Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2013 Ανέβαινε. Με τι δοκιμάζεις να δεις αν είσαι σταθερός;
Prospector8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Bf4 κοιτά μονο ,με το uniengine δεν έχει τοσο νόημα..
noobowarrior Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Το ρεύμα της κάρτας είναι κλειδωμένο και δεν ξέρω αν χρειαστεί να ανεβάσω και τη μνήμη καθώς τα αλλά μοντέλα oc έχουν και ραμ υπερχρονισνενες
Prospector8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δεν χρειαζεται να ανεβασεις το ρεύμα έτσι και αλλιως. Μέχρι ποσο πηγες το memory clock?? Ε εντάξει,όλες οι καρτες δνεν υπερχρονιζονται το ίδιο..
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δοκίμασε να ανεβάσεις και τις μνήμες αν και είναι δευτερεύουσες.Έτσι απλά για να δεις κυρίως.
noobowarrior Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 παιδια σημερα καταφερα 1200ψcoreclock/1568vram/+20power limit.η καρτα δεν ξεπερνα τους 62 βαθμους!!!ειμαι καλα πιστευω!ως πιο εμπειροι εσεις τι λετε??ευχαριστω 2
Prospector8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Αν εισαι οντως Stable εκει περα, εχεις πεσει σε ΠΟΛΥ καλο κομματι ,μπραβο
noobowarrior Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Στο χεβεν δεν μου έβγαλε σκακιέρες ούτε λαγκ.bf4 δεν έχω παίξει ακόμα.να συνεχίσω το ανέβασμα η δεν έχει νόημα?το μόνιτορ είναι 1080
Prospector8 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μαρεσει που σου λεω σε τοσα μνματα να παιζεις το stability test μονο στο BF4. O λογος που στο λεω αυτο,ειναι επειδη μπορει στο heaven να μην βγαζεις artifacts αλλα αν παιξεις λιγο bf4 που ειναι κανονικα game τοτε μπορεις να δεις απειρα να εμφανιζονται ή να πεσει ο driver που θα φταιει το υπερβολικο overclock. Οποτε αφου κανεις κανα 15λεπτα run στο Bf4 διχως κανενα σημαδι artifact ή μαυρης οθονης,ξαναποσταρε ποσο εισαι Stable
noobowarrior Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Το ξέρω και δεν αγνόησαν τις συμβουλές σου απλώς λόγω baby sitting το μόνο που μπορώ είναι χεβεν;-)το βραδάκι θα πράξω και θα σας πω 1
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2013 Κάνε κανά "stress test" και ανέβασε screenshot αν θες.
marioseleftherakos Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 παιδια εχω αυτη τν καρτα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513655 μηπως γνωριζεται μεχρι ποσο oc μπορω να τν κανω? αν εχει καποιος τν ιδια θα το εκτιμουσα αν μου ελεγε!!κ κατι ακομη...αν αποτυχει ενα oc τι επιπτωσεις μπορει να εχει?
SPANK Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 παιδια εχω αυτη τν καρτα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.513655 μηπως γνωριζεται μεχρι ποσο oc μπορω να τν κανω? αν εχει καποιος τν ιδια θα το εκτιμουσα αν μου ελεγε!!κ κατι ακομη...αν αποτυχει ενα oc τι επιπτωσεις μπορει να εχει? Εκτος οτι αυτο το θέμα ειναι πολυ παλιό , καλύτερα να ανοίξεις ενα καινούργιο θέμα οσο αφορά το overclock αλλα και αναφέρωντας απο τι αποτελείται το pc σου εδώ http://www.insomnia.gr/forum/28-overclocking-case-modding/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα