Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!εχω στην κατοχη μου 2 sapphire,μια 7970 και μια 280x.της κανω crossfire και μια χαρα ολα!!!εχω βαλει και το msi afterburner...και στις 2 καρτες οι ανεμηστηρες δουλευαν μια χαρα,και μπορουσα να τους ρυθμισω,,ολα αυτα χθες..σημερα το πρωι ανοιγω το pc..τελεια στην αρχη,μπαινω στο ccc και απενεργοποιω το crossfire.το ενεργοποιω παλι και παρατηρω μετα οτι τα fans της δευτερης καρτας δεν λειρουργουν..οταν παιζω games  η κανω stress στις καρτεσ λειτουργουν..παρατηρησα οτι οταν απενεργοποιω το crossfire ενεργοποιουνται τα fans..τι γινεται δεν εχω καταλαβει..τα παντα εχω δοκιμασει..εχω αλλαξει 6 φορες drivers,εχω βαλει την καρτα να λειτουργησει μονη της και ειναι κομπλε..μπορει να με βοηθησει καποιος???????

Δημοσ.

<p>καλησπερα!εχω στην κατοχη μου 2 sapphire,μια 7970 και μια 280x.της κανω crossfire και μια χαρα ολα!!!εχω βαλει και το msi afterburner...και στις 2 καρτες οι ανεμηστηρες δουλευαν μια χαρα,και μπορουσα να τους ρυθμισω,,ολα αυτα χθες..σημερα το πρωι ανοιγω το pc..τελεια στην αρχη,μπαινω στο ccc και απενεργοποιω το crossfire.το ενεργοποιω παλι και παρατηρω μετα οτι τα fans της δευτερης καρτας δεν λειρουργουν..οταν παιζω games  η κανω stress στις καρτεσ λειτουργουν..παρατηρησα οτι οταν απενεργοποιω το crossfire ενεργοποιουνται τα fans..τι γινεται δεν εχω καταλαβει..τα παντα εχω δοκιμασει..εχω αλλαξει 6 φορες drivers,εχω βαλει την καρτα να λειτουργησει μονη της και ειναι κομπλε..μπορει να με βοηθησει καποιος???????</p>

Δεν γνωρίζω,άλλα μήπως ως τεχνολογία εξοικονομισης ενεργειας να απενεργοποιείται η μια Κάρτα γραφικών όταν δεν υπάρχει load?

• Like 1
Δημοσ.

7at1.jpg

Κατέβασε το MSI Afterburner. Πάτα Settings και τίκαρε το : Disable ULPS

καλημερα φιλε μου..αυτο που μου ειπες μια χαρα δουλεψε.μια απορια..οταν παιζω games η πρωτη καρτα χρονιζεται στα full 1070/1550 η δευτερη ομως ειναι σταθερη 300/150.βεβαια στα games εχω πολλα fps..ειναι σωστο να λειτουργει ετσι η δευτερη καρτα?

Δημοσ.

καλημερα φιλε μου..αυτο που μου ειπες μια χαρα δουλεψε.μια απορια..οταν παιζω games η πρωτη καρτα χρονιζεται στα full 1070/1550 η δευτερη ομως ειναι σταθερη 300/150.βεβαια στα games εχω πολλα fps..ειναι σωστο να λειτουργει ετσι η δευτερη καρτα?

Οχι δεν ειναι λογικο... εκτος και αν τα παιχνιδια δεν υποστηρίζουν crossfire...

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι λογικο... εκτος και αν τα παιχνιδια δεν υποστηρίζουν crossfire...

βασικα οταν εχω ανοιχτω το msi βλεπω οτι δουλευει 99 τα 100,οταν παιζω..οταν κατεβαζω το παραθυρο του game ενω τρεχει το game δουλευει 5 τα 100,αυτο εννοω..

Δημοσ.

Εδω αλλοι ψαχνονται για 50W μειωση στην καταναλωση, εσυ ψαχνεις πως θα την αυξησεις, μηδενιζοντας καθε προσπαθεια των κατασκευαστων να την περιορισουν. (ULPS=Ultra Low Power State)

Και ολα αυτα για να σου φυγει το αγχος με το gpu utilization και την 2η καρτα που απενεργοποιειται τελειως οταν δεν υπαρχει λογος.

Θα σου προτεινα να ενεργοποιησεις ξανα το ULPS και να αναζητησεις διαφορετικη μεθοδο ελεγχου του αν αποδιδει το crossfire setup σου.

Δημοσ.

Εδω αλλοι ψαχνονται για 50W μειωση στην καταναλωση, εσυ ψαχνεις πως θα την αυξησεις, μηδενιζοντας καθε προσπαθεια των κατασκευαστων να την περιορισουν. (ULPS=Ultra Low Power State)

Και ολα αυτα για να σου φυγει το αγχος με το gpu utilization και την 2η καρτα που απενεργοποιειται τελειως οταν δεν υπαρχει λογος.

Θα σου προτεινα να ενεργοποιησεις ξανα το ULPS και να αναζητησεις διαφορετικη μεθοδο ελεγχου του αν αποδιδει το crossfire setup σου.

το εχω ενεργοποιησει..απλα εψαχνα γιατι το κανει αυτο..εσυ δηλ τι προτεινεις??με ποιο τροπο??

Δημοσ.

το εχω ενεργοποιησει..απλα εψαχνα γιατι το κανει αυτο..εσυ δηλ τι προτεινεις??με ποιο τροπο??

Χμ, κοιταζοντας τις επιδοσεις??? Με μια καρτα πιανεις ας πουμε 40fps και με το crossfire on πιανεις 70fps. Achievement unlocked! :)

Μπορεις επισης να αναζητησεις στο νετ μετρησεις απο παρομοιο setup και να συγκρινεις με δικες σου (πχ 280Χ crossfire, 7970Ghz crossfire).

Τα ανεμιστηρακια, οι τασεις και τα ρολογια της 2ης καρτας δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να σε ανησυχουν. Αν οι καρτες αποδιδουν οσο πρεπει (σε εφαρμογη που τις εκμεταλευεται και τις 2 παντα) και εντος φυσιολογικων θερμοκρασιων σε φορτο γιατι να προσπαθεις να βρεις ενα προβλημα που δεν υπαρχει?

Δημοσ.

Χμ, κοιταζοντας τις επιδοσεις??? Με μια καρτα πιανεις ας πουμε 40fps και με το crossfire on πιανεις 70fps. Achievement unlocked! :)

Μπορεις επισης να αναζητησεις στο νετ μετρησεις απο παρομοιο setup και να συγκρινεις με δικες σου (πχ 280Χ crossfire, 7970Ghz crossfire).

Τα ανεμιστηρακια, οι τασεις και τα ρολογια της 2ης καρτας δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να σε ανησυχουν. Αν οι καρτες αποδιδουν οσο πρεπει (σε εφαρμογη που τις εκμεταλευεται και τις 2 παντα) και εντος φυσιολογικων θερμοκρασιων σε φορτο γιατι να προσπαθεις να βρεις ενα προβλημα που δεν υπαρχει?

δικιο εχεις!!!παντως σε ευχαριστω πολυ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...