Προς το περιεχόμενο

Προβλημα update windows 8 σε 8.1 σε Dell 7720 17R

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Exω τα windows 8  στο DELL, εκανα ολες τις απαραιτητες ενημερωσεις και στην συνεχεια παω να κανω την αναβαθμιση σε 8.1 απο το windows store.
Κατεβαζω την αναβαθμιση, γινεται εγκατασταση, ολα καλα μεχρι εδω. Γινεται η επανεκκινηση, διχνει το σημα των windows και μετα μαυρη οθονη. Ο υπολογιστης διχνει να δουλευει αλλα δεν εχει εικονα.
Εκανα προσπαθεια να γινει επαναφορα αλλα μου ζητουσε το cd των windows 8.1 το οποιο και δεν εχω.

Προσπαθησα να μπω και σε safe mode αλλα ματαια. Το μονο που θελω τωρα ειναι να σωσω τα αρχεια μου και καποιες φωτογραφιες .

Τι κανω τωρα πριν κανω format?

Δημοσ.

Aν τα windows δεν ειναι νομιμα...εμπλεξες και απο store κι ολας.

Τα αρχεια δεν χανονται, αλλα βρες καποιον αλλον τροπο να ξεμπλεξεις.

Δημοσ.

Αν θες να ανακτήσεις τα αρχεία σου ένας καλός και εύκολος τρόπος είναι να τρέξεις μια εφαρμογή των Linux( UBUNTU) σε LIVE CD και έτσι θα έχει πρόσβαση στα αρχεία του υπολογιστή σου. Τα βάζεις σε ένα φλασάκι ή τα ανεβάζεις στο dropbox και ξεμπέρδεψες.

Δημοσ.

Τα Windows είναι νόμιμα. Αφού όταν αγόρασα το laptop τα είχε μέσα.

Εντάξει με τα αρχεία. Τα έσωσα . Έκανα φορματ και ξαναπέρασα τα 8. Να ξαναδοκιμάσω πάλι να κάνω update σε 8.1 η να το αφήσω όπως είναι. ?

Δημοσ.

D1GR έχω το ίδιο λαπτοπ και δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα...μπας και πάτησες τίποτα κατά την εγκατάσταση?ίσως έχεις και θέμα bios who knows.Από την άλλη ίσως να είναι κάποιο software που δημιουργεί το πρόβλημα.Δοκίμασε να το κατεβάσεις σε iso και να το τρέξεις.

Δημοσ.

Πριν κάνει την εγκατάσταση μου ζήτησε να απ εγκαταστήσω το daemon tool. Αυτό μόνο . Μετά προχώρησε κανονικά στο install των 8.1.

Το θέμα είναι αν κατεβάσω το iso και κάνω εγκατάσταση τι γίνεται με το activation?

Δημοσ.

Εφόσον έχεις το key δεν υπάρχει θέμα.Άμα πας στα properties του "υπολογιστή μου" θα το βρεις.

Δημοσ.

Πριν κάνει την εγκατάσταση μου ζήτησε να απ εγκαταστήσω το daemon tool. Αυτό μόνο . Μετά προχώρησε κανονικά στο install των 8.1.

Το θέμα είναι αν κατεβάσω το iso και κάνω εγκατάσταση τι γίνεται με το activation?

Μα αν ειναι νομιμα, οπως λες πρεπει να ενεργοποιηθουν κανονικα, εγω που εχω win7, οσες φορες εχω κανει format η επανεγκατασταση παντα ενεργοποιουνται κανονικα, δεν ειχα ποτε μεχρι στιγμης, κανενα θεμα.

Εγω υπεθεσα οτι δεν ειναι νομιμα επειδη ειπες οτι μετα την εγκατασταση των 8,1 σου πεταξε μαυρη οθονη, πραγμα που συμβαινει, μονο στις πειρατικες εκδοσεις.

Δημοσ.

Δεν μπορω και εγω να καταλαβω γιατι το εκανε αυτο. Μαλλον καποιο software ,καποιο hardware μπορει το ρευμα , κατι τελος παντων.

Θα το ξανακανω παλι και αν δω οτι κανει τα ιδια πρεπει να ψαχτω λιγο παραπερα.

Δημοσ.

Μετά απο update μέσω του store από 8 σε 8.1 (με αυθεντικά Windows) δεν κατάφερα να κάνω την αναβάθμιση

από λάθος χειρισμό δικό μου στην δικιά μου περίπτωση αρχεία δεν χάθηκαν αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν το αρχείο της αναβάθμισης των 8.1 που κατέβασα μέσω του store έχει αποθηκευθεί κάπου στον υπολογιστή μου η θα πρέπει να το κατεβάσω εκ νέου;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω  νεο θέμα απο αυθεντικά windows 8 σε 8.1 μετα την εγκατάσταση κάνει ρισταρτ και μου λεει πως η εγκατάσταση απέτυχε και βγάζει αυτόν τον κωδικό 

Error code 0x8007025D-0x2000c

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...