xavier Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 βασικα ειχα ψιλοδει το τιτλο του τοπικ και το σκεφτομουν χωρις να προσεξω το περιορισμο pc games. και θα γραψω τη λιστα μου χωρις να το πολυπολογιζω σε τυχαια σειρα. 1. baldurs gate 2 2. ff vii 3. street fighter 2 (arcade) 4. ultima ix 5. grim fandago 6. match day 2 (amstrad 6128) 7. demon souls (ps3) 8. pes (ps2-pc-ps3) 9. vampire-bloodlines 10. zelda - ocarina of time(n64) αν ηταν pc only λιστα kotor,jade empire, nomad soul, max payne, gothic series, caesar 3,homm3, planescape torment
Weiss Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Σε τυχαια σειρα οπως μου ηρθαν στο μυαλο. 1. Sanitarium (αξεπεραστο σαν ατμοσφαιρα ακομα και μετα απο τοσα χρονια) 2. Κotor 1&2 3.Monkey Island 1,2,3 4.Quake 1,2,3 5.Halflife, Οpposing Force, Blue Shift 6.Medal of Honor Alied Assault 7.Seriοus Sam 1,2 8.Star Wars Rebel Assault 2 9.Diablo 2 10.Unreal Tournament 1
thanasismen76 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Top 11 αγαπημενα και απειροπαιγμενα σε τυχαια σειρα : 1) Championship Manager 2001-2002 (με Data Updates κατα καιρους αλλα κορυφαιο save με Skalidis,Tsigalko,Tobros,Kalogeras κτλ,οποιος το εχει λιωσει θα καταλαβει) 2) Diablo 2 + Lord Of Destruction ( Barbarian και Paladin οι αγαπημενοι) 3) Civilization 3 ( Alexander the Greek εννοειται και απειρα ICBM σε καθε πολη) 4) Half Life + Opposing Force (.357 Magnum Revolver και impulse 101 στη κονσολα για απειρες σφαιρες) 5) Age Of Empires 2 + Conquerors Expansion ( Απλα αξεπεραστα γραφικα και gameplay για την εποχη του) 6) Mafia 2 (Απιστευτο Story και αποστολες μαζι με Jimmy's Vendetta και Joe's Adventures) 7) Tomb Raider 2 ( Επισης αψογα γραφικα στην 3dfx Voodoo 3 3000) 8) Unreal Tournament ( Aνελεητο Multiplayer με Redeemer και Monster Kill) 9α) Dracula 1 + 2 ( Φανταστικοι γριφοι ) 9β) Amerzone (Στην ιδια λογικη με τα Dracula - Benoit Sokal και Microids ευχαριστουμε) 10) Pes 4 - PES 2011(Greek League Patch) Tα 2 καλυτερα της σειρας κατ'εμε 11) Τελευταιο αλλα οχι καταιδρωμενο(μεγαλη αγαπη μιλαμε).....Dink Smallwood... 1
Simewn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Έκανα οτι μπορούσα: Rome: Total War IFlashbackTetrisMyst/Riven/URUBaldur's Gate 2PortalManiac Mansion/Monkey Island/Grim FandangoElite/Frontier ElitePrivateer/FreelancerUFO: Enemy UnknownDuneSilent HillCivilization/ColonizationSWOS
Geosim79 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Τόσα συναισθήματα μαζεμένα σε μια ιστορία.... διαχρονικά μαγικό.... το καλύτερο RPG στο σύμπαν του SW
mtifosi Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Με τυχαια σειρα : Tomb Raider 2 Tomb Raider 2013 COD Modern Warfare 2 GTA 4 Crysis Far Cry Witcher 2 Bioshock Assasin Creed 2 Max Payne
maxdore217 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Χρόνια πολλά σε όλους να δώσω και εγώ μια λίστα Χωρίς να είμαι σίγουρος ότι είναι όλα pc games (π.χ to silent hill) και χωρίς να τα έχω βάλει σε κάποια σειρά : [ Bioshock 1 - Silent Hill 1 - (Resident Evil 1 και Resident Evil 4) - (Tomb Raider 2 καιTomb Raider 1) - fear 1 - metal gear solid 1 - devil may cry 3 - Doom 3 - walking dead - dead space 1] Γιατί αυτά (?) : Τα περισσότερα μου άρεσαν γιατί ήταν πρωτότυπα, οπότε μέχρι εκείνη την στιγμή δεν είχες δει κάτι αντίστοιχο. Το Τomp Raider 2 είχα καλύτερα τοπία και και ήταν γενικά πολύ εντυπωσιακό οπότε μου άρεσε λίγο περισσότερο απ το 1 . Tο R.E. 4 για μένα είναι εξαιρετικό ( βέβαια όχι πρωτότυπο) αλλά είναι το τελευταίο αξιόλογο R.E. Το devil may cry 3 μου φάνηκε καλύτερο απ το 2 το 1 δεν το έχω δει για να κρίνω! Στην περίπτωση του doom 3 είχα βουίξει ο τόπος! Έκανα και μια κλεψιά έβαλα και διπλούς τίτλους σε μερικά αλλά δεν μπορείς να παραλήψεις κάποιον οπότε είναι τοπ 12! Η λίστα θα μπορούσε να ήταν διαφορετική αλλά έβαλα παιχνίδια που παίζει κάποιος μόνος του και όχι με παρέα μαζί οπότε θα μπορούσα να είχα βάλει Need for Speed Most Wanted , pro evolution soccer 6, gran turismo 1, tekken 3, Left 4 Dead, κ.α και να έβγαζα τοπ 30 πάνω κάτω Άσχετο αλλά διάβασα και για το Dino Crisis ( πολύ καλό και αυτό θυμάμαι ) αλλά το αφήνω εκτός τοπ 10! 1
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2013 Όλοι όσοι ποστάρατε ως τώρα, πάρτε ασκησούλα για το σπίτι: Τερματίστε Planescape: Torment, Baldur's Gate Trilogy και το πρώτο Fallout. Κι έπειτα ελάτε να ξαναποστάρετε τη λίστα με τα Top 10 Games.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 BATMAN ARKHAM CITY NEED FOR SPEED MOST WANTED 2005 COD MODERN WARFARE 2 LEFT FOR DEAD 2 GTA IV
LongTom Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Όλοι όσοι ποστάρατε ως τώρα, πάρτε ασκησούλα για το σπίτι: Τερματίστε Planescape: Torment, Baldur's Gate Trilogy και το πρώτο Fallout. Κι έπειτα ελάτε να ξαναποστάρετε τη λίστα με τα Top 10 Games. Υπάρχει λόγος που είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα. Ότι γουστάρεις εσύ δεν είναι de facto ότι γουστάρουν και οι άλλοι...
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Υπάρχει λόγος που είναι καθαρά υποκειμενικό το θέμα. Ότι γουστάρεις εσύ δεν είναι de facto ότι γουστάρουν και οι άλλοι... Η υποκειμενική μου άποψη είναι ότι εάν κάποιος δεν κάνει εμετό παίζοντας φιλοσοφημένα old-school party-based RPG's και παίξει Planescape: Torment, στην εξαιρετική περίπτωση που δεν θα το θεωρήσει το καλύτερο παιχνίδι ever, τότε είναι εντελώς απίθανο να μην το βάλει στα δέκα καλύτερα τουλάχιστον. Κάτι παρεμφερές ισχύει για το BGT και το Fallout και είμαι κατά 99% σίγουρος ότι οι περισσότεροι σε αυτό το topic (και οι περισσότεροι τωρινοί pc-gamers εν γένει) δεν έχουν παίξει ποτέ κάποιο από αυτά τα games. Για αυτό λέω ας παίξουν πρώτα αυτά τα games και μετά ας τσεκάρουν ξανά το Top 10 τους. Ευτυχώς, υπάρχουν πλείστες Top XX λίστες που επιβεβαιώνουν με αντικειμενικά κριτήρια την υποκειμενική μου άποψη. Ελπίζω να σε κάλυψα.
LongTom Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Η υποκειμενική μου άποψη είναι ότι εάν κάποιος δεν κάνει εμετό παίζοντας φιλοσοφημένα old-school party-based RPG's και παίξει Planescape: Torment, στην εξαιρετική περίπτωση που δεν θα το θεωρήσει το καλύτερο παιχνίδι ever, τότε είναι εντελώς απίθανο να μην το βάλει στα δέκα καλύτερα τουλάχιστον. Κάτι παρεμφερές ισχύει για το BGT και το Fallout και είμαι κατά 99% σίγουρος ότι οι περισσότεροι σε αυτό το topic (και οι περισσότεροι τωρινοί pc-gamers εν γένει) δεν έχουν παίξει ποτέ κάποιο από αυτά τα games. Για αυτό λέω ας παίξουν πρώτα αυτά τα games και μετά ας τσεκάρουν ξανά το Top 10 τους. Ευτυχώς, υπάρχουν πλείστες Top XX λίστες που επιβεβαιώνουν με αντικειμενικά κριτήρια την υποκειμενική μου άποψη. Ελπίζω να σε κάλυψα. Λίστες τοπ που έχουν αντικειμενικά κριτήρια; Από πότε οι απόψεις των reviewers είναι αντικειμενικά κριτήρια; Γιατί όσες τέτοιες λίστες ξέρω είναι γραμμένες από κάποιον "έμπειρο" ή υπάλληλο κάποιου σάιτ-περιοδικού. Το ίδιο βέβαια ισχύει για τα "καλύτερα" βιβλία,ταινίες κ.ο.κ. Για το θέμα το τι άποψη έχει κάποιος είναι, όπως είπα, τελείως υποκειμενικό.Το ότι εσύ θεωρείς κάτι καλό δεν σημαίνει ότι όλοι το θεωρούν καλό,ειδάλλως απλά τσουβαλιάζεις. Επίσης πως ξέρεις τι έχει παίξει ποιος; Δεν είναι τουλάχιστον γενικότητες να βάζεις ποσοστά; Προσωπικά με είχε αρέσει πολύ το BG(τώρα πια,όπως είπα δεν θα άντεχα να το παίξω),το Torment πολύ πολύ λιγότερο(περισσότερο αδιάφορο με άφησε) και τα fallout1&2 τότε δεν με είχαν κάνει εντύπωση(ίσως γιατί ήμουν σε άλλη φάση). Είμαι στο 1% ή απλά δεν ξέρω τι γράφω; Τέλος στο αρχικό σου ποστ πουθενά δεν ξεκαθάρισες ότι εννοούσες τους φανατικούς με τα rpg,ξέρω άτομα που απεχθάνονται τα rpg και δεν έχουν στα καλύτερα,δια αυτούς πάντα,παιχνίδια ούτε ένα RPG. Όπως είπα γούστα είναι τούτα,διαφωνούμε,αλλά δεν τσουβαλιάζουμε.
polonos1313 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 1) Clive Barker's Undying (στορυ,ατμόσφαιρα ,μουσική απίστευτα για την εποχή του) 2) Syberia (απλά μαγικό ,πρώτη φορά κόλλησα έτσι με adventure) 3) Mass Effect (όλα) (Δεν χρειάζεται να πω τίποτα για αυτό το έπος) 4) Fable The Lost Chapters (μαγικό στόρυ) 5) Max Payne 1&2 6) The Witcher 7) Metro 2033 (οτι πιο ατμοσφαιρικό έχω παίξει) 8) Mafia 9) Splinter Cell (1,2,3) 10) The Elder Scrolls V : Skyrim (με full mods) (Τι να πρωτο πω.....)
stavros88 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Όλοι όσοι ποστάρατε ως τώρα, πάρτε ασκησούλα για το σπίτι: Τερματίστε Planescape: Torment, Baldur's Gate Trilogy και το πρώτο Fallout. Κι έπειτα ελάτε να ξαναποστάρετε τη λίστα με τα Top 10 Games. Γιατι μενεις μονο σε 3???Πες μου ολη την δεκαδα να μην καθομαι να σκεφτομαι τσαμπα
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2013 Είτε εγώ δεν μιλάω σωστά τα ελληνικά, είτε εσύ δεν τα κατανοείς καλά. Δεν βρίσκω άλλο λόγο να βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα. Λίστες τοπ που έχουν αντικειμενικά κριτήρια; Από πότε οι απόψεις των reviewers είναι αντικειμενικά κριτήρια; Γιατί όσες τέτοιες λίστες ξέρω είναι γραμμένες από κάποιον "έμπειρο" ή υπάλληλο κάποιου σάιτ-περιοδικού. Το ίδιο βέβαια ισχύει για τα "καλύτερα" βιβλία,ταινίες κ.ο.κ. Για το θέμα το τι άποψη έχει κάποιος είναι, όπως είπα, τελείως υποκειμενικό.Το ότι εσύ θεωρείς κάτι καλό δεν σημαίνει ότι όλοι το θεωρούν καλό,ειδάλλως απλά τσουβαλιάζεις. Υπάρχουν και λίστες που βγαίνουν από χρήστες. Δεν μίλησα για reviewers. Εντελώς ενδεικτικά το PS:T στις βαθμολογίες χρηστών του metacritic είναι από τους ελάχιστους τίτλους που παίρνουν 9,5. Όταν η άποψη των πολλών συγκλίνει τότε μπορούμε να θεωρήσουμε αυτή την άποψη αντικειμενική, όχι; Π.χ. η Αντζελίνα Τζολί αρέσει στους περισσότερους άντρες, άρα είναι αντικειμενικά όμορφη. Επίσης πως ξέρεις τι έχει παίξει ποιος; Δεν είναι τουλάχιστον γενικότητες να βάζεις ποσοστά; Προσωπικά με είχε αρέσει πολύ το BG(τώρα πια,όπως είπα δεν θα άντεχα να το παίξω),το Torment πολύ πολύ λιγότερο(περισσότερο αδιάφορο με άφησε) και τα fallout1&2 τότε δεν με είχαν κάνει εντύπωση(ίσως γιατί ήμουν σε άλλη φάση). Είμαι στο 1% ή απλά δεν ξέρω τι γράφω; Εδώ ξεκινούν τα προβλήματα κατανόησης. Είπα «είμαι 99% σίγουρος ότι οι περισσότεροι δεν έχουν παίξει τα XYZ games» και όχι ότι «το 99% δεν έχει παίξει τα XYZ games». Επίσης, μίλησα και για τους τωρινούς gamers. Άποψή μου, είναι ότι οι περισσότεροι (λιγότεροι από το 99%, αλλά σίγουρα πλειοψηφία) δεν έχουν παίξει Fallout, BG και PST, αφού είναι παιχνίδια του 1997, 1998 και 1999 αντίστοιχα. Διαφωνείς; Επίσης, δεν μίλησα προσωπικά για σένα. Τέλος στο αρχικό σου ποστ πουθενά δεν ξεκαθάρισες ότι εννοούσες τους φανατικούς με τα rpg,ξέρω άτομα που απεχθάνονται τα rpg και δεν έχουν στα καλύτερα,δια αυτούς πάντα,παιχνίδια ούτε ένα RPG. Όπως είπα γούστα είναι τούτα,διαφωνούμε,αλλά δεν τσουβαλιάζουμε. Και πάλι διακρίνω πρόβλημα κατανόησης. Δεν μίλησα για τους «φανατικούς RPGάδες», αλλά για «όσους δεν κάνουν εμετό» με το συγκεκριμένο είδος. Απέχει αυτό που λες με αυτό που είπα έγω. Μιλάω για τον μέσο gamer που παίζει τα πάντα και δεν σιχαίνεται κάποιο συγκεκριμένο είδος. Γιατι μενεις μονο σε 3???Πες μου ολη την δεκαδα να μην καθομαι να σκεφτομαι τσαμπα Σε παραπέμπω στις προηγούμενες απαντήσεις μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα