Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μ' αρέσει η Samsung. Ειλικρινά!

Αντιγράφει λίγο από 'δω λίγο απο 'κει,

- 64bit από Apple αλλά σε octa επειδή μπορούμε,

- μεταλλικό σώμα από HTC για να μη μας τη λένε με τα πλαστικά,

- κυρτή οθόνη σαν την LG αλλά σε σχήμα Pringles και όχι μπανάνας (για να μη κάνει τραμπάλα στο τραπέζι),

- βάζουν μεγαλύτερη μπαταρία και κάμερα

και στο τέλος έχουμε ένα κινητό "όλα σε ένα"!

Πόσο γαμάτο μπορεί να είναι αυτό; Τα καλύτερα χαρακτηριστικά της αγοράς σε μία συσκευή, απλά.

Seriously, ξερεις σε ποιον ειναι ευγνωμων η apple για τους 64bit επεξεργαστες? Αν οχι, πανε ψαξε και μετα ελα να πεταξεις την μαλ***α σου.

Επισης, το galaxy round ανακοινωθηκε πιο πριν απο το g flex, αρα...... 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε κοίτα κάτι άτομα τσακώνονται για την Samsung και την Apple έ αυτό είναι πρωτοφανές στα χρονικά, αφού έζησα να το δω και αυτό μπορώ να λήξω ευχαριστημένος. 

• Like 1
Δημοσ.

Η μπαταρία καλή ακούγεται. Για τα υπόλοιπα θα δούμε όταν βγεί. Αν και πλέον τα φοβερά χαρακτηριστικά των νεων μοντέλων έχουν σταματήσει να είναι τόσο εντυπωσιακά. Απο κάποιο σημείο και πέρα τι να τα κάνεις;

Δημοσ.

Έλα ρε samsung, βγάλτο πιο γρήγορα γιατί δεν μπορώ να σχεδιάζω στον τετραπύρηνο υπολογιστή μου. Ουαου... τώρα τα renderings θα τελειώνουν σε χρόνο dt... Αμ το άλλο, τώρα το Battlefield 4 θα τρέχει μια χαρά...

Και με 16 mpixels θα εκτυπώνω πλέον τα gigaposters, εκεί για τη φάτσα του Hondos Center στην Ομόνοια...

Άντε και το 2015 θα έχουμε το μεθεπόμενο με την κωδική ονομασία SAMSUNG GALAXY STAR WARS... Άντε και καλά φωτόσπαθα...

Δημοσ.

Μια απλή ερώτηση... ποιός κατασκεύασε τους 64bitous επεξεργαστές της Apple... επειδή βλέπω οτι πολλοί μιλάτε για αντιγραφή. Και δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα.

H Samsung.

Δεν ξέρω αν ήταν διαφορετικό τμήμα από εκείνο που κατασκευάζει τα κινητά, πάντως σαν εταιρεία είναι η ίδια Samsung που ήταν μονίμως στα δικαστήρια με την Apple. Τροφή για σκέψη, για να καταλάβουν πολλοί που υποστηρίζουν φανατικά μερικές εταιρείες τι κόλπα marketing παίζουν. Και φυσικά δεν απευθύνομαι σε εσένα προσωπικά.

Seriously, ξερεις σε ποιον ειναι ευγνωμων η apple για τους 64bit επεξεργαστες? Αν οχι, πανε ψαξε και μετα ελα να πεταξεις την μαλ***α σου.

Επισης, το galaxy round ανακοινωθηκε πιο πριν απο το g flex, αρα...... 

Seriously ξέρω, διάβασε από πάνω^^. Όπως είναι ευγνώμων και στη Sony για τη κάμερα.

Το Galaxy Round ανακοινώθηκε μία εβδομάδα πριν το G Flex, δε νομίζω πως η LG πρόλαβε σε 1 βδομάδα να αντιγράψει τη Samsung, εξάλλου το πρώτο κινητό με καμπυλωτή οθόvη ήταν το Galaxy Nexus.

H "μαλ***α μου", όπως λες και εσύ είχε μια δόση χαβαλέ, λυπάμαι που δεν μπόρεσες να το κατανοήσεις.

Η Samsung είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των κινητών και έχει τη τεχνογνωσία να πρωτοτυπήσει, παρόλα αυτά όμως επιλέγει πάντα να ακολουθεί τους άλλους και να βγάζει κάτι παρόμοιο αλλά λίγο καλύτερο. Έχουν περάσει πολλά κινητά Samsung από τα χέρια μου, και τώρα S4 έχω, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα έιμαι αντικειμενικός. Τους τα έσκασα και αυτό μου δίνει όλο το δικαίωμα να τους κρίνω και όχι να τους υποστηρίζω φανατικά λες και είμαι μέτοχος.

Και κάτι τελευταίο για εσένα προσωπικά overpower. Δεν μου αρέσει η συμπεριφορά σου.

Στη τελική δε με ξέρεις για να μπορείς να χαρακτηρίζεις εμένα η αυτά που λέω.

Βρίσκεσαι σε ένα πολιτισμένο forum και όχι στο καφενείο της γειτονιάς σου.

Οφείλεις να συμμορφωθείς με τους κανόνες, αν έχεις κάποια απορία, διάβασε Link.png Site: εδώ .

Ευχαριστώ.

• Like 3
Δημοσ.

Θα προτιμούσα κυρτη με πλαστικο (μιας που είναι και τις μοδας ) και κανονικη με μεταλλικό. Αα επισης δεν εκανε αναφορα για το ξεκλείδωμα με βαση το ματι, λετε να μην το βαλει?? Όσο και αν μου αρεσουν τα κινητα με μεγαλες οθονες η σαμυ το εχει παραχεσει . Αντε να δουμε και τις τιμες των κινητων αν και θα κυμαίνονται στα περιπου 700-800

Δημοσ.
Μ' αρέσει η Samsung. Ειλικρινά!

Αντιγράφει λίγο από 'δω λίγο απο 'κει,

- 64bit από Apple αλλά σε octa επειδή μπορούμε,

- μεταλλικό σώμα από HTC για να μη μας τη λένε με τα πλαστικά,

- κυρτή οθόνη σαν την LG αλλά σε σχήμα Pringles και όχι μπανάνας (για να μη κάνει τραμπάλα στο τραπέζι),

- βάζουν μεγαλύτερη μπαταρία και κάμερα

και στο τέλος έχουμε ένα κινητό "όλα σε ένα"!

Πόσο γαμάτο μπορεί να είναι αυτό; Τα καλύτερα χαρακτηριστικά της αγοράς σε μία συσκευή, απλά.

Σωστος ο τύπος . Κι εμενα μου αρεσουν τα κινητά της σαμυ. Μονο που αυτο με την κυρτη οθονη ειναι λάθος. Πρωτα ανακοινώθηκε το round που σημαινει οτι το δούλευαν και μετα το gflex

Δημοσ.

πάμε και η άκυρη ερώτηση: σε κάτι τέτοιους χώρους όπως αυτος της φωτογραφίας ή τα περίπτερα στην ΔΕΘ αυτά τα αντικείμενα τα άσπρα (όπως αυτά που είναι στον αέρα ή το πάτωμα που είναι γυαλιστερό άσπρο και φαίνεται το ίδιο υλικό)......

Τι υλικό είναι;

Δημοσ.

και σας ρωταω ολους εγω.

8πυρηνοι επεξεργαστες.ΟΚ

4gb ram.oK

οθονες κυρτες ΟΚ.

ποιος χρειαζεται κατι τετοιο μου λετε?

δηλαδη δεν μπορεις να κανεις ανετα την δουλεια σου με ενα gs2-3? galaxy core?

μηπως λιγακι οι εταιρες βρισκουν καθε χρονο να τα τσεπωνουν λιγο και λιγακι?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...