Super Moderators Snoob Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Χωρίς σειρά, πλην του πρώτου: UFO: Enemy Unknown. Απλά έπος. Ξύπνημα από τα ξημερώματα για να προλάβω μία αποστολή πριν τη σχολή και η αξέχαστη σκηνή που κάθισα στην Αγγελάκη και έπαιξα μέσα στο κατάστημα από όπου το είχα αγοράσει, για να πειστεί ο πατέρας του ιδιοκτήτη ότι είχε πρόβλημα στην πρώτη αποστολή σε βάση των εξωγήινων. Τη δισκέτα με το demo την έχω φυλαγμένη. Panzer General: Εξαιρετικό παιχνίδι στρατηγικής, όπου ξεκινούσες από την εισβολή στην Πολωνία και αν τα πήγαινες εξαιρετικά κατέληγες να εισβάλεις στις ΗΠΑ. Αξεπέραστος συνδυασμός ευκολίας προσέγγισης των μηχανισμών και απαιτητικών αποστολών. Αν άρχιζες τα καουμποϊλίκια, ήταν ικανά να σε ρημάξουν ακόμη και τα άρματα μάχης των Πολωνών στο δεύτερο μόλις σενάριο. Sid Meier's Pirates! Ατελείωτες ώρες αφιερωμένες σε αυτό το πανέξυπνο παιχνίδι "προσομοίωσης" της καριέρας ενός πειρατή στην Καραϊβική, πριν γίνουν μόδα με τις ταινίες. Πολλοί προσπάθησαν να το μιμηθούν, κανείς δεν τα κατάφερε. Συμπαθητικό το remake της Firaxis, αξέχαστο το πρώτο, ξεκινήσαμε σε Amstrad και λιώναμε μέχρι και φοιτητές, στον σούπερ πυρηνικό 486 του κολλητού. Shogun: Total War. Το πρώτο και κορυφαίο -για μένα- της σειράς. Ο ήχος που έκαναν τα πιόνια όπως "έπεφταν" στο στρατηγικό χάρτη έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μου. O μόνος τίτλος της σειράς όπου η κατάκτηση όλου του χάρτη είχε ιστορική βάση. Vampire: The Masquerade, Bloodlines: Εξαιρετική ιδέα, όμορφα εκτελεσμένη με πολλές αξέχαστες σκηνές, από το "ξύπνημα" μέχρι τις νυχτερινές -φυσικά- περιπλανήσεις σε αποβάθρες και ερειπωμένα σπίτια. Επικό rpg και ένα ταξίδι στον κόσμο των βαμπίρ με πολύ ευαισθησία και χιούμορ. Mass Effect 2: Το καλύτερο της τριλογίας -με διαφορά- και μερικές από τις πιο όμορφες ιστορίες σε sci-fi κόσμο, πριν τα κάνουν μαντάρα στο 3. Είχες την αίσθηση πως είχες πίσω σου μια ολόκληρη, ζωντανή ομάδα. Η τελευταία αποστολή είναι από τις πιο καλές που έχω δει. Space Rangers 2: Dominators Και μόνο ότι ανέχτηκα το (μέτριο) RTS κομμάτι του για να απολαύσω τις υπέροχες μάχες στο διάστημα και τα εξαιρετικά text adventures του, κάτι σημαίνει για μένα. Κυκλοφόρησε πρόσφατα η "hd" έκδοση, με ακόμη περισσότερο υλικό. Αναζητήστε τη όσοι δεν το έχετε δει. Heroes of Might and Magic III: Όλες οι σειρές έχουν μια κορυφαία στιγμή. Για τα HoMM αυτή ήταν το τρίτο της σειράς. Ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, του καλύτερα ισορροπημένου και απαιτητικότερου. Fallout 2: Τα λόγια είναι περιττά. Παρότι υπέφερε στην Ευρωπαϊκή έκδοση από ανόητες "λογοκριτικές" παρεμβάσεις, και παρότι κουβαλούσε αρκετά θέματα με triggers που δεν ενεργοποιούταν κτλ., αφήνοντας αποστολές στη μέση, όρισε την post apocalyptic σκηνή καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο. Και, όχι, αν θέλω να παίξω τον gunslinger σε rpg, δεν πρέπει να έχουν σχέση τα αντανακλαστικά μου. Γι' αυτό έχουμε τα FPS. Planescape Torment. Μοναδικό και ανεπανάληπτο, ένα πραγματικά ξεχωριστό rpg που σε έφερνε συχνά αντιμέτωπο με τον εαυτό σου. Μπορούσες να κερδίσεις την τελική αναμέτρηση με την πειθώ και μόνο. Αυτό αρκεί. Χρυσή αλλαγή το Sid Meier's Colonization! Δουλοπάροικοι, ιθαγενείς, σκλάβοι, προσυλητισμένοι και λοιπές politically incorrect λεπτομέρειες του αποικισμού της Αμερικανικής ηπείρου. Continental Congress με ανθρωπιστές και δολοφόνους, εξερευνητές και ουτιδανούς, εμπόρους και εφευρέτες. Είχε αυτό που έλειπε -για μένα- από το μεγάλο (και διασημότερο) αδελφό του, το Civilization: έναν πιο μαζεμένο χρονικό ορίζοντα που σε έκανε να νοιάζεσαι για τα ανθρωπάκια που μετακινούσες στο χάρτη. Το remake, απλά αδιάφορο. Εύφημη μνεία στα adventures της Lucas Arts, και ειδικά στα Grim Fandango, Monkey Island 2 και The Dig. Βραβείο χρυσής ελπίδας για το μέλλον, στο XCOM της Firaxis. Επίσης, δίχως τα γελοία, πελώρια στήθια και τα άψυχα "ρομάντζα", τιμητική διάκριση στα δύο Witcher. Χρυσό Βατόμουρο πιο σπαστικoύ, needy "romantic interest", στην Ariel του (γενικά, ωραιότατου) BG2. Και σίγουρα ξεχνάω πολλά άλλα εξαιρετικά παιχνίδια, αλλά είπαμε, 10. 6
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 1.Medal Of Honor Allied Assault/Breakthrough 2.Halo: Combat Evolved (PC) 3.Need For Speed: Underground 2 4.Mafia 2 5.Warcraft 3 (Frozen Throne) 6.Crysis 7.Far Cry 3 8.Tomb Raider (2013) 9.Serious Sam 2 10.Max Payne 2
TheSlayer2012 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Μια λιστα και απο εμενα:1.Legacy of Kain:Defiance2.Planescape Torment3.Vampire the masquerade bloodlines4.Resident evil 35.C&C RA26.hitman silent assasin7.Doom(και Painkiller)8.Diablo9.Amnesia the dark descent10.Rayman 3
JohnVani18 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Δύσκολες αποφάσεις... Μόνο 10..? NFS Underground 2 Crysis 3 FEAR 2 COD4 Modern Warfare Alan Wake Alice Madness Returns Mass Effect 2 Assassin's Creed II Tomb Raider (2013) Unreal Tournament Και άλλα πολλά.
dimitris21gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Παρουσιάζω και το δικό μου TOP10. Είμαι σχετικά νέος, οπότε και καινούργιος στο άθλημα. Η σταδιοδρομία μου στο σοβαρό gaming ξεκίνησε ουσιαστικά το 2008 όπου και πήρα το πρώτο αξιοπρεπές pc μου και σταμάτησα τις κονσόλες. 10. Prince of Persia: The two thrones . Το καλύτερο της σειράς για μένα. Το είχα λιώσει. 9. Dishonored Καταπληκτική ατμόσφαιρα κάτι που με έκανε να το αγαπήσω. 8. Saboteur Θα συμφωνήσω με τον φίλο. Έχουν βγει games και games για τον Β Παγκόσμιο. Αυτό όντως δεν ακούστηκε πολύ αλλά ήταν διαμάντι από τα λίγα. Τρελό soundtrack και πολύ καλό story. 7. Tomb Raider Καλύτερο και από τα προηγούμενα. Η Λάρα όπως την ήθελα!! 6. NFS Underground 2 Ένα game που δεν τερμάτησα ποτέ!!! 5. Cossacks: Back to War Αγαπημένο strategy game. Μεγάλη πόρωση. 4. PES 5 Αν πληρωνόμουν για τις ώρες που το έπαιζα θα ήμουν πλούσιος! xD 3. AC Brotherhood Το καλύτερο από όσα έχω παίξει (όλα πλην του πρώτου). Μετά από αυτό θα έβαζα το 2 και μετά το revelations. 2. GTA: San Andreas Μεγάλωσα με αυτό το game. Πιστεύω ότι τέτοια παιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ. 1. COD MW 2 Μπορεί η επιλογή μου να ενοχλήσει πολλούς αλλά η λίστα είναι δικιά μου και είναι θέμα γούστου. Χωρίς αυτό το game μπορεί να πέρναγα στο πολυτεχνείο αντί στο ΕΚΠΑ που είμαι τώρα. Μικρό το κακό. Γενικά ήμουν (και είμαι λίγο ακόμα codακιας), έπαιξα το 2 και από το 4 και μετά όλα. Αυτό με μάγεψε. Οι 1343 ώρες που έχω καταγράψει στο steam θα παραμείνουν ίσως για πάντα record για μένα! 3
Udaba Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Σε τυχαία σειρά : 1)Saboteur 2)Far Cry 3 3)The Elder Scrolls V : Skyrim 4)Assassin's Creed IV : Black Flag 5)Slender The Arrival 6)GTA San Andreas 7)Age of Mythology(Όλα) 8)Μetro Last Light + 2033 9)Age Of Empires 2 10)Prototype (Όλα)
>-Nosakos<- Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Τυχαία. Witcher 1 + 2 Dragon age Origins sw:kotor2 dark souls vampires the masquarade bloodlines mass effect 2 AC 2 Prince of Persia warrior within portal 2 Rayman Legends τιμητική αναφορά : chrono trigger,Batman Arkham City και dishonored 1
LionHurt1982 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Half Life 2 Far Cry Resident Evil 4 Street Fighter 4 NFS Underground 2 Alan Wake BioShock Tomb Raider (2013) Grim Fandago Beyond Good n Evil Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2013 από LionHurt1982 1
WesterlyCarrot9 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 'Οταν λες καλύτερα PC games όλων των εποχών εννοείς αποκλειστικά έτσι? Γιατί πολλοί ποστάρουν τίτλους που είναι multi-platform.
SoFGR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Χωρις καποια συγκεκριμενη σειρα Half-Life Half-Life : Counter-strike No One Lives Forever Operation Flashpoint Alien vs Predator 2 Max Payne Duke Nukem 3D Deus Ex Jagged Alliance 2 Unreal Tournament
chaplin1981 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Τυχαία σειρά. System Shock 2 Baldur's Gate Planescape Torment Vampire the Masquerade:Bloodlines Gabriel Knight series Pandora Directive Ravenloft (το πρωτο) Shivers (μου αρεσε πολυ αν και ξερω οτι περναει σε πολλους αδιαφορο) Doom 2 Sw:kotor 1
chek2fire Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2013 Για μένα το top 10. 1. Elite 2. Monkey Islands 3. Larry 2 4. Bubble Bobble 5. Sensiblee soccer 6. Final Fantasy 7 7. Tomb Raider 1 8.Grand theft Auto san andreas 9.Gothic 2 10. Guild Wars 1
alex_000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Τυχαία σειρά Might and Magic 6 Gabriel knight 1 - 2 Baldur's Gate 1-2 street fighter 4 Doom 1-2 Unreal 2k4 World of warcraft Gothic Heroes of might and Magic 3 Fallout saga αν έβαζα ακόμα ένα δυο θα έλεγα μάλλον το serious sam και το Call of duty
Ntinaras Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2013 1o Και με διαφορα Starcraft ακολουθουν οχι με καποια σειρα mafia red alert 2 counterstrike caesar 3 world of warcraft warcraft 3 starcraft 2 skyrim far cry
firepc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 1. The Settlers 6 ------>Πολλοι λενε πως δεν μπορουν να πουν ποιο ειναι το αγαπημενο τους παιχνιδι. Για μενα ειναι ευκολο. Το παιχνιδι αυτο ειναι απλα μαγεια. Δεν ξερω γιατι δεν εγιναν πολλες αναφορες γι' αυτο το game, δεν ξερω γιατι περασε στα ψιλα.. ισως γιατι δεν ειναι κονσολιστικο.. τι να πω.. 2. GTA San Andreas -----> Ημουν μεταξυ αυτου και του Vice City τελικα εβαλα το San Andreas γιατι ειναι λιιιιγο καλυτερο. 3. Gun -------> Αλλο ενα παιχνιδι που δεν εγινε και πολυ φασαρια. Εγω παντος αφιερωσα περισσοτερες ωρες αφου το τερματισα.. αυτο νομιζω λεει πολλα. 4. Age of Empires 2 -----> Ειναι ο λογος που παρεμεινα και θα παραμεινω Pc Gamer . 5. Commandos 2 ------> Τα παιχνιδια στραγικης στα καλυτερα τους. 6. Still Life -----> Φοβερο Adventure. Δεν επαιξα απο τοτε καλυτερο. 7. Anno 1404 ----> Πολυ ωραιο παιχνιδι στρατιγικης . Αξιζει πραγματικα 8. Majesty 2 -------> Ατελειωτες ωρες παιχνιδιου και ολα τα expansion του πολυ καλα 9. Syberia 110.Syberia 2 -----> Τετοια παιχνιδια δεν ξαναφτιαχνονται απλα ξαναπαιζονται... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα