Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα samsung galaxy ace s5830 εχει μια ρωγμη μικρη πανω αριστερα στην οθονη και δεν ειναι πολυ βαθια....επιφανειακα μονο αλλα η οθονη φαινεται μια χαρα δν ειναι μαυρη η περιοχη αυτη...μονο που η αφη δε δουλευει καλα σε ολα τα σημεια....και τα 2 κουμπια αυξωμειωσης της εντασης δε δουλευουνε....ποσα λεφτα μπορουν στο περιπου να μου δωσουν τα Public για να τους το πουλησω;;;

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω ενα samsung galaxy ace s5830 εχει μια ρωγμη μικρη πανω αριστερα στην οθονη και δεν ειναι πολυ βαθια....επιφανειακα μονο αλλα η οθονη φαινεται μια χαρα δν ειναι μαυρη η περιοχη αυτη...μονο που η αφη δε δουλευει καλα σε ολα τα σημεια....και τα 2 κουμπια αυξωμειωσης της εντασης δε δουλευουνε....ποσα λεφτα μπορουν στο περιπου να μου δωσουν τα Public για να τους το πουλησω;;;

Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα στα Public?

Δημοσ.

ναι...το εχω κοιταξει....αλλα δε λεει τιμες...αλλου μπορω να το αποσυρω;;;και ποσο πιανει περιπου αυτο;;;

Αμα δεν ρωτησεις στο καταστημα δεν νομιζω να μπορει καποιος να σου πει εδω μεσα

Δημοσ.

99% δεν θα στο παρουν επειδη εχει τα προβληματα που αναφερεις.

Και παλιοτερα που γινοταν η αποσυρση εδω μεσα ειχε πεσει μεγαλο κραξιμο γιατι τηλεφωνα 400€ τα επαιρναν 100-120€

Δημοσ.

Unforgiven21 για να το πάρουν θα πρέπει να ειναι σε άριστη κατάσταση ώστε να μπορούν να το μεταπωλήσουν. Το κινητό σου έχει ζημιές που για να φτιαχτουν χρειάζεται κάπου 70-80 ευρώ (υλικά και εργατικά) και καινουργιο λιανική έχει κάπου 110 ευρω. Αν ήσουν το public θα το αγόραζες; Αν πας και αγοράσεις κάποιο αλλο κινητό με σύνδεση ίσως σου κάνουν κάποια έκτπωση αλλά να πάρεις ζεστό χρήμα 30-40 ευρώ το θεωρώ άπιαστο όνειρο. 

Αν θέλεις 30-40 ευρω βρες καποιο γνωστό σου που πιάνουν τα χέρια του, πήγαινε του τα ανταλλακτικά (ebay) και αν στο φτιάξει βάλε αγγελία να το πουλήσεις

Δημοσ.
χιλιες φορες σε κανα  ebay   βαλτο παρα να το δωσεις γιατι ΤΟ ΔΙΝΕΙΣ στα public  και σε καθε μαγαζι καταστημα που υποτιθεται αγοραζει κινητα.

οι τιμες που σου προσφερουν ειναι σαν να σε λενε στα μουτρα σου σε πιανω κοροιδο.

και σιγουρα σε ενα καταστημα σαν τα  public που τα cds καινουρια η παλια τα πουλανε 18 με 24 ευρω.ΑΙΣΧΟΣ   

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...