Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Χωρίς σειρά, πλην του πρώτου:

UFO: Enemy Unknown. Απλά έπος. Ξύπνημα από τα ξημερώματα για να προλάβω μία αποστολή πριν τη σχολή και η αξέχαστη σκηνή που κάθισα στην Αγγελάκη και έπαιξα μέσα στο κατάστημα από όπου το είχα αγοράσει, για να πειστεί ο πατέρας του ιδιοκτήτη ότι είχε πρόβλημα στην πρώτη αποστολή σε βάση των εξωγήινων. Τη δισκέτα με το demo την έχω φυλαγμένη. 

Panzer General: Εξαιρετικό παιχνίδι στρατηγικής, όπου ξεκινούσες από την εισβολή στην Πολωνία και αν τα πήγαινες εξαιρετικά κατέληγες να εισβάλεις στις ΗΠΑ. Αξεπέραστος συνδυασμός ευκολίας προσέγγισης των μηχανισμών και απαιτητικών αποστολών. Αν άρχιζες τα καουμποϊλίκια, ήταν ικανά να σε ρημάξουν ακόμη και τα άρματα μάχης των Πολωνών στο δεύτερο μόλις σενάριο.

Sid Meier's Pirates!  Ατελείωτες ώρες αφιερωμένες σε αυτό το πανέξυπνο παιχνίδι "προσομοίωσης" της καριέρας ενός πειρατή στην Καραϊβική, πριν γίνουν μόδα με τις ταινίες. Πολλοί προσπάθησαν να το μιμηθούν, κανείς δεν τα κατάφερε. Συμπαθητικό το remake της Firaxis, αξέχαστο το πρώτο, ξεκινήσαμε σε Amstrad και λιώναμε μέχρι και φοιτητές, στον σούπερ πυρηνικό 486 του κολλητού.

Shogun: Total War. Το πρώτο και κορυφαίο -για μένα- της σειράς. Ο ήχος που έκαναν τα πιόνια όπως "έπεφταν" στο στρατηγικό χάρτη έχει χαραχτεί ανεξίτηλα στη μνήμη μου. O μόνος τίτλος της σειράς όπου η κατάκτηση όλου του χάρτη είχε ιστορική βάση.

Vampire: The Masquerade, Bloodlines: Εξαιρετική ιδέα, όμορφα εκτελεσμένη με πολλές αξέχαστες σκηνές, από το "ξύπνημα" μέχρι τις νυχτερινές -φυσικά- περιπλανήσεις σε αποβάθρες και ερειπωμένα σπίτια. Επικό rpg και ένα ταξίδι στον κόσμο των βαμπίρ με πολύ ευαισθησία και χιούμορ.

Mass Effect 2: Το καλύτερο της τριλογίας -με διαφορά- και μερικές από τις πιο όμορφες ιστορίες σε sci-fi κόσμο, πριν τα κάνουν μαντάρα στο 3. Είχες την αίσθηση πως είχες πίσω σου μια ολόκληρη, ζωντανή ομάδα. Η τελευταία αποστολή είναι από τις πιο καλές που έχω δει. 

Space Rangers 2: Dominators Και μόνο ότι ανέχτηκα το (μέτριο) RTS κομμάτι του για να απολαύσω τις υπέροχες μάχες στο διάστημα και τα εξαιρετικά text adventures του, κάτι σημαίνει για μένα. Κυκλοφόρησε πρόσφατα η "hd" έκδοση, με ακόμη περισσότερο υλικό. Αναζητήστε τη όσοι δεν το έχετε δει.

Heroes of Might and Magic III: Όλες οι σειρές έχουν μια κορυφαία στιγμή. Για τα HoMM αυτή ήταν το τρίτο της σειράς. Ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, του καλύτερα ισορροπημένου και απαιτητικότερου.

Fallout 2: Τα λόγια είναι περιττά. Παρότι υπέφερε στην Ευρωπαϊκή έκδοση από ανόητες "λογοκριτικές" παρεμβάσεις, και παρότι κουβαλούσε αρκετά θέματα με triggers που δεν ενεργοποιούταν κτλ., αφήνοντας αποστολές στη μέση, όρισε την post apocalyptic σκηνή καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο. Και, όχι, αν θέλω να παίξω τον gunslinger σε rpg, δεν πρέπει να έχουν σχέση τα αντανακλαστικά μου. Γι' αυτό έχουμε τα FPS.

Planescape Torment. Μοναδικό και ανεπανάληπτο, ένα πραγματικά ξεχωριστό rpg που σε έφερνε συχνά αντιμέτωπο με τον εαυτό σου. Μπορούσες να κερδίσεις την τελική αναμέτρηση με την πειθώ και μόνο. Αυτό αρκεί.

Χρυσή αλλαγή το Sid Meier's Colonization! Δουλοπάροικοι, ιθαγενείς, σκλάβοι, προσυλητισμένοι και λοιπές politically incorrect λεπτομέρειες του αποικισμού της Αμερικανικής ηπείρου. Continental Congress με ανθρωπιστές και δολοφόνους, εξερευνητές και ουτιδανούς, εμπόρους και εφευρέτες. Είχε αυτό που έλειπε -για μένα- από το μεγάλο (και διασημότερο) αδελφό του, το Civilization: έναν πιο μαζεμένο χρονικό ορίζοντα που σε έκανε να νοιάζεσαι για τα ανθρωπάκια που μετακινούσες στο χάρτη. Το remake, απλά αδιάφορο.

Εύφημη μνεία στα adventures της Lucas Arts, και ειδικά στα Grim Fandango, Monkey Island 2 και The Dig.  

Βραβείο χρυσής ελπίδας για το μέλλον, στο XCOM της Firaxis. Επίσης, δίχως τα γελοία, πελώρια στήθια και τα άψυχα "ρομάντζα", τιμητική διάκριση στα δύο Witcher.

Χρυσό Βατόμουρο πιο σπαστικoύ, needy "romantic interest", στην Ariel του (γενικά, ωραιότατου) BG2. 

Και σίγουρα ξεχνάω πολλά άλλα εξαιρετικά παιχνίδια, αλλά είπαμε, 10.

• Like 6
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια λιστα και απο εμενα:
1.Legacy of Kain:Defiance
2.Planescape Torment
3.Vampire the masquerade bloodlines
4.Resident evil 3
5.C&C RA2
6.hitman silent assasin
7.Doom(και Painkiller)
8.Diablo
9.Amnesia the dark descent
10.Rayman 3

Δημοσ.

Δύσκολες αποφάσεις... Μόνο 10..?

NFS Underground 2

Crysis 3

FEAR 2

COD4 Modern Warfare

Alan Wake

Alice Madness Returns

Mass Effect 2

Assassin's Creed II

Tomb Raider (2013)

Unreal Tournament

Και άλλα πολλά.

Δημοσ.

Παρουσιάζω και το δικό μου TOP10. Είμαι σχετικά νέος, οπότε και καινούργιος στο άθλημα. Η σταδιοδρομία μου στο σοβαρό gaming ξεκίνησε ουσιαστικά το 2008 όπου και πήρα το πρώτο αξιοπρεπές pc μου και σταμάτησα τις κονσόλες.

10. Prince of Persia: The two thrones

.PoP_TTT_Cover.jpg

Το καλύτερο της σειράς για μένα. Το είχα λιώσει.

9. Dishonored

Dishonoured.jpgΚαταπληκτική ατμόσφαιρα κάτι που με έκανε να το αγαπήσω.

8. Saboteur

the_saboteur1.jpg

Θα συμφωνήσω με τον φίλο. Έχουν βγει games και games για τον Β Παγκόσμιο. Αυτό όντως δεν ακούστηκε πολύ αλλά ήταν διαμάντι από τα λίγα. Τρελό soundtrack και πολύ καλό story.

7. Tomb Raider

tomb_raider_2013-wide.jpgΚαλύτερο και από τα προηγούμενα. Η Λάρα όπως την ήθελα!! :D

6. NFS Underground 2

Need+For+Speed+Underground+2+pc.jpg

Ένα game που δεν τερμάτησα ποτέ!!! 

5. Cossacks: Back to War

Cossacks-Back+To+War+Full+Version+For+PC

Αγαπημένο strategy game. Μεγάλη πόρωση.

4. PES 5

pes_5_test_sc0.jpg

Αν πληρωνόμουν για τις ώρες που το έπαιζα θα ήμουν πλούσιος! xD

3. AC Brotherhood

ac_brotherhood_hd_by_engypt-d4a2a8a.jpgΤο καλύτερο από όσα έχω παίξει (όλα πλην του πρώτου). Μετά από αυτό θα έβαζα το 2 και μετά το revelations.

2. GTA: San Andreas

GTA_San_Andreas_Box_Art.jpg

Μεγάλωσα με αυτό το game. Πιστεύω ότι τέτοια παιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ.

1. COD MW 2 

Modern_Warfare_2_cover.PNG

Μπορεί η επιλογή μου να ενοχλήσει πολλούς αλλά η λίστα είναι δικιά μου και είναι θέμα γούστου. Χωρίς αυτό το game μπορεί να πέρναγα στο πολυτεχνείο αντί στο ΕΚΠΑ που είμαι τώρα. Μικρό το κακό. Γενικά ήμουν (και είμαι λίγο ακόμα codακιας), έπαιξα το 2 και από το 4 και μετά όλα. Αυτό με μάγεψε. Οι 1343 ώρες που έχω καταγράψει στο steam θα παραμείνουν ίσως για πάντα record για μένα!

• Like 3
Δημοσ.

Σε τυχαία σειρά :

1)Saboteur

2)Far Cry 3

3)The Elder Scrolls V : Skyrim

4)Assassin's Creed IV : Black Flag

5)Slender The Arrival

6)GTA San Andreas

7)Age of Mythology(Όλα)

8)Μetro Last Light + 2033

9)Age Of Empires 2

10)Prototype (Όλα)

Δημοσ.

Τυχαία.

Witcher 1 + 2

Dragon age Origins

sw:kotor2

dark souls

vampires the masquarade bloodlines

mass effect 2

AC 2 

Prince of Persia warrior within

portal 2

Rayman Legends

τιμητική αναφορά : chrono trigger,Batman Arkham City και dishonored

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1. Half Life 2

Far Cry

Resident Evil 4

Street Fighter 4

NFS Underground 2

Alan Wake

BioShock

Tomb Raider (2013)

Grim Fandago

Beyond Good n Evil

Επεξ/σία από LionHurt1982
  • Like 1
Δημοσ.

Χωρις καποια συγκεκριμενη σειρα

Half-Life

Half-Life : Counter-strike

No One Lives Forever

Operation Flashpoint

Alien vs Predator 2

Max Payne

Duke Nukem 3D

Deus Ex

Jagged Alliance 2

Unreal Tournament

Δημοσ.

Τυχαία σειρά.

System Shock 2

Baldur's Gate

Planescape Torment

Vampire the Masquerade:Bloodlines

Gabriel Knight series

Pandora Directive

Ravenloft (το πρωτο)

Shivers (μου αρεσε πολυ αν και ξερω οτι περναει σε πολλους αδιαφορο)

Doom 2

Sw:kotor

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα το top 10.

1. Elite

250px-Elite_org_cover.jpg

2. Monkey Islands

250px-The_Secret_of_Monkey_Island_artwor

3. Larry 2

256px-Leisure_Suit_Larry_2.png

4. Bubble Bobble

256px-Bubble_bobble.jpg

5. Sensiblee soccer

6. Final Fantasy 7

Final_Fantasy_VII_Box_Art.jpg

7. Tomb Raider 1

Tomb_Raider_1_Packshot.jpg

8.Grand theft Auto san andreas

FOB_pc.jpg

9.Gothic 2

Gothic2cover.png

10. Guild Wars 1

guild_wars.jpg

Δημοσ.

Τυχαία σειρά

Might and Magic 6

MightAndMagic6Box.jpg

Gabriel knight 1 - 2

gkmysteries.jpg

Baldur's Gate 1-2

256px-Baldur%27s_Gate_box.PNG

street fighter 4

street_fighter_4_video_game_logo1.jpg

Doom 1-2

Doom-1-.gif

Unreal 2k4

UT2004Logo.jpg

World of warcraft

World-of-Warcraft.jpg

Gothic 

256px-Gothiccover.png

Heroes of might and Magic 3

256px-Homm3boxart.jpg

Fallout saga

fallout_box.jpg

αν έβαζα ακόμα ένα δυο θα έλεγα μάλλον το serious sam και το Call of duty

Δημοσ.

1o Και με διαφορα Starcraft

ακολουθουν οχι με καποια σειρα

mafia

red alert 2

counterstrike

caesar 3

world of warcraft

warcraft 3

starcraft 2

skyrim

far cry

Δημοσ.

1. The Settlers 6     ------>Πολλοι λενε πως δεν μπορουν να πουν ποιο ειναι το αγαπημενο τους παιχνιδι. Για μενα ειναι ευκολο. Το παιχνιδι αυτο ειναι απλα μαγεια. Δεν ξερω γιατι δεν εγιναν πολλες αναφορες γι' αυτο το game, δεν ξερω γιατι περασε στα ψιλα.. ισως γιατι δεν ειναι κονσολιστικο.. τι να πω..

2. GTA San Andreas  -----> Ημουν μεταξυ αυτου και του Vice City τελικα εβαλα το San Andreas γιατι ειναι λιιιιγο καλυτερο.

3. Gun                  -------> Αλλο ενα παιχνιδι που δεν εγινε και πολυ φασαρια. Εγω παντος αφιερωσα περισσοτερες ωρες αφου το τερματισα.. αυτο νομιζω λεει πολλα.

4. Age of Empires 2   -----> Ειναι ο λογος που παρεμεινα και θα παραμεινω Pc Gamer .

5. Commandos 2   ------> Τα παιχνιδια στραγικης στα καλυτερα τους.

6. Still Life   -----> Φοβερο Adventure. Δεν επαιξα απο τοτε καλυτερο.

7. Anno 1404 ----> Πολυ ωραιο παιχνιδι στρατιγικης . Αξιζει πραγματικα

8. Majesty 2  -------> Ατελειωτες ωρες παιχνιδιου και ολα τα expansion του πολυ καλα

9. Syberia 1
10.Syberia 2 -----> Τετοια παιχνιδια δεν ξαναφτιαχνονται απλα ξαναπαιζονται...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...