάλουν texture pack το οποίο θα έχει διαφορά από τα High, τώρα είναι ακριβώς το ίδιο High-Ultra. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Άκυρο, ειδα για τις κονσόλες delayed. Επειδή δεν μπόρεσα να δω βίντεο ακόμα, θα εχει και multi ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιο Νοέμβρη..Σε 4 μέρες βγαίνει.. Screenshots: http://www.gamereactor.dk/billeder/?textid=243264&id=1275164&sid=cd1da263a0004154beeb6b3385553973 Πολύ ωραίο φαίνεται, αν και οι screenshots πρέπει να 'ναι με τα High textures αφού το texture pack για Ultra δεν έχει βγει ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Ε ντάξει μωρέ, καλά είναι και με τα high, αρκεί να τρέχει άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Υπόψιν ότι υπαίτιες γι' αυτά τα υψηλά Vram requirements στα τελευταία γκέιμς είναι οι ''Next-gen'' κονσόλες διότι κάνουν port από μηχανήματα που έχουν unified memory. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Μήπως αναφέρεσαι στις RU εκδόσεις? Εκείνες τόσο πάνε. Όχι εννοω τις κανονικες εκδοσεις. Ο τιτλος δεν είναι region locked Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το παιχνίδι δεν είναι σωστά optimized, θα μας το φέρει ο θείος απλά. Εγώ εταιρίες που βγάζουν παιχνίδια στο PC απλά για να βγαίνουν και δεν τα προσέχουν καθόλου δεν έχω σκοπό να υποστηρίξω. Θα περιμένω να δω πρώτα να δω πως πάει στα περισσότερα pcs και θα πράξω αναλόγως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Μια χαρά θα 'ναι το παιχνίδι γενικά, έχω πίστη στην Monolith, αλλά θα φάνε τρελό κράξιμο αν οι κάτοχοι 4GB καρτών δεν μπορούν να ενεργοποιήσουν τα ultra textures. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Αν το παιχνίδι δεν είναι σωστά optimized, θα μας το φέρει ο θείος απλά. Εγώ εταιρίες που βγάζουν παιχνίδια στο PC απλά για να βγαίνουν και δεν τα προσέχουν καθόλου δεν έχω σκοπό να υποστηρίξω. Θα περιμένω να δω πρώτα να δω πως πάει στα περισσότερα pcs και θα πράξω αναλόγως. Τότε γιατί να στο φέρει ο θείος? Απλά το προσπερνάς αν κάτι δεν σου κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 ^ To αυτό. Αν ένα παιχνίδι μας χαλάει, τότε δεν ασχολούμαστε μαζί του. Εφόσον το "κατεβάσουμε" και το παίξουμε, τότε αυτομάτως δείχνουμε ότι το παιχνίδι είχε κάτι να μας προσφέρει. Όχι εννοω τις κανονικες εκδοσεις. Ο τιτλος δεν είναι region locked Thanks για την επισήμανση, αλλά το site απ'ότι είδα δεν είναι online shop, οπότε δύσκολο να ασχοληθώ μαζί του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα