JohnyFire Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 1ον, θελω snapdragon cpu. 2ον, θελω κανονικη οθονη οχι να εχω μια ..... στην τσεπη μου. 3ον, απο τα 13mp στα 16 ειναι σιγλονιστικη διαφορα τι λεμε τωρα. σε ( ) ειναι μια απο τα ιδια σχεδων απο s3 σε s4... και απο s4 σε s5.... ελεος. 1
vrwmiaris Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 και με το ΚΝΟΧ αντε να το ρουταρεις και να περασεις καστομ με τον exynos.....
Captain Nemo Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Έτσι και βάλουν αυτήν την μπαταρία θα τους ανάψω λαμπάδα το μόνο πρόβλημα με αυτήν την σχεδίαση είναι οτι θα λιμνάζουν τα νερά. 1
GBorb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 το σχεδιο να το βγαλει σε δυο εκδοσης μου θυμιζει iphone 5s & iphone 5c Οπα μεγαλε. Μην τα λες αυτα γιατι συντομα θα δουμε την Apple να κανει μηνυση για καταπατηση πατεντας.
sonyxp Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Οπα μεγαλε. Μην τα λες αυτα γιατι συντομα θα δουμε την Apple να κανει μηνυση για καταπατηση πατεντας. Έχει λεφτά ρε η Samsung και πλερώωω καλάαα! Έτσι έχουμε καταντήσει δυστυχώς!!! ότι δεν μπορούν να έχουν το κλέβουν οι μεγάλες εταιρίες... στα @ τους τα πρόστιμα που τρώνε! ούτε για σοκοφρέτα δεν φτάνει το ποσό που πληρώνουν... αναφέρομαι κυρίως στην Microsoft. Δεν είμαι καθόλου Microsoft Hater αντιθέτως μου αρέσει που το κάνει κιόλας (ενταξ, λίγο μαζοχιστικό αυτό αλλά αφού έχει τα λεφτά καλά κάνει...)
evo92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 @speedman_26 εμένα μου θυμίζει ότι απλα θα βγει σε δυο εκδόσεις.
mikelamar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Απο fail σε fail_ Sent from my iPhone using Insomnia
Captain Nemo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Απο fail σε fail_ Sent from my iPhone using Insomnia Μήπως είσαι λίγο fail 6
NickTG Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Απο fail σε fail_ Sent from my iPhone using Insomnia Άστα να πάνε. Στα πρόθυρα είναι να κλείσει. Άσε που δεν πουλάει καθόλου. 4
evo92 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ειδικά αυτο το 5s έχω βαρεθεί να το βλεπω, έλεος! Αντε κανα μεταχειρισμένο iPhone 5 400€ κ πολύ σας είναι. Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε πως περνάνε στο iPhone τραγούδια. Σκέψου πόσο ασχετος είναι,κάποιος που περνάει,iphone κ,δν,ξέρει,τ,itunes! 1
nektarios_rs Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μ' αρέσει η Samsung. Ειλικρινά! Αντιγράφει λίγο από 'δω λίγο απο 'κει, - 64bit από Apple αλλά σε octa επειδή μπορούμε, - μεταλλικό σώμα από HTC για να μη μας τη λένε με τα πλαστικά, - κυρτή οθόνη σαν την LG αλλά σε σχήμα Pringles και όχι μπανάνας (για να μη κάνει τραμπάλα στο τραπέζι), - βάζουν μεγαλύτερη μπαταρία και κάμερα και στο τέλος έχουμε ένα κινητό "όλα σε ένα"! Πόσο γαμάτο μπορεί να είναι αυτό; Τα καλύτερα χαρακτηριστικά της αγοράς σε μία συσκευή, απλά. 3
Grey Warden Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μ' αρέσει η Samsung. Ειλικρινά! Αντιγράφει λίγο από 'δω λίγο απο 'κει, - 64bit από Apple αλλά σε octa επειδή μπορούμε, - μεταλλικό σώμα από HTC για να μη μας τη λένε με τα πλαστικά, - κυρτή οθόνη σαν την LG αλλά σε σχήμα Pringles και όχι μπανάνας (για να μη κάνει τραμπάλα στο τραπέζι), - βάζουν μεγαλύτερη μπαταρία και κάμερα και στο τέλος έχουμε ένα κινητό "όλα σε ένα"! Πόσο γαμάτο μπορεί να είναι αυτό; Τα καλύτερα χαρακτηριστικά της αγοράς σε μία συσκευή, απλά. Μια απλή ερώτηση... ποιός κατασκεύασε τους 64bitous επεξεργαστές της Apple... επειδή βλέπω οτι πολλοί μιλάτε για αντιγραφή. Και δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα. 1
ChimairaX Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Απο fail σε fail_ Sent from my iPhone using Insomnia Η υπογραφή σου σε πρόδωσε κι αυτό ήταν ακόμα μεγαλύτερο fail. Αποδεχτείτε το ή όχι τα κινητά είναι τεχνολογία και προχωράνε. Αποδεχτείτε ό,τι καινούρια μαλακία βγάλουν, κι άμα γουστάρετε πάρτε τα, άμα όχι αφήστε τα για τους λεφτάδες.
Agnwstos_X Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Οι μπαταριες δεν εχουνε αυτονομια, αλλα χωρητικοτητα, που διαμορφωνει την αυτονομια της συσκευης. Να προσεχουμε λιγο και τι γραφουμε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα