Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!! εκανα port forwarding για να αλλαξω το nat του παιχνιδιου σε open (cod ghosts), αλλα οταν δοκιμαζω να δω αν ανοιξαν τα ports, το port checker μου τα βγαζει κλειστα. τι να φταιει? το nat ομως παρατηρησα οτι αλλαζει οταν ανοιγοκλεινω το upnp. οταν το ενεργοποιω το nat γινεται open κ οταν το απενεργοποιω γινεται moderate ή κ strict.

να τονισω οτι εβαλα καρφωτη ip, βρηκα τα καταλληλα ports, εκανα ολη την διαδικασια στις ρυθμισεις του ρουτερ κτλ κτλ

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Ανοίγω τις ports μέσω του router και μέσω internet port checker μου λέει ότι είναι κλειστές.

Μάλιστα σήμερα έγινε το εξής κουφό. Οι πόρτες ανοιχτές και μετά από 1 ώρα μπαίνω τσεκάρω και ήταν κλειστές!!!! Η 23 και η 24 ήθελα να είναι ανοιχτές.

Έχω δορυφορικό Ίντερνετ forthnet, λέτε να φταίει το router (tp-link) η υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα και provider? Έχω τρελαθεί εν τω μεταξύ έχω διαγράψει και έχω κάνει τις εγγραφές 100 φορές και οι μόνες που ανοίγουν είναι η 80 και η 81.

Παιδιά όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων γιατί είναι για απομακρυσμένη σύνδεση με telnet από εξωτερικό και το θέλω άμεσα. Είμαι απελπισμένος!!!!!!!

Δημοσ.

το upnp ανοιγει υποτιθεται μονο του τα ports.αμα κανεις Port forward δεν υπαρχει λογος να το εχεις ανοιχτο.

το dmz αν εχει το ρουτερ ανοιγει ολα τα ports.

γ.για να σου δειξει ανοιχτο ενα Port πρεπει να χρησιμοποιειται.ο ευκολος τροπος για να το κανει καποιος ειναι ο παρακατω.

ανοιγουμε πχ τα ports που θελουμε 4444 και 4445 (παραδειγμα).τα ανοιγεις και σε Udp και σε tcp να τελειωνεις

παιρνουμε το 4444 και το βαζουμε στο Mtorrent και ανοιγουμε το mtorrent ωστε να χρησιμοποιειτε το Port.

παμε στο www.canyouseeme.org και βλεπουμε αν ειναι ανοιχτο. το ιδιο κανουμε και με το 4445.

Δημοσ.

options,preferences,connections.

το εκανα αλλα δεν καταλαβαινω κατι. εγω εχω κανει port forward στις εξης 1116-1150, 28910, 5165 και 27900 στο μτορρεντ ομως μια μονο μπορω να επιλεξω απο αυτες, αυτο με μπερδευει. οταν τις τσεκαρω στο canuseeme μου τις βγαζει κλειστες, οταν ορισω μια απο αυτες στο μτορρεντ τοτε μου βγαζει στο canuseeme την συγκεκριμενη μονο ανοιχτη. στο μτορρεντ εχω βαλει την 42820 (random) κ μετα εκανα port forward σε αυτην την θυρα, λαθος ειναι αυτο? κ κατι τελευταιο, ενεργοποιησα το dmz στο ρουτερ, εκλεισα το upnp κ το nat στο παιχνιδι ειναι ανοιχτο. αν σου ειναι ευκολο να μου πεις κ πως θα μπορουσα να κανω τις ρυθμισεις στο setup guide γιατι μου βγαζει με κοκκινο x  το bandwidth κ στο internet πορτοκαλι tick με αστερισκο. ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

ναι το Mtorrent παιζει με μια θυρα και μια θες.και μια μονο μπορεις να τεσταρεις .απλα στο ειπα για να κανεις check μια μια τις πορτες με εναν
σιγουρο τροπο.στο mtorrent δεν βαζεις random αλλα δινεις την port Που θες να δοκιμασειες.
αν κανεις dmz τοτε δεν κανεις port forward και ανοιγεις ολες τις πορτες κατευθειαν.το upnp ειναι αλλο πραγμα.δεν ειναι ουτε dmz Ουτε port forward.το Upnp
προσπαθει On the fly να ανοιξει το Port σαν Plug and play.δηλαδη μιλαει η εφαρμογη με το ρουτερ και σου ανοιγει τα ports που θες εκεινη την στιγμη.δεν τα βλεπεις εσυ βεβαια.
ποιο seetup guide?

Δημοσ.

οκ καταλαβα, εφοσον με το dmz εχουν ανοιξει δεν θα το παιδεψω αλλο, ειμαι καλυμενος. οσον αφορα το μτορρεντ αμα παμε στα options κ πατησουμε ctrl+g βγαζει τις ρυθμισεις εγκαταστασης κ στο παραθυρο που ανοιγει τρεχει ενα τεστ για bandwidth k internet.

post-245315-0-02120300-1385758884_thumb.jpg

Δημοσ.

οκ καταλαβα, εφοσον με το dmz εχουν ανοιξει δεν θα το παιδεψω αλλο, ειμαι καλυμενος. οσον αφορα το μτορρεντ αμα παμε στα options κ πατησουμε ctrl+g βγαζει τις ρυθμισεις εγκαταστασης κ στο παραθυρο που ανοιγει τρεχει ενα τεστ για bandwidth k internet.

εδω απλα δινεις το Port πουθες να ανοιξεις.μην δωσεις το ιδιο με τα παιχνιδια.βαλε και ανοιξε ενα αλλο.επισης οριζεις την ταχυτητα Upload σου.το Port mapping αστο αν και δεν χρειαζεται αφου εχεις κανει dmz.

Δημοσ.

ελπιζω να παιζουν ολα σωστα τωρα.αν υπαρχει απορια ή καποιο θεμα εδω ειμαστε.

Και να μην τρεξει το τεστ δεν σε νοιαζει.αν εχεις 1 Mbit upload βαλε οτι εχεις 1 Mbit upload η 100 Kilobytes upload.αν δεν θες να τερματιζεις την γραμμη βαλε οτι εχεις λιγοτερο αν και ανα πασα στιγμη το αλλαζεις το ποσο θα κατεβαζεις/ανεβαζεις κανοντας δεξι κλικ  στο εικονιδιο του Mtorrent κατω δεξια στην μπαρα.εκει εχει Upload limit kai download limit.το τεστ ειναι απλα ενδεικτικο.βλακειες κοινως.ειναι για ατομα που δεν ξερουν τι Upload εχουν.αν εχειςλιγοτερο το οριζεις σε λιγοτερο.αλλα και παραπανω να βαλεις δεν σε πειραζει καπου.

Δημοσ.

ελπιζω να παιζουν ολα σωστα τωρα.αν υπαρχει απορια ή καποιο θεμα εδω ειμαστε.

Και να μην τρεξει το τεστ δεν σε νοιαζει.αν εχεις 1 Mbit upload βαλε οτι εχεις 1 Mbit upload η 100 Kilobytes upload.αν δεν θες να τερματιζεις την γραμμη βαλε οτι εχεις λιγοτερο αν και ανα πασα στιγμη το αλλαζεις το ποσο θα κατεβαζεις/ανεβαζεις κανοντας δεξι κλικ  στο εικονιδιο του Mtorrent κατω δεξια στην μπαρα.εκει εχει Upload limit kai download limit.το τεστ ειναι απλα ενδεικτικο.βλακειες κοινως.ειναι για ατομα που δεν ξερουν τι Upload εχουν.αν εχειςλιγοτερο το οριζεις σε λιγοτερο.αλλα και παραπανω να βαλεις δεν σε πειραζει καπου.

απο τοτε που ανοιξα το dmz δεν εχω προβληματα με το nat του παιχνιδιου. οσο για το test του μtorrent δεν θα ασχοληθω εφοσον δεν εχει τοσο σημασια. απλα κατεβασα την ταχυτητα upload κ download γιατι γινεται πολυ αργο. αυτο το διαστημα εχω γενικοτερα προβλημα με το ιντερνετ κ επικοινωνησα απειρες φορες με wind κ εν τελει θα στειλουν τεχνικο, οποτε μετα την επιλυση του προβληματος ελπιζω να στρωσει κ το θεμα ταχυτητας. γενικοτερα ομως ακολουθησα τις οδηγιες σου κ λυθηκε το θεμα με τα ports. :)

Δημοσ.

απο τοτε που ανοιξα το dmz δεν εχω προβληματα με το nat του παιχνιδιου. οσο για το test του μtorrent δεν θα ασχοληθω εφοσον δεν εχει τοσο σημασια. απλα κατεβασα την ταχυτητα upload κ download γιατι γινεται πολυ αργο. αυτο το διαστημα εχω γενικοτερα προβλημα με το ιντερνετ κ επικοινωνησα απειρες φορες με wind κ εν τελει θα στειλουν τεχνικο, οποτε μετα την επιλυση του προβληματος ελπιζω να στρωσει κ το θεμα ταχυτητας. γενικοτερα ομως ακολουθησα τις οδηγιες σου κ λυθηκε το θεμα με τα ports. :)

απλα ναι το Dmz ανοιγει ολα τα Ports ενω το port forward/port trigger Μονο αυτα που θες.οποτε απο πλευρας security το port forward ειναι πιο safe.οχι οτι θα γινει κατι με το dmz απλα το λεω.το upnp μπορεις να το κλεισεις τωρα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...