Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ρεύμα της κάρτας είναι κλειδωμένο και δεν ξέρω αν χρειαστεί να ανεβάσω και τη μνήμη καθώς τα αλλά μοντέλα oc έχουν και ραμ υπερχρονισνενες

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να ανεβασεις το ρεύμα έτσι και αλλιως. Μέχρι ποσο πηγες το memory clock?? Ε εντάξει,όλες οι καρτες δνεν υπερχρονιζονται το ίδιο..

Δημοσ.

παιδια σημερα καταφερα 1200ψcoreclock/1568vram/+20power limit.η καρτα δεν ξεπερνα τους 62 βαθμους!!!ειμαι καλα πιστευω!ως πιο εμπειροι εσεις τι λετε??ευχαριστω

• Like 2
Δημοσ.

Στο χεβεν δεν μου έβγαλε σκακιέρες ούτε λαγκ.bf4 δεν έχω παίξει ακόμα.να συνεχίσω το ανέβασμα η δεν έχει νόημα?το μόνιτορ είναι 1080

Δημοσ.

Μαρεσει που σου λεω σε τοσα μνματα να παιζεις το stability test μονο στο BF4. O λογος που στο λεω αυτο,ειναι επειδη μπορει στο heaven να μην βγαζεις artifacts αλλα αν παιξεις λιγο bf4 που ειναι κανονικα game τοτε μπορεις να δεις απειρα να εμφανιζονται ή να πεσει ο driver που θα φταιει το υπερβολικο overclock. Οποτε αφου κανεις κανα 15λεπτα run στο Bf4 διχως κανενα σημαδι artifact ή μαυρης οθονης,ξαναποσταρε ποσο εισαι Stable :P

Δημοσ.

Το ξέρω και δεν αγνόησαν τις συμβουλές σου απλώς λόγω baby sitting το μόνο που μπορώ είναι χεβεν;-)το βραδάκι θα πράξω και θα σας πω

• Like 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια εχω αυτη τν καρτα 

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513655

μηπως γνωριζεται μεχρι ποσο oc μπορω να τν κανω? αν εχει καποιος τν ιδια θα το εκτιμουσα αν μου ελεγε!!κ κατι ακομη...αν αποτυχει ενα oc τι επιπτωσεις μπορει να εχει?

Εκτος οτι αυτο το θέμα ειναι πολυ παλιό , καλύτερα να ανοίξεις ενα καινούργιο θέμα οσο αφορά το overclock αλλα και αναφέρωντας απο τι αποτελείται το pc σου εδώ http://www.insomnia.gr/forum/28-overclocking-case-modding/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...