Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο αδελφος μου εχει HOL (μονο Ιντερνετ χρησιμοποιει) και πληρωνει γυρω στα 25ε. Δεν χρησιμοποιει τηλεφωνο (δεν εχει συνδεμενο πανω) αλλα δεν ξερω ποιο πακετο του εχουν βαλει και πληρωνει τοσα (το βραδυ που θα μου βρει τον αριθμο της συνδεσης του θα δω τι γινεται). Και αυριο να κανω και ενα τηλεφωνο στη HOL να δουμε αν κανουν καμια μειωση προκειμενου να τον κρατησουν πελατη.

Θελει να πληρωνει λιγοτερα..Τι εχετε να προτεινετε;

Με πηραν και απο τη Cyta πριν για καποιες προσφορες και ρωτησα γι την περιπτωση αυτη.
Μου δινουν 16e τα 4Mbps, 19e τα 8Mbps και 23ε τα 24Mbps.. Με δωρο το τελος ενεργοποιησης και το πρωτο παγιο.

Αν βαλει το 4αρι θα ειναι Οκ πιστευετε για σερφαρισμα, facebook, youtube, skype? θελει αυτα να μην καθυστερουν..

Δημοσ.

Με πήραν σήμερα τηλέφωνο από Hol κια προσφέρουν

απεριόριστα σταθερά και internet 24MBps με 17€.

Τουα είχα αλλάξει πέρισυ με forthnet στα 25€

και με θέλουν πίσω!!!!!!!

Δημοσ.

Cyta έχει η κοπέλα μου  16e το μηνα αλλα οταν κανεις συνδεσεις θα πληρωσεις γυρο στα  70e to router kai kati alla 

Δημοσ.

Cyta έχει η κοπέλα μου  16e το μηνα αλλα οταν κανεις συνδεσεις θα πληρωσεις γυρο στα  70e to router kai kati alla 

α, δεν μου ειπε τιποτα για ρουτερ και αλλα κοστη....! μαλλον μου το εκρυψε

πολυ καλη η προσφορα!!

Δημοσ.

Ο αδελφος μου εχει HOL (μονο Ιντερνετ χρησιμοποιει) και πληρωνει γυρω στα 25ε. Δεν χρησιμοποιει τηλεφωνο (δεν εχει συνδεμενο πανω) αλλα δεν ξερω ποιο πακετο του εχουν βαλει και πληρωνει τοσα (το βραδυ που θα μου βρει τον αριθμο της συνδεσης του θα δω τι γινεται). Και αυριο να κανω και ενα τηλεφωνο στη HOL να δουμε αν κανουν καμια μειωση προκειμενου να τον κρατησουν πελατη.

Θελει να πληρωνει λιγοτερα..Τι εχετε να προτεινετε;

Με πηραν και απο τη Cyta πριν για καποιες προσφορες και ρωτησα γι την περιπτωση αυτη.

Μου δινουν 16e τα 4Mbps, 19e τα 8Mbps και 23ε τα 24Mbps.. Με δωρο το τελος ενεργοποιησης και το πρωτο παγιο.

Αν βαλει το 4αρι θα ειναι Οκ πιστευετε για σερφαρισμα, facebook, youtube, skype? θελει αυτα να μην καθυστερουν..

Περιεργα πραγματα, αυτα που λεει ο φιλος Nazar. Πολυ περιεργα.... μακαρι να ισχυουν.

Για την ακριβεια, μολις χθες (!!!) , μιλησα με το τμημα εξυπηρετησης της HOL. Αιτια, η αλλαγη παγιου με το τελος της ετησιας συμβασης, απο τα 15 ευρω στα 25 ευρω το μηνα. Ξεκαθαρα ο ανθρωπος μου ειπε, οτι αν δεν υπαρχει σημειωση απο τον "ανωτερο" για περιθωριο εκπτωσης στην περιπτωση μου, μεσα στο συστημα, δε μπορει να κανει τιποτα. Άρα, με λιγα λογια, σου λενε "φυγε , πανε Cyta. "

Το ιδιο ακριβως πραγμα (την παυση αντιπροσφορων) μου επιβεβαιωσε και φιλος μου, που δουλευει στη Vodafone. Πιο συγκεκριμενα, μου ειπε οτι πολυ προσφατα, περιπτωση με 5 εταιρικα συμβολαια στη HOL, μεταφερθηκαν σε αλλη εταιρια, και δεν πηραν την παραμικρη αντιπροσφορα απ τη HOL!!! Oλα αυτα, μου ειπε , συμβαινουν τους τελευταιους 2-3 μηνες, εχει αλλαξει δηλαδη η κατασταση.

Τωρα, αν ειναι ετσι τα πραγματα, μακαρι εγω να κανω λαθος, και να ετυχε μονο σε μενα τετοια μεταχειριση. Αν φιλε μου, σου δωσει η HOL καμια αντιπροσφορα, σαν αυτη που γραφει απο κατω ο αλλος φιλος, φυσικα τσιμπα την. Αλλιως, πηγαινεις με τα χιλια στη Cyta, ειναι 19 ευρω το μηνα η 8αρα, αν και πιστευω οτι για τη χρηση που τη θελετε, και η 4αρα στα 16mbps θα σας καλυψει μια χαρα. Ειδικα δε, απο τη στιγμη που σου χαριζουν και ενα σημαντικο ποσο, οπως ειναι το τελος ενεργοποιησης και το 1ο παγιο, τοτε μιλαμε για σουπερ κατασταση. Εξτρα πληροφορια, να ξερεις οτι στη Cyta υπαρχει αυτον τον καιρο και μια προσφορα, που με μονο +3 ευρω καθε μηνα, σου δινουν απεριοριστα σταθερα .

p.s. αυτο που γραφει ο αλλος φιλος περι χρεωσεων router κτλ ειναι λαθος, σημερα εκανα συμβολαιο με τη Cyta και ο εξοπλισμος ειναι δωρεαν, μονο το τελος ενεργοποιησης 30 ευρω πληρωνει κανεις που εχει ηδη γραμμη (εσυ αυτο το τελος απ οτι καταλαβα το γλιτωνεις) . Απλά, ο εξοπλισμος ειναι δανεικος, δηλαδη αν σε ενα χρονο, φυγεις απ τη Cyta , νομιζω στον ζητουν πισω. Αλλα δεν αποτελει και προβλημα.

Δημοσ.

Η πιο οικονομική επιλογή είναι το προπληρωμένο της forthnet, ειδικά αφού δεν έχει καν τηλέφωνο, το οποίο είναι 15 ευρώ τον μήνα.

Δημοσ.

Η πιο οικονομική επιλογή είναι το προπληρωμένο της forthnet, ειδικά αφού δεν έχει καν τηλέφωνο, το οποίο είναι 15 ευρώ τον μήνα.

Mην το πετας ετσι σαν πυροτεχνημα, προφανως θα εχει και τελη ενεργοποιησης, και ειναι αυτονοητο οτι πολλοι δεν ειναι σε θεση να δωσουν εφαπαξ το ποσο εξ αρχης (180 ευρω).

Δημοσ.

Mην το πετας ετσι σαν πυροτεχνημα, προφανως θα εχει και τελη ενεργοποιησης, και ειναι αυτονοητο οτι πολλοι δεν ειναι σε θεση να δωσουν εφαπαξ το ποσο εξ αρχης (180 ευρω).

180+τέλη + πάγιο του οτε ?

Δημοσ.

παραγματι, δεν εχει δυνατοτητα να δωσει τοσα χρηματα τωρα..

κοιταξα την online προσφορα της Wind.. μου βγαζει το 24αρι στα 17ε, βαζει ομως και χρεωση 19,90 για το ρουτερ και δεν μου αναφερει αν πληρωνω και πόσο τελος ενεργοποιησης (λογικα το πληρωνω και θα φανει στο τελος της αιτησης)

λετε Wind καλυτερα ή Cyta?

H δευτερη βγαινει πιο φθηνα συνολικα αν επιλεξω το 4αρι της

Δημοσ.

κοιταξα την online προσφορα της Wind.. μου βγαζει το 24αρι στα 17ε, βαζει ομως και χρεωση 19,90 για το ρουτερ και δεν μου αναφερει αν πληρωνω και πόσο τελος ενεργοποιησης (λογικα το πληρωνω και θα φανει στο τελος της αιτησης)

η forthnet μέχρι στιγμής έχει την πιο φθηνή χρέωση με 15 ευρώ το μήνα με προπληρωμή και πιο χαμηλή χρέωση 0,029 για σταθερά και για κινητά και 24 mbps ιντερνετ 

Δημοσ.

καλεσα τωρα τη HOL.. μου ειπαν οτι εχει μονο το πακετο για Ιντερνετ που χρεωνεται στα 24.70ε.

Αν κανουμε ανανεωση για ενα χρονο μας το πανε στα 19.80ε.

εχει παρει καποιος φθηνοτερο απο HOL?

Δημοσ.

η forthnet μέχρι στιγμής έχει την πιο φθηνή χρέωση με 15 ευρώ το μήνα με προπληρωμή και πιο χαμηλή χρέωση 0,029 για σταθερά και για κινητά και 24 mbps ιντερνετ 

Γραφτε το καμια δεκαρια φορες ακομα, μιας και δεν συζητηθηκε ηδη αρκετα.

Η wind μου ειχε πει, οτι ειναι 35 ευρω το τελος ενεργοποιησης για υφισταμενη γραμμη, και το 20αρικο για τον εξοπλισμο το γλιτωνεις εφοσον εχεις ηδη ρουτερ απο την παλια σου γραμμη, χρησιμοποιεις π.χ. το ρουτερ της HOL. Το κακο ειναι ομως οτι αυτοι εχουν 18μηνη δεσμευση. Αν μπορει να θεωρηθει κακο αυτο βεβαια. Για μενα παντως, ετσι θεωρηθηκε. Οπως και να χει, περνα απο ενα καταστημα Wind και συζητησε το, γιατι δινουν και μια καρτα Wind με κατι λεπτα προς ολους κτλ. Γενικα, πρεπει να περασεις απο τις 3 εταιριες (wind forthnet cyta ) με χαρτι και στυλο, και ετσι θα βγαλεις το καλυτερο συμπερασμα για να αποφασισεις τι σε βολευει. Αν παντως σε καλυτπουν τα 4mbps της cyta, ειναι το πιο οικονομικο οπως καταλαβαινεις.

καλεσα τωρα τη HOL.. μου ειπαν οτι εχει μονο το πακετο για Ιντερνετ που χρεωνεται στα 24.70ε.

Αν κανουμε ανανεωση για ενα χρονο μας το πανε στα 19.80ε.

εχει παρει καποιος φθηνοτερο απο HOL?

Οι τυποι ειναι πραγματικα οτι να ναι. Σε σενα δηλαδη εδωσαν με ετησια δεσμευση, παγιο 19.80, και σε μενα που απο μονος μου τους ειπα να κανουμε αλλο ενα χρονο συμβολαιο αρκει να μου αλλαξουν το παγιο απο 24.70 σε κατι χαμηλοτερο, μου ειπαν δε γινεται τιποτα. Αντε βγαλτε ακρη με τα ζωα...

Δημοσ.

φιλε christs περιεργο.. δινουν σε καποιους και σε αλλους οχι;
παντως και μενα αυτη που με ενημερωσε σαν να μου τα ελεγε στο περιπου μου φανηκε..

Δημοσ.

.... και ναι λοιπον, επανερχομαι, γιατι εχω να δωσω μερικες σημαντικες πληροφοριες στον topic starter.

Μετα την αιτηση μου για μεταφορα στη Cyta, με πηραν απ τη HOL και μου προσφεραν παγιο 17 ευρω το μηνα. Κατι που εξ αρχης ζηταγα μιας και ειναι απολυτα δικαιο αφου τοσο δινουν στο φοιτητικο πακετο τους. Θυμιζω, οτι στην περιπτωση μου, με το περας του ετους το παγιο μου πηγαινε στα 25 ευρω/μηνα, και στην εξυπηρετηση πελατων μου ελεγαν οτι δε μπορουν να κανουν τιποτα καλυτερο. (Η τυπισσα που με πηρε σημερα μου ειπε πως ειναι απαραδεκτο να μη μου δωσαν την προσφορα γτ τη δικαιουμαι, αντε βγαλε ακρη).

Με λιγα λογια, παιρνεις τηλεφωνο, ζητας καλυτερη τιμη, αν γινεται, αν σου πουν και σενα οχι, κανεις αιτηση σε αλλη εταιρια και στο ενδιαμεσο περιμενεις το κλασικο τηλεφωνημα για αντιπροσφορα. Επιβεβαιωνω λοιπον οτι ακομα παιρνουν τηλ. και δινουν αντιπροσφορες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...