Προς το περιεχόμενο

philips - lg - samsung ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα λεφτά και στο μέγεθος που εχεις επιλέξει η δικη μου πρόταση ειναι η Samsung UE40F6320.

Την βρίσκεις στα 559€ σε μαγαζιά λιανικής.

Ειναι διπύρηνη με μια απο τις καλύτερες πλατφόρμες για smart, καθως εχει πολλές εφαρμογές, καλη συνδεσιμότητα, συμβατότητα με mouse - keyboard απο πλειοψηφία consumer pc εταιριών (αρα και φθηνών), καλη ποιότητα εικόνας και εξαιρετικό media player.

Για να επιλέξεις σωστότερα πρεπει να δεις απο κοντά τις πλατφόρμες smart της εκάστοτε εταιρίας ωστε να επιλέξεις. κατ εμέ θεωρώ τις Samsung, LG και πρόσφατα panasonic απο τις πιο ευχρηστες. Και η philips δεν τα πάει άσχημα εκει αλλα δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη η συνεργασία της με την Κινεζική PTV. Να περάσει λιγος καιρός ακομα και βλέπουμε. μπορει και να αλλάξουν τα δεδομένα το 2014. Σε μια παρουσίαση τους στο intercontinental είδα ''ενδιαφέροντα'' πράγματα...

Γενικά πάντως η άποψη μου πέραν της δικιάς σου εινα οτι στα 4 μέτρα το 40 αρι ειναι.....λίγο.. Στα 3 άπλα κάλο.

Δημοσ.

Γενικά πάντως η άποψη μου πέραν της δικιάς σου εινα οτι στα 4 μέτρα το 40 αρι ειναι.....λίγο..

Εως πολύ λίγο, θα' λεγα.

Δημοσ.

Ακουσα οτι υπαρχουν τηλεορασεις οπου δεν χρειαζεται να ειναι σμαρτ για να μπουν στο τοπικο δικτυο ωστε να στιμαρω και ταινιες. να παιρνουν καλωδιο δικτυου κανονικα . ισχυει αυτο; ξερουμε καποιο μοντελο;

Δημοσ.

Ναι ομως η F6100 δεν εχει ethernet. Η ΕΗ6030 είχε....

Η 6030 ηταν και full array led η 6100 ειναι edge lit led.

Στα χαρτιά ίδιες ειναι αλλά εκ βαθέως οχι.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ομως η F6100 δεν εχει ethernet. Η ΕΗ6030 είχε....

Η 6030 ηταν και full array led η 6100 ειναι edge lit led.

Στα χαρτιά ίδιες ειναι αλλά εκ βαθέως οχι.

Για full array vs edge lit το γνώριζα.

Αλλά ήμαρτον δεν το ήξερα ότι δεν έχει ethernet. Βασικά το είχα τόσο σίγουρο που ποτέ δεν πήγε το μάτι μου σε σελίδες με τα specs. Και σε μαγαζιά δηλαδή που έχω σκαλώσει 5-6 φορές σ' αυτήν, ούτε καν...

Πωπω μλκια. Αυτό είναι από μόνο του λόγος να μην την προτιμούσα. Προσωπικά χρησιμοποιώ πολύ το ethernet.

Δημοσ.

Βασικά το είχα τόσο σίγουρο που ποτέ δεν πήγε το μάτι μου σε σελίδες με τα specs.

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...