Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από σχετικές αναφορές, η Western Digital, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σκληρών δίσκων, κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση της εφαρμογής SmartWare.Ο λόγος είναι οι πολλές αναφορές χρηστών είτε μέσα από τα forum της Western Digital είτε μέσα από τα forum της Apple, οι οποίες κάνουν λόγο για ολική απώλεια δεδομένων μόλις ο χρήστης συνδέσει τον Wester Digital εξωτερικό του δίσκο με το Mac σύστημα του.

Το πρόβλημα εστιάζεται μετά την εγκατάσταση της νέας έκδοσης του OS X 10.9 με την ονομασία Mavericks και σύμφωνα με τη Western Digital παρουσιάζεται μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Όπως αναφέρει η εταιρεία, με την έκδοση 1.3.6 της εφαρμογής WD SmartWare, το πρόβλημα λύνεται ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το κατεβάσουν από τον παρακάτω σύνδεσμο.

File.png Download: WD SmartWare 1.3.6

Link.png Site: MacRumors

Δημοσ.

Αυτές τις εφαρμογές που συνοδεύουν τους σκληρούς ποτέ μου δεν τις χώνεψα και δεν κατανόησα.

Άμα θέλω κρυπτογράφηση ο mac κάνει μια χαρά από μόνος του την δουλειά. Άμα θέλω backup η εφαρμογή time machine είναι υπέροχη. Για κλωνοποίηση υπάρχει το κλασικό carbon copy. 

Ας περιοριστούν οι εταιρείες σκληρών δίσκων σε αυτό που ξέρουν καλά. 

Δημοσ.

Εγώ πάντως απο τότε που πήγα σε mavericks το time machine δεν μου δίνει την δυνατότητα να δω backup πριν την αναβάθμιση.

Δημοσ.

Εγώ πάντως απο τότε που πήγα σε mavericks το time machine δεν μου δίνει την δυνατότητα να δω backup πριν την αναβάθμιση.

Νομιζω πως παντα ετσι γινοταν... Απο το Snow Leopard που θυμαμαι, ετσι ηταν. Πρεπει να κρατησεις σε διαφορετικο δισκο backup στο time machine. Δηλαδη αλλο δισκο για backup με Mountain Lion και αλλο δισκο για Maverick. Δεν ξερω αν καταλαβες τι θελω να πω! :)

Δημοσ.

Συγνώμη που θα σας απογοητεύσω αλλα εγώ μπορώ να δω backup που είχα κάνει  πριν της 22 οκτωβρίου  με ML απο το mavericks. Κάτι αλλο συμβαίνει.... Μήπως κάνατε clean instal  με διαφορετικό   user? Γιατί από τότε που βγήκε το timemachine το μόνο  πρόβλημα που είχα ήταν όταν έκανα clean install αλλά και πάλι μπορούσα να δω τα αρχεια όταν γινοταν mount και τα άνοιγα στο finder.

Δημοσ.

atheatos νομίζω πως έχεις δίκιο γιατί δεν μπορώ να βρώ άλλη εξήγηση. Έκανα και clean install και με διαφορετικό  user...Κοίταξε να δεις που μίλησα με apple και άκρη δεν βγηκε και το insomnia καθάρισε σε 2 λεπτά...respect

Δημοσ.

μια τελευταία ερώτηση...αν κάνεις clean install με τον ίδιο  user όλα λειτουργούν κανονικά στο time machine?

Δημοσ.

atheatos νομίζω πως έχεις δίκιο γιατί δεν μπορώ να βρώ άλλη εξήγηση. Έκανα και clean install και με διαφορετικό  user...Κοίταξε να δεις που μίλησα με apple και άκρη δεν βγηκε και το insomnia καθάρισε σε 2 λεπτά...respect

Με ποιά Apple μίλησες? Αμερικής?

μια τελευταία ερώτηση...αν κάνεις clean install με τον ίδιο  user όλα λειτουργούν κανονικά στο time machine?

Ναι. Τώρα με το icloud ID λύνονται αρκετά θέματα με permissions. Για μένα δοκίμασε να κανείς mount το timemachine και μπες με τον finder στα αρχεία του backup. To πολύ πολυ να σου ζητήσει username password ή αν δεν μπορείς απο get info άλλαξε τους χρήστες και τα permissions.

Δημοσ.

´

Ναι, με Αμερική...

Και ύστερα μου λένε ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται για τι λειτουργικό έχει ο υπολογιστής του.... Εδώ δεν ασχολούνται αυτοί που υποτίθεται έπρεπε να ασχοληθούν , θα ενδιαφερθούν οι υπόλοιποι?

Sorry για το off topic αλλά μερικοί σε αυτό το forum ωραιοποιούνε την πραγματικότητα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...