Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει αν θελεις να το παρουμε αντικειμενικα τοτε θα ποσταρω και εγω την λιστα με τα 10 καλυτερα παιχνιδια για pc συμφωνα με το metacritic και θα σου πω παιξτα και ελα ξαναποσταρε.Τι νοημα εχει αυτο?

Ο μεσος gamer λοιπον συμφωνα παντα με την λογικη σου αν παιξει τα παιχνιδια που λες τοτε θα τα βαλει στην λιστα.Ετσι λοιπον στην ιδια λιστα θα επρεπε να βαλεις και τα υπολοιπα του τοπ-10 για homework

Επεξ/σία από stavros88
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ, άλλο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάντα υπάρχει κάποιος που θα ανάψει το φιτίλι....μια χαρά δεν είχα ακουστεί τίποτα 4 σελίδες γιατί ντε και καλά πρέπει κάποιος να περάσει τα δικά του (θέλω- μου αρέσει) σαν γενική άποψη.

Φίλος στην έχουν πέσει 2 και αν μετρήσεις και εμένα 3ης άρα κάπως λάθος το διατύπωσες για να λένε κάτι τα παιδιά πάνω. ( δεν το κιόλας ):

''Όλοι όσοι ποστάρατε ως τώρα, πάρτε ασκησούλα για το σπίτι:

Τερματίστε Planescape: TormentBaldur's Gate Trilogy και το πρώτο Fallout. Κι έπειτα ελάτε να ξαναποστάρετε τη λίστα με τα Top 10 Games. ''

και να σου πω και κάτι στον καθένα άρεσε κάτι γιατί έτσι ! πώς να το κάνουμε μπορεί να ήταν χαλαρός και ωραίος εκείνη την εποχή , μπορεί να γούσταρε να παίζει ώρες με το pc με αποτέλεσμα να του έχει κάτσει καλύτερα σαν ανάμνηση και ότι άλλο.

Σαν πρόταση δεν νομίζω να έχει κανένας θέμα σαν υπόδειξη όμως?  έτσι φαίνεται.

Δημοσ.

Είτε εγώ δεν μιλάω σωστά τα ελληνικά, είτε εσύ δεν τα κατανοείς καλά. Δεν βρίσκω άλλο λόγο να βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα.

υ. :)

Δεν ξέρω για ελληνικά γενικότερα,αλλά σίγουρα αγνοείς την έννοια της λέξεως "αντικειμενικό" και την διαφορά αυτής από τη λέξη "υποκειμενικό".

Εφόσον ισχύει αυτό,δεν βλέπω τον λόγο να συνεχίσω να διαφωνώ μαζί σου άσκοπα και να γεμίζει το φόρουμ με σπαμ.

Ότι είχα να γράψω το έγραψα.

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ, άλλο δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάντα υπάρχει κάποιος που θα ανάψει το φιτίλι....μια χαρά δεν είχα ακουστεί τίποτα 4 σελίδες γιατί ντε και καλά πρέπει κάποιος να περάσει τα δικά του (θέλω- μου αρέσει) σαν γενική άποψη.

Φίλος στην έχουν πέσει 2 και αν μετρήσεις και εμένα 3ης άρα κάπως λάθος το διατύπωσες για να λένε κάτι τα παιδιά πάνω. ( δεν το κιόλας ):

''Όλοι όσοι ποστάρατε ως τώρα, πάρτε ασκησούλα για το σπίτι:

Τερματίστε Planescape: TormentBaldur's Gate Trilogy και το πρώτο Fallout. Κι έπειτα ελάτε να ξαναποστάρετε τη λίστα με τα Top 10 Games. ''

και να σου πω και κάτι στον καθένα άρεσε κάτι γιατί έτσι ! πώς να το κάνουμε μπορεί να ήταν χαλαρός και ωραίος εκείνη την εποχή , μπορεί να γούσταρε να παίζει ώρες με το pc με αποτέλεσμα να του έχει κάτσει καλύτερα σαν ανάμνηση και ότι άλλο.

Σαν πρόταση δεν νομίζω να έχει κανένας θέμα σαν υπόδειξη όμως?  έτσι φαίνεται.

Στο αρχικό ποστ ο TS αναφέρει μεταξύ άλλων:

Με ένα πρόχειρο search δεν βρήκα κάποιο παρόμοιο νήμα, οπότε σκεφτόμουν να κάνω ένα θεματάκι όπου ο καθένας θα παραθέσει τα δικά του 10 καλύτερα pc games όλων των εποχών. Εκτός από το πιθανό debate ίσως κάποιοι πάρουν ιδέες για μερικά ξεχασμένα διαμάντια από τα παλία ή και απλώς προτάσεις ποιοτικών παιχνιδιών που μπορούν να τσεκάρουν... (μιας και τα θέματα που ζητούν προτάσεις για καλά παιχνίδια κάποιου είδους δεν εκλίπουν από το φόρουμ)

Άρα και το debate είναι on-topic και οι «υποδείξεις» όπως αναφέρεις. Η υποκειμενική μου άποψη, λοιπόν, είναι ότι πριν κάποιος ποστάρει μία λίστα με τα καλύτερα παιχνίδια ever, οφείλει να έχει παίξει κάποια από τα παιχνίδια που θεωρούνται καλύτερα παιχνίδια ever από την πλειοψηφία και άρα αποκτούν μία «αντικειμενικότητα» ως προς την καλυτερότητά τους.

Ωστόσο αφού θεωρείς ότι «πάω να ανάψω φυτίλια» (που δεν έχω τέτοια πρόθεση, ειλικρινά) και αφού ο φίλος από κάτω θεωρεί ότι έχω μπλέξει το υποκειμενικό με το αντικειμενικό, no harm done, τέλος κι από μένα.

Συνεχίστε με τις λίστες σας και sorry για την παραφωνία που δημιούργησα στο topic. :)

Δημοσ.

Αν δεν ειχες τετοια προθεση δεν θα εγραφες για "ασκησουλες για το σπιτι" λες και αυτοι που γραφουν εδω ειναι ασχετοι επειδη δεν εχουν παιξει το χ παιχνιδι.

Δημοσ.

Προσωπικά αγαπημένα :

10)Icewind Dale 1

9)Football Manager 2012

8)Neverwinter Nights 2

7)Fifa 2002

6)Counterstrike 1.6

5)Fallout 1

4)Syberia

3)Dota 1,2

2)GTA III

1)Fallout 2

Δημοσ.

Ξεκινάμε με Elite και Alien 8 για Amstrad  :-D

Πάμε, λοιπόν (όχι απαραίτητα σε σειρά κατάταξης):

1) IL2 Sturmovik: Καταπληκτικός πολεμικός προσομοιωτής πτήσεων - πολύ μπροστά απ' την εποχή του. Έχω φάει δέκα χρόνια από την ζωή μου σε αυτόν, και άπειρες ώρες παιχνιδιού online με μια από τις φανατικότερες διαδικτυακές κοινότητες.

2) Civilization series: JOMT syndrome. Άπειρες ώρες και πάλι σε ένα παιχνίδι που το βαριέμαι, το ξαναρχίζω και τανάπαλιν.

3) Football manager series: Άλλο ένα παιχνίδι που μπορεί να σε κρατήσει για άπειρες ώρες στην οθόνη.

4) Max Payne 3: Το παίζω αυτή την περίοδο και είμαι εντυπωσιασμένος από την ποιότητά του σε όλα τα επίπεδα. Σαν να βλέπω μια ταινία, με διάλειμμα για πασατέμπο - sorry, για shooting εννοούσα. Είμαι στα μέσα της ιστορίας και πρέπει να έχω μειώσει ήδη τον πληθυσμό της Βραζιλίας κατά 1-2%, τί άλλο να πώ  :-D

5) Resident Evil (το πρώτο): Να το παίζεις μεταμεσονύχτια και να τα κάνεις πάνω σου όταν στην πέφτει ο boss.

6) Company of Heroes: Το καλύτερο RTS κατ' εμέ, με διάρκεια ζωής ασύλληπτη για τα δεδομένα της βιομηχανίας και του genre ειδικότερα.

7) Red Orchestra/Rising Storm: Το καλύτερο FPS που έχω παίξει.  

8) Wargame European Escalation/AirLand Battle: Το καλύτερο RTS μετά το COH. Έχει βάθος και μπορεί να προσφέρει άπειρες ώρες παιχνιδιού.

9) Chessmaster Grandmaster Edition: Μου αρέσει το σκάκι, και είναι το πιό "όμορφο" σκάκι που έχω παίξει στον Η/Υ μου.

10) XCOM: Enemy Unknown/Within: Με έκανε να ευχαριστηθώ το PC gaming σαν να ήμουν παιδί. Μεγάλη η ικανοποίηση όταν το τελείωσα. Στην τελευταία μάχη "χάθηκε" η αγαπημένη μου πολεμίστρια που την είχα από την πρώτη αποστολή - στεναχωρήθηκα για πρώτη φορά εδώ και χρόνια για game χαρακτήρα που πέθανε στην μάχη, αλλά από την άλλη δεν έκανα ένα load στο τελευταίο save, νιώθοντας ότι ταιριάζει στην επική μάχη να χαθεί ο καλύτερος πολεμιστής σου!

Σίγουρα υπάρχουν και άλλα που τα ξεχνάω, αλλά αυτή η λίστα είναι ό,τι πιο αξιοπρεπές μπορούσα να σκεφτώ αυτή τη στιγμή.

• Like 1
Δημοσ.

Με τυχαία σειρά.

1 - Thief 1+2  ( έγραψε ιστορία, δημιούργησε νέο είδος θα λέγαμε, τα first person sneakers )

2 - Doom 1+2

3 - Duke Nukem 3d

4 - Age of Empires 2: The Conquerors

5 - Half Life Series

6 - The Elder Scroll Series

7 - Unreal Tournament 1999 ( EPIC )

8 - Deus Ex 1  

9 - Worms

10 - Medal of Honor Allied Assault + exp

Δημοσ.

Από το 1ο στο 10ο έχουμε και λέμε:

1) Call Of Duty 4

2) GTA San Andreas

3) Call Of Duty 2

4) Counter Strike Source

5) Counter Strike 1.6

6) Counter Strike Global Offensive

7) Rise Of Nations Gold

8) Left 4 Dead 2

9) Star Wars Battlefront 2

10) Battlefield 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...