Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυσπερα παιδια!Εχω ενα λαπτοπ(sony vaio VPCEE4E1E)του οποιου οι θερμοκρασιες της καρτας γραφικων του δεν φαινονται σε κανενα προγραμα...Εχω απελπιστει να δοκιμαζω προγραματα,αλλα μηδενικο αποτελεσμα...Αν υποψιαζεστε κατι θελω τα φωτα σας :-D

Δημοσ.

Στη δική μου περίπτωση έπρεπε να απενεργοποιήσω το ULPS από το registry.
Τρέξε το regedit.exe, πήγαινε στο path που δείχνει η φωτό και άλλαξε το value του enableULPS σε 0
Τσέκαρε κάθε αριθμημένο φάκελο γιατί πολλές φορές υπάρχει το ίδιο entry σε περισσότερους από έναν.

0gBSgmy.jpg

Δημοσ.

Απενεργοποιησα το ULPS οπως μου ειπες moxalis αλλα τιποτα...(εμενα μου ειχε εναν φακελο 0000).Τι αλλο μπορει να ειναι;(η καρτα του ειναι η hd 4250m,αν αυτο σας βοηθαει περισσοτερο)

Δημοσ.

Απενεργοποιησα το ULPS οπως μου ειπες moxalis αλλα τιποτα...(εμενα μου ειχε εναν φακελο 0000).Τι αλλο μπορει να ειναι;(η καρτα του ειναι η hd 4250m,αν αυτο σας βοηθαει περισσοτερο)

Μάλλον χαζή ερώτηση, αλλά για να είμαστε και σίγουροι.. Έκανες επανεκκίνηση πρώτα πριν τσεκάρεις θερμοκρασίες ξανά;

Δημοσ.

Απ' ότι είδα η 4250 είναι onboard gpu οπότε πολύ πιθανό να μην έχει ξεχωριστό σένσορα. Πολλές φορές σε προγράμματα τύπου HWmonitor η θερμοκρασία φαίνεται εκεί που λέει "chipset".

Π.χ. τα temps της δικιάς μου onboard τα δείχνει στην πρώτη σειρά.

0zNTvsT.jpg

Για να σιγουρευτείς ότι είναι αυτή, τρέξε κάτι gpu heavy να δεις πόσο θα ανέβουν.

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι η θερμοκρασια του chipset ανεβαινει αναλογα με την θερμοκρασια του επεξεργαστη(π.χ cpu 50C Chipset 45 και cpu 53 chipset 48C)...

Δημοσ.

Τρέξε κάτι που να χρησιμοποιήσει τη gpu σε full load (benchmark, παιχνίδι, κλπ) για να δεις. Αν πάλι έχει παρόμοιες θερμοκρασίες με τη cpu, παίζει και η περίπτωση να μην υποστηρίζει η mobo να κάνεις μόνιτορ τα temps. Ίσως κάποιος άλλος έχει καμιά ιδέα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...